- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Писна ми от самота :(
O W N E DПървоначално написано от tuzaro
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Като станеш на наще години ще разбереш.Мислиш ли ,че за 21 години не се е уточнила със себе си,какво търси?Тя много добре знае,какво търси,но трудно се намира.Първоначално написано от mArMaLaDkA
Не вярвам дотолкова да ми се промени мирогледа за 5 години(въпреки, че не го изключвам като възможност, де). Благодарение на няколко хора и събития съм си оформила вече що-годе характера и знам какво искам и какво ще искам след време до/за себе си.
Според мен, авторката не се е уточнила със себе си, да. За 5 страници само чета как искала "сериозен мъж" и как все я лъгали, мамили и прочее. Формулировка искам на определението "сериозен мъж" и евентуално защо иска такъв до себе си.
Айде бе, Влади! Не се ли намери жена за теб?Първоначално написано от valdesbg
Аз съм сигурен ,че след 5 години ще се промениш не само физически...Първоначално написано от mArMaLaDkA
По характер ще стана още по-проклета, да, друго няма да се промени коренно. Мнението ми
точно по тоя въпрос ще си остане същото, защото са ми се насадили разни впечатления. Толкоз.И не е задължително да са двуседмични връзки, може и двумесечни да са. Понякога срещаш хора, с когото изживяваш неизживяни досега неща и научаваш много повече от тях за месец, отколкото с други за години. Мисълта ми е, че отчаянието лъха отдалеч. Да се забавлява, да опознава и да излиза с повече мъже, за да разбере какво й харесва и какво я дразни, с едно изречение: да си изясни приоритетите и да бъде наясно какво търси, а не да се задоми на ранни години, да създаде семейство и след време да се чуди що си е пропиляла младостта с някакъв човек, който не може да понася.
Сега искам да се появи тузаро, да направи един генерален извод с 2 изречения, който аз правя с 22.![]()
Ако си търсиш приятел в сайтове за запознанства, нормално е нищо да не се получава. А ина4е... явно просто нямаш късмет.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Напълно те разбирам! И аз съм супер готин, пък нещо все не ми се получава, карма ли, що ли, не знам и аз...![]()
какво самочувствиеПървоначално написано от postmortem
![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
What? Влизам и в положението на мацката, преживял съм го и аз![]()
Ами не търся приятел в такива сайтове,но наистина не излизам много и може и за това. Вси4ки с които съм се срещала искат само и единствено секс и това ме отвращава! Не ми харесва да ме гледат като поредната бройка,искам сериозен 4овек,разбирате ли? Знам ,4е има много самотни хора и аз съм така,но се питам кога ще съм щастлива?! Понякога мисля,4е имам магия,все лоши неща ми се слу4ват и запо4вам да си мисля вси4ко.Искам и аз да имам стабилен 4овек до мен,на когото да раз4итам,да се разбираме,да можем да излезем да поговорим,да споделя с него.Просто да знам,4е не съм сама.Вие не искате ли това?А досега не ми се е слу4вало,всеки гледа да използва другия и да го прецака.Искам някой да ме оби4а и аз да го оби4ам и да съм поне веднъж щастлива!Първоначално написано от Paramour
![]()
Хайде всички самотници независимо момчета или момичета, които търсят истинския човек и не им върви в любовта или се чувстват в омагьосан кръг, да вземем да си направим нещо като клуб и да си споделяме, може пък да си помогнем и дори да си намерим половинка, че в това положение само се съжаляваме и нищо повече...![]()
![]()
Аз като ви писах това не съм о4аквала,4е някой ще ми помогне..то 4овек ако сам не си помогне няма кой.ПРосто исках да споделя,стана ми много тежко. Хубаво е да се подкрепяме с каквото можем,а тук може само със съвети,но понякога на 4овек му трябва съвсем малко,само една хубава думаПървоначално написано от ve4nosamotna
Като 4ета какво сте писали и ми става много приятно,4е има хора,с които не се познаваме,а ме разбират.Благодаря Ви!
Моята история продължава....Тя ми пише по скайпПървоначално написано от 7227
.И си личи как иска да ме покани да излезнем,ама все още не се е престрашила,чудя се дали си е осъзнала грешките?..
Тръгвате от грешен подход. Там е тайната на самотата ви. Кoгато много ви се ще да имате някой до себе си, когато сте самотни - усеща се. Някак подсъзнателно. И това ви поставя в позиция на търсещи, на нуждаещи се. А нали знаете какво се получава, кoгато се нуждаеш от заем....намира се някой, който да ти го даде на ужасяваща лихва. С дуги думи - прецакват ви. Просто намерете нещо, което да ви прави щастливи и това да не е любовта или момчета, ами нещо смислено. Това привлича и двата пола - някой който има нещо в себе си.
Не казвам, че нямате нищо в себе си, но подхода ви е кофти.
Така, че я си гледайте кефа и ще бъдете засипани от кеф. Съжалявайте се или изпаднете в депресия и ще ви повлече калното свлачище.
Игнате.. мисия невъзможна си започнал. Ама не си първия де...
Иначе на 101% си прав.
Just making a point (:
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Аз защо не знам някой да се представя на момиче със "здрасти, аз искам да те чукам! а ти как се казваш?"Първоначално написано от 7227
//брей, впечатлена съм!:ДПървоначално написано от bratignat
това е и моето мнение;
Скоро правя 20,сама съм и да ти кажа не ми пука.Защо се впрягаш толкова?Има време за всичко.
Пфу - или остарявам и губя тренинг за нови идеи или аз не съм единствения полубог по тая земя....Първоначално написано от Sham
![]()
Това, че си на 21 и нямаш приятел не е края на света...
Като няма добра партия, стой си сама, в повечето случаи това е по-добрия вариант!
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Първоначално написано от BigFakeSmile
Така е !