.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 73 от общо 73
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от ve4nosamotna
    tuzaro теб май само външността те интересува, само ще ти кажа че не съм грозна за твое сведение, макар че за теб красиви може да са разни кифли, слаби или пък закръглени с тонове грим и с голямото самочувствие, но да са духовно едно нищо...Както и да е, ама наистина по темата да кажа, че почти не останаха свястни мъже и сигурно в това е проблема, пък и малкото останали май са вече заети или пък са срамежливи и няма как да ги открием... Сложна работа...
    защо все мъжете ви са виновни?? не допускате ли че вие сте някви сдухани и не ставате за нищо??
    O W N E D

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Точно ,че гони 22 вече трябва сериозното да търси,не двуседмичните ,както тя каза за нейните приятели там...
    Защо? Една основателна причина ми дай.

И не е задължително да са двуседмични връзки, може и двумесечни да са. Понякога срещаш хора, с когото изживяваш неизживяни досега неща и научаваш много повече от тях за месец, отколкото с други за години. Мисълта ми е, че отчаянието лъха отдалеч. Да се забавлява, да опознава и да излиза с повече мъже, за да разбере какво й харесва и какво я дразни, с едно изречение: да си изясни приоритетите и да бъде наясно какво търси, а не да се задоми на ранни години, да създаде семейство и след време да се чуди що си е пропиляла младостта с някакъв човек, който не може да понася.
    Като станеш на наще години ще разбереш.Мислиш ли ,че за 21 години не се е уточнила със себе си,какво търси?Тя много добре знае,какво търси,но трудно се намира.

Не вярвам дотолкова да ми се промени мирогледа за 5 години(въпреки, че не го изключвам като възможност, де). Благодарение на няколко хора и събития съм си оформила вече що-годе характера и знам какво искам и какво ще искам след време до/за себе си.

Според мен, авторката не се е уточнила със себе си, да. За 5 страници само чета как искала "сериозен мъж" и как все я лъгали, мамили и прочее. Формулировка искам на определението "сериозен мъж" и евентуално защо иска такъв до себе си.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не съм женен, свободен съм, и съм от София.

Ако искаш повече инфо - ЛС.
    Айде бе, Влади! Не се ли намери жена за теб?

Град
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Не вярвам дотолкова да ми се промени мирогледа за 5 години(въпреки, че не го изключвам като възможност, де). Благодарение на няколко хора и събития съм си оформила вече що-годе характера и знам какво искам и какво ще искам след време до/за себе си.

Според мен, авторката не се е уточнила със себе си, да. За 5 страници само чета как искала "сериозен мъж" и как все я лъгали, мамили и прочее. Формулировка искам на определението "сериозен мъж" и евентуално защо иска такъв до себе си.
    Аз съм сигурен ,че след 5 години ще се промениш не само физически...

По характер ще стана още по-проклета, да, друго няма да се промени коренно. Мнението ми
    И не е задължително да са двуседмични връзки, може и двумесечни да са. Понякога срещаш хора, с когото изживяваш неизживяни досега неща и научаваш много повече от тях за месец, отколкото с други за години. Мисълта ми е, че отчаянието лъха отдалеч. Да се забавлява, да опознава и да излиза с повече мъже, за да разбере какво й харесва и какво я дразни, с едно изречение: да си изясни приоритетите и да бъде наясно какво търси, а не да се задоми на ранни години, да създаде семейство и след време да се чуди що си е пропиляла младостта с някакъв човек, който не може да понася.
    точно по тоя въпрос ще си остане същото, защото са ми се насадили разни впечатления. Толкоз.

Сега искам да се появи тузаро, да направи един генерален извод с 2 изречения, който аз правя с 22.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Ако си търсиш приятел в сайтове за запознанства, нормално е нищо да не се получава. А ина4е... явно просто нямаш късмет.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    Варна
    Напълно те разбирам! И аз съм супер готин, пък нещо все не ми се получава, карма ли, що ли, не знам и аз...

Цитирай Първоначално написано от postmortem
    Напълно те разбирам! И аз съм супер готин, пък нещо все не ми се получава, карма ли, що ли, не знам и аз...
    какво самочувствие
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Град
    Варна
    What? Влизам и в положението на мацката, преживял съм го и аз

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Ако си търсиш приятел в сайтове за запознанства, нормално е нищо да не се получава. А ина4е... явно просто нямаш късмет.
    Ами не търся приятел в такива сайтове,но наистина не излизам много и може и за това. Вси4ки с които съм се срещала искат само и единствено секс и това ме отвращава! Не ми харесва да ме гледат като поредната бройка,искам сериозен 4овек,разбирате ли? Знам ,4е има много самотни хора и аз съм така,но се питам кога ще съм щастлива?! Понякога мисля,4е имам магия,все лоши неща ми се слу4ват и запо4вам да си мисля вси4ко.Искам и аз да имам стабилен 4овек до мен,на когото да раз4итам,да се разбираме,да можем да излезем да поговорим,да споделя с него.Просто да знам,4е не съм сама.Вие не искате ли това?А досега не ми се е слу4вало,всеки гледа да използва другия и да го прецака.Искам някой да ме оби4а и аз да го оби4ам и да съм поне веднъж щастлива!

Хайде всички самотници независимо момчета или момичета, които търсят истинския човек и не им върви в любовта или се чувстват в омагьосан кръг, да вземем да си направим нещо като клуб и да си споделяме, може пък да си помогнем и дори да си намерим половинка, че в това положение само се съжаляваме и нищо повече...

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от ve4nosamotna
    Хайде всички самотници независимо момчета или момичета, които търсят истинския човек и не им върви в любовта или се чувстват в омагьосан кръг, да вземем да си направим нещо като клуб и да си споделяме, може пък да си помогнем и дори да си намерим половинка, че в това положение само се съжаляваме и нищо повече...
    Аз като ви писах това не съм о4аквала,4е някой ще ми помогне..то 4овек ако сам не си помогне няма кой.ПРосто исках да споделя,стана ми много тежко. Хубаво е да се подкрепяме с каквото можем,а тук може само със съвети,но понякога на 4овек му трябва съвсем малко,само една хубава дума Като 4ета какво сте писали и ми става много приятно,4е има хора,с които не се познаваме,а ме разбират.Благодаря Ви!

Град
    Цитирай Първоначално написано от 7227
    Аз като ви писах това не съм о4аквала,4е някой ще ми помогне..то 4овек ако сам не си помогне няма кой.ПРосто исках да споделя,стана ми много тежко. Хубаво е да се подкрепяме с каквото можем,а тук може само със съвети,но понякога на 4овек му трябва съвсем малко,само една хубава дума Като 4ета какво сте писали и ми става много приятно,4е има хора,с които не се познаваме,а ме разбират.Благодаря Ви!
    Моята история продължава....Тя ми пише по скайп .И си личи как иска да ме покани да излезнем,ама все още не се е престрашила,чудя се дали си е осъзнала грешките?..

Тръгвате от грешен подход. Там е тайната на самотата ви. Кoгато много ви се ще да имате някой до себе си, когато сте самотни - усеща се. Някак подсъзнателно. И това ви поставя в позиция на търсещи, на нуждаещи се. А нали знаете какво се получава, кoгато се нуждаеш от заем....намира се някой, който да ти го даде на ужасяваща лихва. С дуги думи - прецакват ви. Просто намерете нещо, което да ви прави щастливи и това да не е любовта или момчета, ами нещо смислено. Това привлича и двата пола - някой който има нещо в себе си.

Не казвам, че нямате нищо в себе си, но подхода ви е кофти.

Така, че я си гледайте кефа и ще бъдете засипани от кеф. Съжалявайте се или изпаднете в депресия и ще ви повлече калното свлачище.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Игнате.. мисия невъзможна си започнал. Ама не си първия де...

Иначе на 101% си прав.

Just making a point (:

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от 7227
    Вси4ки с които съм се срещала искат само и единствено секс и това ме отвращава! Не ми харесва да ме гледат като поредната бройка,искам сериозен 4овек,разбирате ли?
    Аз защо не знам някой да се представя на момиче със "здрасти, аз искам да те чукам! а ти как се казваш?"

Цитирай Първоначално написано от bratignat
    Тръгвате от грешен подход. Там е тайната на самотата ви. Кoгато много ви се ще да имате някой до себе си, когато сте самотни - усеща се. Някак подсъзнателно. И това ви поставя в позиция на търсещи, на нуждаещи се. А нали знаете какво се получава, кoгато се нуждаеш от заем....намира се някой, който да ти го даде на ужасяваща лихва. С дуги думи - прецакват ви. Просто намерете нещо, което да ви прави щастливи и това да не е любовта или момчета, ами нещо смислено. Това привлича и двата пола - някой който има нещо в себе си.

Така, че я си гледайте кефа и ще бъдете засипани от кеф. Съжалявайте се или изпаднете в депресия и ще ви повлече калното свлачище.
    //брей, впечатлена съм!:Д
    това е и моето мнение;

Мега фен Аватара на sasha_90
    Скоро правя 20,сама съм и да ти кажа не ми пука.Защо се впрягаш толкова?Има време за всичко.

Цитирай Първоначално написано от Sham
    Цитирай Първоначално написано от bratignat

//брей, впечатлена съм!:Д
    това е и моето мнение;
    Пфу - или остарявам и губя тренинг за нови идеи или аз не съм единствения полубог по тая земя....

е ти на колко години си ? да не си на 50 та се отчайваш

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Това, че си на 21 и нямаш приятел не е края на света...
    Като няма добра партия, стой си сама, в повечето случаи това е по-добрия вариант!
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    Това, че си на 21 и нямаш приятел не е края на света...
    Като няма добра партия, стой си сама, в повечето случаи това е по-добрия вариант!
    Така е !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си