.

Виж резултатите на анкетата: Удряли ли сте момче/бил ли си ударен от момиче

Гласували
100. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА

57 57,00%
  • НЕ

43 43,00%
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 83
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Момиче наистина не се удря.
    ...защото вие би трябвало да сте истински мъже. Все имате много чест и достойнство, не плачете, не си скубете веждите и не правите неща, които не са мъжки.
    Щото ако имаш достойнство няма да паднеш толкова ниско да удариш жена/момиче! Няма значение дали си заслужил шамара или парчето е било супер просто и те е зашлевило за да се направи на интереснa.
    Според мен пък точно защото е истински мъж (а не правещ се на "мачо"), има чувства. И след като претендираме за равноправие на половете, трябва да сме с еднакви опции. Мен ако някой ме зашлеви, ще му отлепя шамар. Или ако ме изкара извън нерви - досега не се е случвало, обикновено думите ми вършат доста добра работа. Но все пак... И след като аз имам право да го правя, за да си излея емоциите, защо един мъж да не може да го прави? Какво е различното в това да удари друго момче/мъж? Че сме така нареченият "нежен пол"? Айде моля ви се, не сме толкова деликатни. Това ме дразни у женските (към които съм и аз, но определено с различно мислене) - бием се в гърдите за равни права, в миналото е имало феминистки процеси, обаче като опре ножа до кокала, става "Ама ние сме нежни, бла-бла".
    Яяяя!

Има си неписани правила и те са много по-важни от всякви конституционни и пр.
    Не е писано никъде какво трябва да ти е поведението в учреждение, но хората си го знаят и се държат подобаващо например.
    Обикновено хората, които не спазват 'неписаните' правила, са аутсайдери и не се вписват добре.
    Обществото в много случаи е доста добра единица и работи добре самостоятелно със своите правила, които наистина не са написани никъде.
    Но можеш да ги видиш в общуванията с приятелите си - кои неща се допускат, кои не.

Погледни нещата от ТОЗИ ъгъл, за неписаните правила.

На мен ще ми падне в очите всеки мъж, който е удрял приятелката си, дори тя да е тъпа джофра и да "бие шамари" наляво-надясно.
    Просто е недостойно, но това си е мое виждане. Да не говорим, че тук изтърканото за по-умния важи с пълна сила. Мъж да отвърне на удар от жена за мен е неприемливо.
    Единственото, което може да й бие, ако си е заслужила, е шута
    /понеже ако бях мъж не бих търпяла някоя лигла от ония, дето "на бъзик" унижават момчетата си с бой./
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    В мислите ти..
    Удряла съм го многократно от ревност,и по време на секс..

Град
    Русе
    Не

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

anonymous708973
    Guest
    jghgh, това с неписаните правила беше добро, но честно казано, никога не съм се вписвала в установените правила, но никога не съм била аутсайдер, защото приятелите ми оценяват тези мои черти, които остават извън нормите - цинична съм, груба съм, не държа до тоооолкова огромна степен на приятелите си, не съм привързана към семейството си и прочее.

Продължавам да твърдя, че след като се имаме за равни с мъжете, трябва да сме равни във всяко едно отношение. Естествено, тяхната физическа сила трябва да бъде компенсирана с други качества от наша страна... Но след като аз мога да ударя момче, трябва да бъда подготвена за ответен удар

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Но след като аз мога да ударя момче, трябва да бъда подготвена за ответен удар
    Ето това трябваше да кажеш най-напред точно и ясно.Какво повече?Винаги една жена трява да е наясно,че ако удари мъж той може да й го върне независимо дали е почтен или не.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    еми не съм
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

да ама леки шаларчета и то защото си го залужи

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Да, удрям го всеки ден. Може да ме съди за физически и психически тормоз

Така... от време на време като се закачаме, го удрям, но леко и на шега. Понякога отвръща, но разбира се и той леко

Иначе... се сещам за един случай, в който се карахме много. Бяхме в тях и си изпуснах нервите. Ударих му супер силен шамар. И май това е единствения такъв случай... Всичко друго е на шега.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Не.

Избива ли ме на садизъм, като го гледам, значи работите не вървят добре.

Били сме се на шега, но не съм го удряла извън кръга на шегата..., въпреки че съм имала не един повод.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Не и не смятам да го правя.....

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    били сме се на шега..
    ама имаше един път дето му зашлевих як шамар ...просто си го беше заслужиш ..
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

На шега и леко- да, преди, но вече не.
    Веднъж му шибнах един шамар много силен, но не очаквах да стане така, голяма грешка, след това шибнах и себе си.
    Веднъж пак погрешка го фраснах много силно, чак му се разкървавиха зъбите, но беше без да искам, стана ни много кофти, но беше много смешно как той ми се хили и зъбите му кървави, а той си няма представа каква нелепа картинка беше.

Супер фен
    Да,хванах една сопа и право в главата +шамар.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Шамаросах го пред една наша приятелка (тя искаше а го ударя по-силно),защото беше направил нещо,което адски много ме вбеси и обиди.Но се разбрахме после де.И все пак-ТРЯБВАШЕ ДА ГО УДАРЯ ПО-СИЛНО!
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    загубих бройката отдавна
    GTA Stunting

Супер фен Аватара на Bianc0
    Нито съм удрял,нито са ме удряли.

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Момиче наистина не се удря.
    И не защото сме привилегировани, ами защото вие би трябвало да сте истински мъже. Все имате много чест и достойнство, не плачете, не си скубете веждите и не правите неща, които не са мъжки.

Дотук много добре!!, но се изнервям, когато някой "100процентов мъж" почне да ми писка, че нямало право жена да го удря, жена можело да се бие, що да не можело.
    Ами НЕ МОЖЕ.
    Щото ако имаш достойнство няма да паднеш толкова ниско да удариш жена/момиче! Няма значение дали си заслужил шамара или парчето е било супер просто и те е зашлевило за да се направи на интереснa. Във втория случай просто си нямаш работа повече с такива джофрички и толкова.

Иначе ми е много момичешко, като ми пискат "как може да ме удря", ще кажеш че един шамар е кой знае какво, а иначе се тупат в гърдите кви са мъже.
    Или спираш да се правиш на корав, даваш да ти помагат, когато не можеш да се справиш сам и забравяш прекаленото мъжкареене, или продължаваш, но не предявяваш претенции да удряш момиче. На мен вторият вариант по- ми допада.

По темата - не съм удряла досега никое мое гадже. Не знам даже дали и при изневяра бих ударила, въпреки че съм доста емоционална. По-скоро ще го обиждам, ще го зарежа, ще му се дразня, но като че ли не съм някаква агресивна...

Не подкрепям бтв п**ките, които бият шамари за щяло и нещяло, само за да си напомпат недоизпомпаното его..;]
    \

С уговорката, че ако момичето е подивяло можеш да я хванеш през кръста и да я хвърлиш на леглото или да я затвориш в ъгъла, за да разбере, че със сила не бива и не можр да действа, докатос е успокои.

Принципно, никой, никога не трябва да бъде удрян - освен при спаринг или спорт. Защото, когато удряш - няма шега. Удря се, за да увредиш или убиеш, това си е правило.

Я сега кажи колко хора са влезли в залата да тренират, с цел да практикуват само там и да не използват умения навън
    Позна-никой

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Я сега кажи колко хора са влезли в залата да тренират, с цел да практикуват само там и да не използват умения навън
    Позна-никой
    Повечето хора са в залата, за да поддържат форма. Също, така за да освободят напрежението ид а не им избие някой ден бушона, пък после да четем по вестниците, как Пенчо нарязал Костадин....

Когато си тренирал достатъчно дълго, за да усвоиш основите (разбирай 7-8 години абсолютно редовни тренировки), трябва да си се научил да респектираш само с дух, така, че на никой да не му хрумва да се бие. Разбира се има пияни или самоубийци, но те са малко. Просо, когато усвоиш боя, разбираш, че не това е начинът.

Когато си начинаещ не това ти е в главата и влизаш в залата за да се научиш да биеш навънка

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Мега фен
    насериозно не съм удряла никого, но кой знае, винаги има първи път.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Удряла съм приятеля ми. Ядоса ме, на мен ми кипна и му зашлевих един шамар. Той се почувства гадно, не защото го заболя, а защото го бях ударила. Но тогава си го беше заслужил.
    Иначе като седим някъде и ме дразни нещо, се случва с лакътя да го ръгна в корема. Гледам да не е много силно...
    Не знам той от къде намира нерви да не ме зашлеви понякога.

Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Когато си начинаещ не това ти е в главата и влизаш в залата за да се научиш да биеш навънка
    Никога не съм се бил ползвайки каквито и да било техники. Същото се отнасш и з аповечето приятели, с които тренираме. Бойното изкуство е по-скоро за да откриев до къде можеш да стигнеш - един вид, кога се предаваш. При голшмо напрежение или при по-малко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си