- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Удряли ли сте приятеля си?
Момиче наистина не се удря.
И не защото сме привилегировани, ами защото вие би трябвало да сте истински мъже. Все имате много чест и достойнство, не плачете, не си скубете веждите и не правите неща, които не са мъжки.
Дотук много добре!!, но се изнервям, когато някой "100процентов мъж" почне да ми писка, че нямало право жена да го удря, жена можело да се бие, що да не можело.
Ами НЕ МОЖЕ.
Щото ако имаш достойнство няма да паднеш толкова ниско да удариш жена/момиче! Няма значение дали си заслужил шамара или парчето е било супер просто и те е зашлевило за да се направи на интереснa. Във втория случай просто си нямаш работа повече с такива джофрички и толкова.
Иначе ми е много момичешко, като ми пискат "как може да ме удря", ще кажеш че един шамар е кой знае какво, а иначе се тупат в гърдите кви са мъже.
Или спираш да се правиш на корав, даваш да ти помагат, когато не можеш да се справиш сам и забравяш прекаленото мъжкареене, или продължаваш, но не предявяваш претенции да удряш момиче.На мен вторият вариант по- ми допада.
По темата - не съм удряла досега никое мое гадже. Не знам даже дали и при изневяра бих ударила, въпреки че съм доста емоционална. По-скоро ще го обиждам, ще го зарежа, ще му се дразня, но като че ли не съм някаква агресивна...
Не подкрепям бтв п**ките, които бият шамари за щяло и нещяло, само за да си напомпат недоизпомпаното его..;]
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride