Здравейте!
Дълго време се чудех дали да пусна темата тук или във "Всичко тийн накуп", защото идеята ми хрумна от "Горещия стол" там, но както и да е.. Ще я пусна тук, а пък модераторите ако решат ще я преместят..
Идеята на темата ми е да се опознаят и запознаят съфорумниците, защото ми е направило впечатление (въпреки че скоро съм се регистрирала чета от доста време във форума), че малко от хората се познават помежду си, а всъщност много са си помагали в трудни за всеки един моменти.. Просто ми хрумна, че може който, с който иска да се запознае по лесно, ако го е притеснявало да напише ЛС.. и да, знам, че това не е сайт за запознанства, но както казах темата е с цел да се запознаят съфорумниците помежду си.
Ето аз задавам няколко основни въпроси, на които всеки следващ отговаря и ако някои иска да попита нещо конкретно някой друг - просто го пита, все едно няма конкретен човек на стола и може всеки да пита и да отговаря.. дано сте ме разбрали правилно

Въпросите:

Години:
Град:
Височина:
Тегло:
Цвят на очите:
Цвят на косата:
Обвързан/а ли си:
Девствен/а ли си:
Зодия:

Така, това са основните въпроси и естествено те не помагат много, а само създават бедна представа за човека остреща и зад ника му, но вече от вас зависи да задавате въпроси към хора, които са ви направили впечатление не само от тези няколко отговора, ами и по принцип..

Надявам се да се заформи добра дискусия и интересни запознанства и разкрития, а не да бъда нападната и оплюта.. това е просто идея, а от вас зависи дали ще я осъществим..

Вие сте..