.

Виж резултатите на анкетата: Удряли ли сте момче/бил ли си ударен от момиче

Гласували
100. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА

57 57,00%
  • НЕ

43 43,00%
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 82

Hybrid View

Удряли ли сте приятеля си?

Мацки удряли ли сте гаджетата си? Ако да-защо, какво ви накара, пред хора ли, той как реагира (върна ли си го 0 скъсахте ли и т.н. съответно момчета удряли ли са ви момичета?
    Случвало ли се е момчетата ви да ви бият?

темата ми е интересна, нз дали е имало преди такава тема тука ама търсачката не бачка както знаете а и не я следа тая секция по принцип, ама ко да се прави като изчерпахме всички теми за секса и останаха само "на 13 съм бременна ли съм"

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

да ама не силно и беше на базик ии той усети че е на базик хвана ме и ме натисна до стената и ме целуна

аре бе кажете нещо мамка му
    при евентуален злобен шамар как бихте реагирали

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Играли сме си ,но имаше една при игра,нещо не ме жалеше.Беше ми ударила глава в носа. Аз от време на време я уш без да искам. .Няма само мен да ме удря силно.

Град
    Roma, Italia
    Да, ударих му шамар! Беше глупава реакция от моя страна.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    За сега само на бъзик съм го удряла,но няма да се изненадам ако някой ден му ударя един истински шамар.Не е от това да се правя на силна и да го бия.защото знам,че ако той иска може с един удар да ме залепи за стената.Но някой ден наистина ще си заслужи шамара.

Град
    Wonderland
    е само на шега,съм удряла цифрата приятели,гаджета и т.н..

иначе не бих ударила никой мъж сериозно,защото се поставям на неговото място,а аз лично ако някоя путка ме удари,бих и счупил главата..

Имах един бивш, с който редовно се биехме.

Не, а и не бих го направила.. :}

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    е само на шега,съм удряла цифрата приятели,гаджета и т.н..

иначе не бих ударила никой мъж сериозно,защото се поставям на неговото място,а аз лично ако някоя п***а ме удари,бих и счупил главата..
    Зависи какво е направил...Примерно виждаш го с друга,тогава няма ли да си заслужи шамара?Не мисля,че е мъжка постъпка да се нахвърляш върху жена,защото ти е ударила шамар при положение,че знаеш,че си виновен.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Не съм удряла и не мисля,че бих. Каквото и да е направил не мисля,че ще постигна нещо.

Иначе с бившият ми приятел доста често се случваше на бъзик да си се боричкаме и то яко. На мен ми е много готино всъщност , стига човека до мен също да си знае мярката.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Абе бях отнесъм един шамар бях лошо момче
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    На майтап го удрям почти винаги когато сме заедно. Случвало се е много пъти и на сериозно да му бия шамарите или да го ритам. Имам слаби нерви когато трябва да се боря за 6.00 . Иначе лятото почти не се караме (почти нямам за учене )

Е щом сте с приятелите си ясно че еда л исте го удряли, ама разкажете за бившите

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    За сега само на бъзик съм го удряла,но няма да се изненадам ако някой ден му ударя един истински шамар.Не е от това да се правя на силна и да го бия.защото знам,че ако той иска може с един удар да ме залепи за стената.Но някой ден наистина ще си заслужи шамара.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

anonymous708973
    Guest
    Опитваше се да ме пипа насред едно кафене, по място, на което имам гадно усещане на допир, лигавеше се и прочее. Ударих го ЛЕКО в топките. Беше глупава и първосигнална реакция. Една минута стоя без да помръдва, аз се сдухах супер много и накрая той ме убеждаваше, че не е толкова сериозно и няма защо да ми е криво толкова много, НО все пак да не го опитвам отново.
    Той никога не би ме ударил, но пък аз като цяло съм против идеята, че момиче не се удря

Град
    ForSaken city (:
    Удряла съм го.. ама лекичко и на шега..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Веднъж ударих моя доста злобно и то заради една "приятелка",която се опита да го убеди,че съм му изневерявала с едно момче и то точно на рождения ми ден!!!
    На шега също сме се удряли
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    На бъзик съм удряла мой бивши много пъти , но сериозен шамар не е имало .
    Memento mei, memini tui!

Момиче наистина не се удря.
    И не защото сме привилегировани, ами защото вие би трябвало да сте истински мъже. Все имате много чест и достойнство, не плачете, не си скубете веждите и не правите неща, които не са мъжки.

Дотук много добре!!, но се изнервям, когато някой "100процентов мъж" почне да ми писка, че нямало право жена да го удря, жена можело да се бие, що да не можело.
    Ами НЕ МОЖЕ.
    Щото ако имаш достойнство няма да паднеш толкова ниско да удариш жена/момиче! Няма значение дали си заслужил шамара или парчето е било супер просто и те е зашлевило за да се направи на интереснa. Във втория случай просто си нямаш работа повече с такива джофрички и толкова.

Иначе ми е много момичешко, като ми пискат "как може да ме удря", ще кажеш че един шамар е кой знае какво, а иначе се тупат в гърдите кви са мъже.
    Или спираш да се правиш на корав, даваш да ти помагат, когато не можеш да се справиш сам и забравяш прекаленото мъжкареене, или продължаваш, но не предявяваш претенции да удряш момиче. На мен вторият вариант по- ми допада.

По темата - не съм удряла досега никое мое гадже. Не знам даже дали и при изневяра бих ударила, въпреки че съм доста емоционална. По-скоро ще го обиждам, ще го зарежа, ще му се дразня, но като че ли не съм някаква агресивна...

Не подкрепям бтв п**ките, които бият шамари за щяло и нещяло, само за да си напомпат недоизпомпаното его..;]
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на fatrat
    Момиче не ме е удряло,щото не съм му давал повод! Няма значение приятелка,гадже и т.н. Когато съм с мойта коммпания си поозволявам да изпростявам по малко,но с момиче според мен трябва да се държиш като зрял мъж!

Мега фен Аватара на mynichka
    попринцип да, но сегашния ми приятел си го жаля и не го удрям.. но това не ми пречи ако ме издразни да го ударя
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Най-често срещаната гледка между мен и бившият ми беше да се бием.Както си ходим и той с юмрук ме удря в рамото и аз почвам да го удрям и така си се подмятаме,бием се със сила,просто бяхмее уникати.. (след това цялата съм в синки по ръцете) . Даже ме хапеше по корема,по врата.. ,но аз си му бях свикнала и сега като излизам с други момчета,ми се струват много срамежливи и добрички,не смеят да ме докоснат.
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Град
    Paradise
    Ох... с бившия ми, докато сме на училище се млатим абсолютно постоянно. Супер ни е скучно и убиваме скуката с някакъв микс между Surviver и Kill Bill.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си