.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Коремни плочки

Моля ви да ми кажете и много ефективни упражнения за плочки, но които да се оформят бързо плочките... и естествено без фитнес . Мс

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Искаш упражнения без фитнес в домашни условия,така ли То за корема най-ефикасното са коремните преси,бягането,ама наблгни на пресите,прави много и ефекта няма да закъснее.Ама ако имаш сланини по корема и да имаш пло4ки няма да се виждат!

Голям фен Аватара на play23
    Четете малко деа, има много теми...

Накратно, упражненията са малка част от това да имаш плочки, по-важно е храненето, подкожните мазнини трябва да станат около 12% и надолу че да се покажат плочките.

play от къде да разбера колко процента имам а иначе нямам мазнини супер слаб съм

Повече от фен Аватара на NqmamName
    Град
    Ин Майами битч
    за какво всяка втора тема трябва да е "как да направя плочки" ? има хиляди теми в форума за коремни плочки и още куп информация в интернет,не можете ли да се разчетете малко вместо да пускате теми.. и ква е тая мания като стане лято и всички изведнъж почнахте да отслабвате и да се 'нацепвате' ..

Има такива кантари, но най - точния метод е калиперметрията.

Но с тази формула може да получиш приблизителен процент.

МЪЖЕ

Мерки:

1. Височина в см ___

2. Ханш в см ___

3. Талия в см ___

4. Тегло в кг ___

Определяне на % подкожна мазнина

1. Умножете ханша (см) х 0.55 = ___ минус 2 = ___ (A)

2. Умножете талията (см) x 0.29 = ___ минус 4 = ___ (B)

3. Съберете A + B = ___ (C)

4. Умножете височината (см) x 0.24 = ___ (D)

5. Извадете D от C, тогава извадете още 10: (C – D) – 10 = ___ % мазнина

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от NqmamName
    за какво всяка втора тема трябва да е "как да направя плочки" ? има хиляди теми в форума за коремни плочки и още куп информация в интернет,не можете ли да се разчетете малко вместо да пускате теми.. и ква е тая мания като стане лято и всички изведнъж почнахте да отслабвате и да се 'нацепвате' ..
    +1

Пфу летни билдъри сетили сте се кога да почнете, ми че и искал бърз резултат и без фитнес

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Аз бих ти препоръчал скачане на въже и dragon flag.Мисля, че това можеш дори и вкъщи да го вървиш.Аз също не мога да се похваля с прекрасен корем, защото аз имам същия проблем, но работи малко за него, като повече наблягам на гърди и гръб.Така като се разширят те, коремът ми няма да изглежда зле Но виж сега най-важното - всеки човек, за да не пада напред, се държи на коремните мускули.Следователно те са прекрасно изградени, но седят под някакви слоеве мазнина, която трябва да бъде премахната, за да видят слънце

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Аз препоръчвам като цяло да се използва първо Търсачката.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си