.

Виж резултатите на анкетата: Удряли ли сте момче/бил ли си ударен от момиче

Гласували
100. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА

57 57,00%
  • НЕ

43 43,00%
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 83 от общо 83
    Град
    in the reality : )
    Аз не съм удряла никога приятеля ми, нито мен са ме удряли. Когато един мъж удари жена става жалък, направо путьо. Обаче си мисля, че понякога наистина го заслужаваме с нашето обиждане, мрънкане и т.н. Момичетата се мислят за недосегаеми щото са слабия пол и никой не ги закача, ама рано или късно някой ги вкарва в пътя. Въпреки това съм на мнение че не се оправят така проблемите.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Не удрям шамари (тя е толкова малка и нежна че с 2 праста да я ударя пак ще се разплаче)... само че и не давам да ме удря, ако си го помисли просто си слагам раката така че да се удари сама... да се научи че не се удря... също и виканиците не ги понасям ама за тях не съм измислил още решение
    Като цяло тва да си биете шамари не е добра идея (честно казано и виканиците де...) отиват ли нещата в тая посока просто ставаш и си тръгваш и без тва е ясно че единствено може да стане по-зле... а и е по-вероятно след тва да се сдобрите щото голяма част от "лошите думички" се изпускат...

Щпатулки съм удрял на мойта това брои ли се?
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Макар и без да искам съм я удрял !
    Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.

Да, удряла съм го, но си имах причина... Той ме захапа много злобно и аз го ударих Иначе без причина не съм го удряла и няма да го ударя.
    Magnum Cuba Libre...
    ХАВАНА МЕ !

Удряла съм го разбира се и съм го хапала и щипела... Абе всекидневен тормоз

Ама плесницата беше,защото спря да ме целува и загледа задника на една путка...

Град
    София
    Дразнеше ме много и то нарочно. Първоначално всичко беше на базик, докато почнахме да се иронизираме много лошо, и слабите ми ангели не издаржаха и му ударих една тупаница в гърдите, при което той не очакваше и го заболя, даже се учуди, иии за миг видях как и той искаше да ми удари една десна , но се стърпя...
    Това, което откриваш сам, е винаги по-вълнуващо от това, което някой друг ти показва - това е като разликата между истинската любов и нагласената сватба.

Любовта е като войната – лесно е да я започнеш, но трудно можеш да я спреш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си