- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Удряли ли сте приятеля си?
Според мен пък точно защото е истински мъж (а не правещ се на "мачо"), има чувства. И след като претендираме за равноправие на половете, трябва да сме с еднакви опции. Мен ако някой ме зашлеви, ще му отлепя шамар. Или ако ме изкара извън нерви - досега не се е случвало, обикновено думите ми вършат доста добра работа. Но все пак... И след като аз имам право да го правя, за да си излея емоциите, защо един мъж да не може да го прави? Какво е различното в това да удари друго момче/мъж? Че сме така нареченият "нежен пол"? Айде моля ви се, не сме толкова деликатни.Първоначално написано от jghgh
Това ме дразни у женските (към които съм и аз, но определено с различно мислене) - бием се в гърдите за равни права, в миналото е имало феминистки процеси, обаче като опре ножа до кокала, става "Ама ние сме нежни, бла-бла".
Яяяя!
Има си неписани правила и те са много по-важни от всякви конституционни и пр.
Не е писано никъде какво трябва да ти е поведението в учреждение, но хората си го знаят и се държат подобаващо например.
Обикновено хората, които не спазват 'неписаните' правила, са аутсайдери и не се вписват добре.
Обществото в много случаи е доста добра единица и работи добре самостоятелно със своите правила, които наистина не са написани никъде.
Но можеш да ги видиш в общуванията с приятелите си - кои неща се допускат, кои не.
Погледни нещата от ТОЗИ ъгъл, за неписаните правила.
На мен ще ми падне в очите всеки мъж, който е удрял приятелката си, дори тя да е тъпа джофра и да "бие шамари" наляво-надясно.
Просто е недостойно, но това си е мое виждане. Да не говорим, че тук изтърканото за по-умния важи с пълна сила. Мъж да отвърне на удар от жена за мен е неприемливо.
Единственото, което може да й бие, ако си е заслужила, е шута
/понеже ако бях мъж не бих търпяла някоя лигла от ония, дето "на бъзик" унижават момчетата си с бой./
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Удряла съм го многократно от ревност,и по време на секс..![]()
jghgh, това с неписаните правила беше добро, но честно казано, никога не съм се вписвала в установените правила, но никога не съм била аутсайдер, защото приятелите ми оценяват тези мои черти, които остават извън нормите - цинична съм, груба съм, не държа до тоооолкова огромна степен на приятелите си, не съм привързана към семейството си и прочее.
Продължавам да твърдя, че след като се имаме за равни с мъжете, трябва да сме равни във всяко едно отношение. Естествено, тяхната физическа сила трябва да бъде компенсирана с други качества от наша страна... Но след като аз мога да ударя момче, трябва да бъда подготвена за ответен удар![]()
Ето това трябваше да кажеш най-напред точно и ясно.Какво повече?Винаги една жена трява да е наясно,че ако удари мъж той може да й го върне независимо дали е почтен или не.Първоначално написано от PinkPan7her
еми не съм![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
да ама леки шаларчета и то защото си го залужи![]()
![]()
Да, удрям го всеки ден.Може да ме съди за физически и психически тормоз
![]()
![]()
![]()
Така... от време на време като се закачаме, го удрям, но леко и на шега. Понякога отвръща, но разбира се и той леко![]()
Иначе... се сещам за един случай, в който се карахме много. Бяхме в тях и си изпуснах нервите. Ударих му супер силен шамар. И май това е единствения такъв случай... Всичко друго е на шега.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Не.![]()
Избива ли ме на садизъм, като го гледам, значи работите не вървят добре.![]()
били сме се на шега..
ама имаше един път дето му зашлевих як шамар ...просто си го беше заслужиш ..![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
На шега и леко- да, преди, но вече не.
Веднъж му шибнах един шамар много силен, но не очаквах да стане така, голяма грешка, след това шибнах и себе си.![]()
Веднъж пак погрешка го фраснах много силно, чак му се разкървавиха зъбите, но беше без да искам, стана ни много кофти, но беше много смешно как той ми се хили и зъбите му кървави, а той си няма представа каква нелепа картинка беше.![]()
Да,хванах една сопа и право в главата+шамар.
Шамаросах го пред една наша приятелка (тя искаше а го ударя по-силно),защото беше направил нещо,което адски много ме вбеси и обиди.Но се разбрахме после де.И все пак-ТРЯБВАШЕ ДА ГО УДАРЯ ПО-СИЛНО!
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
загубих бройката отдавна![]()
GTA Stunting
\Първоначално написано от jghgh
С уговорката, че ако момичето е подивяло можеш да я хванеш през кръста и да я хвърлиш на леглото или да я затвориш в ъгъла, за да разбере, че със сила не бива и не можр да действа, докатос е успокои.
Принципно, никой, никога не трябва да бъде удрян - освен при спаринг или спорт. Защото, когато удряш - няма шега. Удря се, за да увредиш или убиеш, това си е правило.
Я сега кажи колко хора са влезли в залата да тренират, с цел да практикуват само там и да не използват умения навън
Позна-никой![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Повечето хора са в залата, за да поддържат форма. Също, така за да освободят напрежението ид а не им избие някой ден бушона, пък после да четем по вестниците, как Пенчо нарязал Костадин....Първоначално написано от vaseto0o
Когато си тренирал достатъчно дълго, за да усвоиш основите (разбирай 7-8 години абсолютно редовни тренировки), трябва да си се научил да респектираш само с дух, така, че на никой да не му хрумва да се бие. Разбира се има пияни или самоубийци, но те са малко. Просо, когато усвоиш боя, разбираш, че не това е начинът.
Когато си начинаещ не това ти е в главата и влизаш в залата за да се научиш да биеш навънка![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
насериозно не съм удряла никого, но кой знае, винаги има първи път.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Удряла съм приятеля ми. Ядоса ме, на мен ми кипна и му зашлевих един шамар. Той се почувства гадно, не защото го заболя, а защото го бях ударила. Но тогава си го беше заслужил.
Иначе като седим някъде и ме дразни нещо, се случва с лакътя да го ръгна в корема. Гледам да не е много силно...
Не знам той от къде намира нерви да не ме зашлеви понякога.![]()
Никога не съм се бил ползвайки каквито и да било техники. Същото се отнасш и з аповечето приятели, с които тренираме. Бойното изкуство е по-скоро за да откриев до къде можеш да стигнеш - един вид, кога се предаваш. При голшмо напрежение или при по-малко.Първоначално написано от vaseto0o