- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- От тая любов лошо да ти стане
По заглавието 50% схванахте че ще говоря за любовТова велико чуство което те кара да летиш,да се издигнеш във въздуха и да се треснеш в някоя табела
. Та посъщество че цял ден мога да търкалям глупости.
Попринцип не съм лош човек,гледам да не наранявам хората,но понякога се случва...Моя проблем е любовен четириъгълник(математика,м атематика...) От няколко месеца нещо не излизам много на срещи защото честно казано не бях срещнал момиче което да си заслужава.Наскоро се запознах с 3 момичета (по отделно) но в един и същи ден с едната ме запознаха като излизахме приятели,втората я срещнах на прибиране,а третата я срещнах в един сайт(хетрик демек)
И трите страшно ми допаднаха,красиви са,умни,имаме доста общи интереси общо взето и трите много ми харесват.Едната е на 17(колкото мен) и е симпатяга.Очевадно ме хареса защото постоянно ме търси.Другата е на 15 и тя е симпатяга,но може би малко се разминаваме по интереси с нея иначе и тя ме хареса.Третата е на 18 е тя е много хубава,много си допаднахме но не съм сигурен че ме харесва.
И с трите се познаваме от 1 седмица(че и отгоре) и сме се срещали по 2 пъти.Не са се виждали не се знаят една друга.
Та какво бихте направили на мое място и какво ще ме посъветватеПознаваме се отскоро и не искам да им се нахвърлям от първата семица
но искам да разбера с коя имам най-голям шанс.Искам съвет какво да направя
( попринцип рядко съм сериозен винаги се лигавя и обръщам всичко на смешка но сега за първи път съм толкова сериозен за нещо...тая любов ме развали и омекна...
)
Аре нахвърляйте ми сеИ ако някой смята да ми се лигави по темата ще му пратя мексиканската мафия !
![]()
Най-голям шанс да ти пусне? o.0 Не е с малката. А пък с другите две може да си направиш тройка...
П.с. Що за тъпа тема?!![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Тая колкото теб най ме кефи![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
първо, честита ти победа ;>
а иначе.. най-подходяща за какво - за сериозна връзка или просто ей така да можеш да си я въртиш ? ако е за сериозна връзка, по-добре да изключиш 18 годишната, тъй като предполагам, че ще е 12ти клас и след това унивеситети а-у.. и ти остават другите две ;д
а ако е просто ей така - ако успееш и с 3те т'ва е най-добрият вариант ;>
Еми.. без да обещаваш нищо на никоя.. вземи провери и трите.. коя доколко е разкрепостена.. и си избери едната.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Абе можеше едно голче да вкарамПървоначално написано от lubomirky
![]()
Еми да искам сериозна връзка,такива от днес за утре неща.А попринцип тази 18 годишната е страхотно момиче,не е от нормалните момичета на тая възраст,от дискотека на дискотека,интелигентна е и за това ми хареса.
Абе не говоря да ми пусне,говоря за сериозна връзка...Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪
Защо трябва да изибраш? Карай спокойно и с трите, без чувства и прекалени емоции и ще си добре. Опитвай да вкараш в леглото там и тва е. Все едната тряа да върже.
Temet Nosce
벨야카
Не всички мислят само за сексЗащо трябва да изибраш? Карай спокойно и с трите, без чувства и прекалени емоции и ще си добре. Опитвай да вкараш в леглото там и тва е. Все едната тряа да върже.![]()
![]()
тази колкото теб ми се струва приемлива![]()
ако никнейма ти беше 'obichamq', щях да се учудя ако пак беше написал т'ва, ама в момента не приемам ;>Първоначално написано от obichamgo
Сам прецени.Виж с коя най много си допадаш и после реши.Не си играй с 3-те , защото ще изгориш..![]()
![]()
Както казах не обичам да наранявам или използвам хората.Да то е очеВАДНО че ми трябва още малко време и аз ви помолих за съвет какво да направя.Ясно е че не трябва да се срещат ама при тея комуникаций гадни и фейсбуци е много опасно...
Аз искам здрава и стабилна връзка бе хора,стига сте ми говорили за легла и матраци....
Момчето иска сериозна връзка...Първоначално написано от umri
![]()
Става още по-скучно! Не мислиш с коя ще ти е най-приятно, ами с коя ще ти е най-лесно. Казваш, че не искаш неща от днес за утре, но търсиш прекия път. Що за глупост?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Е не търся прекия път(или уж така си мисля деПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
).Реших да се допитам до вас нали ги разбирате тука тея работи
. И кой е лесния път пък че него го търся,мойта кола е хубава по черни пътища не я карам .
Както казаха някои не треа дълго да седиш и с трите, `щот ще те хванат.Та до това как да постъпиш, научи повече и за трите, но според мен не избирай 18-годишната, както каза lubomirky.
Избери тази с която имате най-много общи теми и най-много си допадате.
![]()
еми според мен най-голям шанс имаш с 17г. апък мога да ти кажа от личен опит че горния коментар е мн правиленПървоначално написано от obichamgo
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Ем то там е проблемаПървоначално написано от Dekkuy
![]()
с 18 годишната най си допаднахме...
ми давай,ама я питай какви са й плановете за бъдещето,къде мисли да ходи,туй-онуйПървоначално написано от Chicharito
Усмихни се,живота е кофти
Намери си 4та.Има 1 изискване - да е на 16! такава нямаш
![]()
![]()
И какво пречи връзката и евентуалния секс да се съчетаят? Много трудно можеш да намериш подходяща партньорка. Не се опитвай да намериш стабилна връзка, просто се отпусни и с 3-те, излизай и с трите и карай полека. То ще се усети накъде клони везната.Първоначално написано от Chicharito
Иначе си ми ясен... искаш стабилна връзка... тва на моя език е означава редовен секс, при това без излишни усилия.
Най-често намираш точно обратното на това, което търсиш. Аз като не търся сериозна връзка, все такива ми се лепат. Защо? Защо ли? Защото виждат, че съм млад, свободен, независим, ненуждаещ се от жена и искат да ме вкопчат в бавната смърт. А ти, когато търсиш жена, означава, че си самотен,не можеш без жена до себе си, нещо ти липсва, търсиш го отчаяно при всяка, но не го получаваш, точно защото го желаеш толкова много.
Замисли се.
Temet Nosce
벨야카
Ок де.. Казваш, че с тази на 17 имаш най-много общи теми и интереси, но си допадаш с тази на 18.. Значи 15 годишната отпада..Хубаво е, че е интелегентна, значи има бъдеще.. Но ще има доста задължения.. Така че, според мен тази на 17 е за теб
![]()
But this is now How can I change tomorrow if I can't change today This is now If I control myself I control my destiny
Чичарито <3
страшен симпатяга![]()
иначе действай с тая която мислиш, че имаш най-голям шанс, според мен тази на 17
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор