- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Удряли ли сте приятеля си?
Аз не съм удряла никога приятеля ми, нито мен са ме удряли. Когато един мъж удари жена става жалък, направо путьо. Обаче си мисля, че понякога наистина го заслужаваме с нашето обиждане, мрънкане и т.н. Момичетата се мислят за недосегаеми щото са слабия пол и никой не ги закача, ама рано или късно някой ги вкарва в пътя. Въпреки това съм на мнение че не се оправят така проблемите.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Не удрям шамари (тя е толкова малка и нежна че с 2 праста да я ударя пак ще се разплаче)... само че и не давам да ме удря, ако си го помисли просто си слагам раката така че да се удари сама... да се научи че не се удря... също и виканиците не ги понасям ама за тях не съм измислил още решение![]()
Като цяло тва да си биете шамари не е добра идея (честно казано и виканиците де...) отиват ли нещата в тая посока просто ставаш и си тръгваш и без тва е ясно че единствено може да стане по-зле... а и е по-вероятно след тва да се сдобрите щото голяма част от "лошите думички" се изпускат...
Щпатулки съм удрял на мойта това брои ли се?
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Макар и без да искам съм я удрял !
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.
Да, удряла съм го, но си имах причина... Той ме захапа много злобно и аз го ударихИначе без причина не съм го удряла и няма да го ударя.
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
Удряла съм го разбира се и съм го хапала и щипела... Абе всекидневен тормоз![]()
![]()
Ама плесницата беше,защото спря да ме целува и загледа задника на една путка...![]()
![]()
Дразнеше ме много и то нарочно. Първоначално всичко беше на базик, докато почнахме да се иронизираме много лошо, и слабите ми ангели не издаржаха и му ударих една тупаница в гърдите, при което той не очакваше и го заболя, даже се учуди, иии за миг видях как и той искаше да ми удари една десна, но се стърпя...
Това, което откриваш сам, е винаги по-вълнуващо от това, което някой друг ти показва - това е като разликата между истинската любов и нагласената сватба.
Любовта е като войната – лесно е да я започнеш, но трудно можеш да я спреш.