- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Удряли ли сте приятеля си?
Мацки удряли ли сте гаджетата си? Ако да-защо, какво ви накара, пред хора ли, той как реагира (върна ли си го0 скъсахте ли и т.н. съответно момчета удряли ли са ви момичета?
Случвало ли се е момчетата ви да ви бият?
темата ми е интересна, нз дали е имало преди такава тема тука ама търсачката не бачка както знаете а и не я следа тая секция по принцип, ама ко да се прави като изчерпахме всички теми за секса и останаха само "на 13 съм бременна ли съм"
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
да ама не силно и беше на базикии той усети че е на базик хвана ме и ме натисна до стената и ме целуна
![]()
![]()
аре бе кажете нещо мамка му
при евентуален злобен шамар как бихте реагирали
Играли сме си ,но имаше една при игра,нещо не ме жалеше.Беше ми ударила глава в носа.Аз от време на време я
уш без да искам.
.Няма само мен да ме удря силно.
![]()
Да, ударих му шамар! Беше глупава реакция от моя страна.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
За сега само на бъзик съм го удряла,но няма да се изненадам ако някой ден му ударя един истински шамар.Не е от това да се правя на силна и да го бия.защото знам,че ако той иска може с един удар да ме залепи за стената.Но някой ден наистина ще си заслужи шамара.
е само на шега,съм удряла цифрата приятели,гаджета и т.н..
иначе не бих ударила никой мъж сериозно,защото се поставям на неговото място,а аз лично ако някоя путка ме удари,бих и счупил главата..
Имах един бивш, с който редовно се биехме.![]()
Не, а и не бих го направила.. :}
Зависи какво е направил...Примерно виждаш го с друга,тогава няма ли да си заслужи шамара?Не мисля,че е мъжка постъпка да се нахвърляш върху жена,защото ти е ударила шамар при положение,че знаеш,че си виновен.Първоначално написано от guinessgirl
Не съм удряла и не мисля,че бих. Каквото и да е направил не мисля,че ще постигна нещо.![]()
Иначе с бившият ми приятел доста често се случваше на бъзик да си се боричкаме и то яко. На мен ми е много готино всъщност, стига човека до мен също да си знае мярката.
![]()
Абе бях отнесъм един шамарбях лошо момче
![]()
![]()
>>DjBelev<<
На майтап го удрям почти винаги когато сме заедно. Случвало се е много пъти и на сериозно да му бия шамарите или да го ритам. Имам слаби нерви когато трябва да се боря за 6.00 . Иначе лятото почти не се караме (почти нямам за учене )![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Е щом сте с приятелите си ясно че еда л исте го удряли, ама разкажете за бившите![]()
Първоначално написано от SuNsEt
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Първоначално написано от Assshley
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Опитваше се да ме пипа насред едно кафене, по място, на което имам гадно усещане на допир, лигавеше се и прочее. Ударих го ЛЕКО в топките. Беше глупава и първосигнална реакция. Една минута стоя без да помръдва, аз се сдухах супер много и накрая той ме убеждаваше, че не е толкова сериозно и няма защо да ми е криво толкова много, НО все пак да не го опитвам отново.
Той никога не би ме ударил, но пък аз като цяло съм против идеята, че момиче не се удря![]()
Веднъж ударих моя доста злобно и то заради една "приятелка",която се опита да го убеди,че съм му изневерявала с едно момче и то точно на рождения ми ден!!!![]()
На шега също сме се удряли![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
На бъзик съм удряла мой бивши много пъти , но сериозен шамар не е имало .![]()
Memento mei, memini tui!
Момиче наистина не се удря.
И не защото сме привилегировани, ами защото вие би трябвало да сте истински мъже. Все имате много чест и достойнство, не плачете, не си скубете веждите и не правите неща, които не са мъжки.
Дотук много добре!!, но се изнервям, когато някой "100процентов мъж" почне да ми писка, че нямало право жена да го удря, жена можело да се бие, що да не можело.
Ами НЕ МОЖЕ.
Щото ако имаш достойнство няма да паднеш толкова ниско да удариш жена/момиче! Няма значение дали си заслужил шамара или парчето е било супер просто и те е зашлевило за да се направи на интереснa. Във втория случай просто си нямаш работа повече с такива джофрички и толкова.
Иначе ми е много момичешко, като ми пискат "как може да ме удря", ще кажеш че един шамар е кой знае какво, а иначе се тупат в гърдите кви са мъже.
Или спираш да се правиш на корав, даваш да ти помагат, когато не можеш да се справиш сам и забравяш прекаленото мъжкареене, или продължаваш, но не предявяваш претенции да удряш момиче.На мен вторият вариант по- ми допада.
По темата - не съм удряла досега никое мое гадже. Не знам даже дали и при изневяра бих ударила, въпреки че съм доста емоционална. По-скоро ще го обиждам, ще го зарежа, ще му се дразня, но като че ли не съм някаква агресивна...
Не подкрепям бтв п**ките, които бият шамари за щяло и нещяло, само за да си напомпат недоизпомпаното его..;]
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Момиче не ме е удряло,щото не съм му давал повод! Няма значение приятелка,гадже и т.н. Когато съм с мойта коммпания си поозволявам да изпростявам по малко,но с момиче според мен трябва да се държиш като зрял мъж!
попринцип да, но сегашния ми приятел си го жаля и не го удрям.. но това не ми пречи ако ме издразни да го ударя![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Най-често срещаната гледка между мен и бившият ми беше да се бием.Както си ходим и той с юмрук ме удря в рамото и аз почвам да го удрям и така си се подмятаме,бием се със сила,просто бяхмее уникати.. (след това цялата съм в синки по ръцете) . Даже ме хапеше по корема,по врата..,но аз си му бях свикнала и сега като излизам с други момчета,ми се струват много срамежливи и добрички,не смеят да ме докоснат.
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Ох... с бившия ми, докато сме на училище се млатим абсолютно постоянно. Супер ни е скучно и убиваме скуката с някакъв микс между Surviver и Kill Bill.![]()