- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля посаветвайтеме
Здравейте нов съм тук,но разбрах от приятели ,че тук мога да намеря отговори на много въпроси,та така че на въпроса:
На 17 години съм а досега несъм имал приятелка,няколко момичета съм задявал сериозно по скайп,по цяла вечер сме си писали и така доста зарибени изглеждат,а като кажа искаш ли да се срещнем на кафе,разходка и тн и ...... сами се сещате черта!Незнам дали това се дължи на факта,че съм малко слаботелесен (56 кг) или пък на това,че нося очила,или пък на това,че понякога казвам истината на хората в очите(което мн мн неи мсе харесва[неговоря за момичетата с който пиша а за останалите{това предполагам влияе}]).Отскоро започнах да тренирам,да натдавам килограми,предполагам,че ще е добре,нз вие кажете дали има смисъл.Понякога,честно да си кажа ме е срам да заговоря някое момиче в училище или където и да е,страх ме е,че няка какво да и кажа и че ще мълчаМОЛЯ ви помогнете ако можете!
ами в смисъл такъв 1 седмица всяка вечер по 3-4 часа чат понякога до 2-3 чеса презноща,и не само общи работи,и ако може да ми дадете савет не да ми се подиграватеПървоначално написано от UltraViolencia
Ако момичето което задяваш,те знае от до и си й казал всичко,ти вече си прочетена книга ,и не си интересен,трябва да ги караш,да се чудят ,и да незнаят какво ще следва.Трябва да си загадка за тях,за да си им интересен.А за скайпа ....И на момиче й е нужно повече от 1 вечер в скайпа ,за да излезне с теб.
20 хиляди причини си измисли 'що не те харесвали, една не спомена защо могат да те харесат.![]()
Такова нещо като "задяване сериозно по скайп" няма.
Скайпът е да се уговориш с някой да пиеш кафе, да си вземеш домашните, не и да поддържаш любовни отношения и да сваляш някоя. Абсурд.
Като те е страх - девствен ще си умреш. По-добре да те резнат веднъж-два, 20 пъти, 'щото си се престрашил да отидеш и да заговориш, отколкото цял живот да стоиш и да въздишаш по някоя отдалеч.
Имаш огромен проблем със самочувствието и нагласата към света и момичетата изобщо. Трябва да прочетеш някоя и друга книжка по приложна психология.
Ако не се чувстваш добре в тялото си се постарай да поправиш грешката.Започни да тренираш,погрижи се за външния си вид,в това няма нищо лошо.Колкото до очилата-това няма никакво значение,а за истината в очите-това е хубаво качество,стига да знаеш как да го използваш.Не винаги трябва да оставим всичко на съдбата и да чакаме да ни падне от небето.Понякога сами трява да действаме.Промени се за себе си,а не за околните.Когато си сигурен в себе си тогава едва ли проблема ще е в теб.Колкото до скайп момичетата-това няма голямо бъдеще.Вярно е,че вече е нормално хората да се срещат от там и т.н. ,нооо ако искаш нещо сериозно тогава трябва да търсиш на по-дълбоко.
Играч си ти...обаче е вярно това,което каза.Първоначално написано от VinDiesel
Прав си,наскоро 1 момиче ме одряза по много скапан начин(тя се заговорила с 1 приятел,и тои случаино я попитал какво ми сли за мен,а тя му отговорила със следна символ (пръст сочещт към гърлото(сещате се какво значи това))) и това нещо направо ме разби,и предполагам,че заради това ми е ниско самочуствието.Ама майната му щом няма да е тази следващата!Първоначално написано от mArMaLaDkA
Само да ви питам вие за какво бихте говорили на 1 рва среща в кафето??Щото просто нз![]()
Бих говорила за каквото се сетя,не е нужно да си правя някви записки и планове,по които да говоря.Примерно ако имаме общи познати с него или интереси...нещо,което се е случило последните дни...Абе момче използвай въображението си бе.Айнщайн е казал,че единственото нещо,което е по-важно от знанието е въображението.
бих говорил как обича да го прави, за да съм подготвен за след срещата.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ясно..ще се опитам да импровизирам,лошото е че несъм много отракан,тоест неходя мн често по кафетата,предпочитам да се размотавам отколкото да висна по кафетата,това предполагам няма да е проблем,искам да ви питам дали на някое момиче ще и хареса разходк из някои парк или из града,да си поговорим и тн,питам защото повечето момичета предпочитат да седят по кафетата и да си пият кафенцата..и тн?Първоначално написано от SuNsEt
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
LadyDi
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
LadyDi
the sky is the limit.
Има различни типове бе,човек. Някои предпочитат кафенцата, други разходчиците из града, но пък и какво е значението .. все ще трябва да преодолееш страха, да намериш тема за разговор , да я забавляваш. И все пак.. не влагай надежди в Скайп.Първоначално написано от drakon44
трбява да си вдъхнеш малко повече самочувствие, махни задръжките и бъди себе сиУспех
Не е проблема външния ти вид. Лол, бившия ми носеше очила и беше 55 кила и си ми харесваше. И казваше на всички истината (даже понякога доста грубичко) включително и на мен.
Тъй че бягай навън! Няма срам. Скайп е възможно най-тъпото начало.
еми спри да занимаваш по скайп и ще се оправи работата
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!