- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Удряли ли сте приятеля си?
Бе да бе ама като тренираш карате или кунг фу на улицата няма как да позлваш наученото, ама ако тренираш ММА тогава се замисли, единствения начин да не позлваш нещо тренирано е да стоиш на едно място като круша![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
хах...мразя да се бия,наистина мн мразя обачеее...никога не се бях била с някой докато не дойде една от 6-ти клас (аз бях 7-ми) и искаше да ме "бие" а доведената и сестра беше в съседния клас и тая малката бухта не исках да се бия с нея щтото смятем че не ми е на нивото ама бухтата и сестрата като дойдоха веднъж в стаята и почнаха да ми се отварят и кат ми лепнаха двете по един шамар ей тъй без повод и аз побеснях иии...само са ми разказвали не помня...пък тая година една кифла приятелка на оная в новото даскало седеше на входната и се опита да ме спъне,аз леко я подритнах и в едната ми ръка имаше всъщност кекс който майка ми беше сложила за закуска и оная почна да ми дърдори за кекса и мене не ми се занимаваше с нея и само си вървях и тя викна гаджето си и тоя ме фана за косата и почна да ми вика ти нещо на мойто момиче ли,аз му отправих една псувня и както едно не малко парче кекс си седеше в плика и аз както ме държеше и аз се отскубнах и с кекца пууууф у мутрата
тоя ме гледаше като абсолютна шушумига... с няколко думи гадже не съм удряла (такова дори не съм имала) но чужди-да и то как... та пак не се бия ма като се налага и черпя помощ от подръчни материали и фр-тата седят и гледат (и съм слабичка на всичкото отгоре...)
![]()
Удряла съм му шамар, но защото се зазяпва по други момичета, а аз не му давам. Не се гордея и даже ме е срам, но тои си го заслужи.![]()
Не съм го удряла,честно казано не виждам и смисъл.Той е чудесен човек.
Хахах, вчера четох темата и нямаше какво да напиша, щото до вчера не го бях удряла, поне не сериозно, но отидохме вечерта до денонощния с Него и Иво и стана съвсем случайно - шляпнах му един доста звучен шамар, който се предполагаше да се просто лекичко бутване по бузата.![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
С приятеля ми сме си играли и сме си биели шамари, с тази разлика че аз малко озлобявам и удрям малко по - силни шамари и после тази злоба я изразявам другаде![]()
Той казва, че докато сме спорили за нещо съм го ударила, аз нямам такъв спомен.
И последните пъти беше последната вечер когато остана да спи при мен преди да замине на кораб, не го удрях силно но ме болеше много, че ме оставя![]()
![]()
![]()
удряла съм бившия си много силно с много злоба на центъра, ама той си и заслужаваше, защото ме обвини в изневяра... така казала една гледачка на майка му, а аз не бях изневерила![]()
дори на шега не съм удряла..в случаите когато са ме наранявали жестоко или са си го просили 2-3 на мястоказани думи са наранявали повече и са имали по-дълготраен ефект..обожавам и предпочитам умствения тормоз и психическата атака..носят 10 пъти повече удовлетворение от шамарите
![]()
Мда,каза ми,че съм тъпо лапе и аз го изпрасках през устата...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
На последния ми веднъж такъв шамар му забих, че буквално щеше да падне, ако една приятелка не го беше хванала... След тфа като го гледах 1 седмица със синка ми беше супер кофти, ама той си го беше заслужил.
От тогава само с най - добрия ми приятел си лепим леееки шамари. Нито той ми се сърди, че го удрям, нито аз на него.
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Да ,веднъж и съжалявам. Не беше силно. Стори ми се (понеже се беше ядосал) ,че почна да хвърля неща по земята и го цапардосах ,а той изпуснал нещо... Иначе едва ли някога пак да го ударя... Той мен ако реши да ме бие,няма да се появя повече
Е от време на време се биемАма нз аз дали съм го удряла силно...имало е моменти,когато съм искала да му отлепя кожата на врата
Ама май не съм го правила
![]()
Удрям го доста често, ама леко и на базика. Иначе нашия бой се изразява с хапане на езици, устни, носове и т.н. Не мисля, че ако стане нещо сериозно ще го ударя. А той не би ме ударил най-малкото защото ако ме удари един път няма да се налага да повтаря![]()
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)
Аз на моя редовно си му бия шамарчета![]()
Той обаче почти нищо не усеща, тъй като нямам много сила в ръцете![]()
![]()
![]()
Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪
Не съм няма и да го направя .. ако толкова искам да удрям нещо - ще си взема боксова круша ебаси ..Единствено бих го ударила в много крайни случаи, когато е направил нещо, което ще сложи край на всичко ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не м нито той мен нито аз него...![]()
![]()
Веднъж го зашлевих през лицето, заради изключително безрасъдна постъпка. Не съжалявам и сигурно пак бих го направила в такава ситуация. Иначе на шега го "бия" по дупето, както и той мен.Няма как - като не слушаме, се наказваме
![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Удряла съм и то няколко пътиИ то си беше на шега нали ...
Интересното е , че след всеки шамар получавах целувка
![]()
беше някъде миналата година
и да поясня БИВШ !
FUCKтически не ме интересува![]()
Да, но на шега и то лекичко. Никога не бих го ударила нарочно!!!!!
Да удряла сьм едно мое бивше гадже.Бяхме на рожден ден,а той се беше напил и разбрах че се е целувал с една моя приятелка.След като разбрах,го извиках на терасата и изяде няколко здрави шамара.После бяхме заедно още известно време,докато не го оставих.
Много ясно. И не веднъж съм го била. Трябва и колана да зимам вече, че никва дисциплина няма!!!
А дали тези "неписани правила" (които междувпрочем нямат нищо общо с темата , но ти си ги споменала ,за да подкрепиш поста си ,въпреки че е неправилно) като цяло толерират насилието и зачитат този начин на решаване на проблеми?Когато жена удари приятеля си ,тя престъпва моралната граница ,което е еквивалентно на удар от мъж над жена.Просто това не е начин за решаване на проблеми.Първоначално написано от jghgh
И не ми говори ,че жените са нежния пол и че с шамарите си не нанасят физически щети - проблемът се състой в потъпкването на достойнството ,а не в самия изблик на агресия.Крайно унизително е да бъдеш ударен като цяло.
Не е мъжка постъпка да удариш жена както и не е женска постъпка да удариш мъж.Не е човешка постъпка да удариш човек.Просто се счита ,че мъжката доблест трябва да бъде отстоявана с праведност ,а жените имат право на свободия.Излиза ,че не представлява никаква отговорност да бъдеш жена ,което не е вярно.Просто закърнялото мислене на обществото налага криворазбрани норми за взаимоотношенията между мъжа и жената.
Когато сме навън с приятели много често се случва да го удрям на бъзик.. лекичко така за профилактика.Иначе когато сме примерно у тях и ме ядоса (в повечето случаи нарочно защото му е забавно явно да ме вижда така) редовно хвърчат възглавници по него, но незнам защо не му прави впечатление и ме разцелува след това![]()
![]()