- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Удряли ли сте приятеля си?
хах...мразя да се бия,наистина мн мразя обачеее...никога не се бях била с някой докато не дойде една от 6-ти клас (аз бях 7-ми) и искаше да ме "бие" а доведената и сестра беше в съседния клас и тая малката бухта не исках да се бия с нея щтото смятем че не ми е на нивото ама бухтата и сестрата като дойдоха веднъж в стаята и почнаха да ми се отварят и кат ми лепнаха двете по един шамар ей тъй без повод и аз побеснях иии...само са ми разказвали не помня...пък тая година една кифла приятелка на оная в новото даскало седеше на входната и се опита да ме спъне,аз леко я подритнах и в едната ми ръка имаше всъщност кекс който майка ми беше сложила за закуска и оная почна да ми дърдори за кекса и мене не ми се занимаваше с нея и само си вървях и тя викна гаджето си и тоя ме фана за косата и почна да ми вика ти нещо на мойто момиче ли,аз му отправих една псувня и както едно не малко парче кекс си седеше в плика и аз както ме държеше и аз се отскубнах и с кекца пууууф у мутрата
тоя ме гледаше като абсолютна шушумига... с няколко думи гадже не съм удряла (такова дори не съм имала) но чужди-да и то как... та пак не се бия ма като се налага и черпя помощ от подръчни материали и фр-тата седят и гледат (и съм слабичка на всичкото отгоре...)
![]()