.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Помощ

Помощ

Здравейте, имам проблем ! ''Запознах се с едно момче. Първоначално не изпитвах нищо повече от приятелски чуства към него . Но с времето започнах малко от малко да се привързвам все повече и повече към него . Един ден си говорихме с моята братовчедка и споделих с нея че съм влюбена в това момче . Той не е ''първа хубост'' обаче не е грозен (симпатяга е ) , но незнам защо тя ми каза ''махни го тоя е ужасен'' . Почуствах се много гузно . Инезнам и аз защо и започнах да го не харесвам (ако мога така да се изразя) . Той ми разкри чуствата си и аз сега се чуствам виновна за това което му причиних . А той е толкова мил с мен . Аз самата дори незнам дали го обичам . Не сам сигурна в чуствата си . Моля ви помогнете ми . Незнам да го забравя ли или да бъда с него ? ''

неслушай другите..
    сама прецени дали е за теб това момче
    колкото и да ти е трудно само такъв съвет бих ти дал .. късмет

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ето ти един съвет - СПРИ ДА СЕ ВЛИЯЕШ ОТ МНЕНИЕТО НА ТЪПАТА МАСА ОТ ХОРА! Не го заслужаваш, щом се съмняваш в чувствата си.. ше намериш някой по-хубав, с повече пари или и аз не знам кво искаш (очевидно и ти не знаеш)... и някой ше ти каже 2 лоши думи и ти ше се вържеш.. и ше останеш сама вовеки.. дай ся 5 леа че ти казах бъдещето..

порасни, пък тогава се влюбвай, тва не е глад - "гладен съм, не съм гладен"

Цитирай Първоначално написано от Milen0v
    неслушай другите..
    сама прецени дали е за теб това момче
    колкото и да ти е трудно само такъв съвет бих ти дал .. късмет
    СЪгласна съм-какво зна4ение има е бра4етка ти не го харесва по вън6ен вид-да не се обвързва тя с него ... ако го харесваш приеми и бии дуспата на бра4етка си :Д

Благодаря ви ..

Супер фен
    Ако слушаш всички ,няма да си намериш приятел.прави това,което ти подсказва сърцето.

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Спри да се влияеш от мнението на приятели бе.. баси се пак ти си щяла да ходиш с него не тая твоя тъпа приятелка. Обаче ти и ти си поредната , която не знае какво иска. "Спрях да го харесвам.. Не знам дали го обичам.." Вие какво си мислите бе?Че да обичаш някой ства ей така и обичам те=здрасти ...
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

И на мен ми казваха да не се занимавам с грозни и какво накрая - страдах. Не съдете хората пради да ги опознаете!
    Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
    - Абе ей, що хвърляш пясък?
    - Ми за да не ме гонят духове.
    - Ама то няма духове...
    - Ем да де, щот` хвърлям пясък...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Някой си ти казва, че е ужасен и ти спираш да го харесваш? Уау! Колко е важно мнението на хората за теб!
    Замисли се добре какво си харесала у него без да се водиш от мнението на някого. Тогава сама реши дали да бъдеш с него или не. Но недей да се подиграваш с чувствата му.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Махай се че ме отвръщаваш...Да ви у хубавиците каде сте..

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Ти не си добре. Ако искаш бъди с него и не слушай другите. Помисли си добре какво искаш.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Това е най-тъпата тема, на която съм попадала в скоро време. Значи ти харесваш някой обаче си готова да го зарежеш само защото някой друг е казал, че не го харесва, така ли? Това говори и колко го харесваш... След като си готова да не бъдеш с него, само защото братовчедка ти е казала, че не бил хубав, значи изобщо не го заслужаваш това момче и изобщо не изпитваш нищо към него... Хората са различни и си имат различни вкусове. По твойта логика всички трябва да сме без гаджета, защото все на някой нещо няма да му хареса... Не бъди глупава и не слушай хорските приказки. Ако наистина ти харесва НА ТЕБ САМАТА тогава бъди с него! И побързай, че като гледам май ще го изпуснеш
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Повече от фен
    Град
    Горно Надолнище : ))
    Чакай.. под ужасен може да е имала предвид, че е лигльо, женчо, ебач, "кой съм аз" и т.н. определения за момчетата ( не казвам, че всички са такива, но се срещат доста често ) Може да има предвид, че има ужасно поведение. ( или съм проста и не схванах какво пише момичето )
    А ако има предвид, че е грозен .. какво те интересува какво е казала. Ти мнение нямаш ли си?! (не критикувам просто ти се чудя ) И как така спираш да го харесваш.. Това е типично лапешко поведение Значи ти си му гледала само външния вид.. боже боже..

Та така ако мога да ти помогна (има едно АКО .. щото едва ли мога, ама да се пробвам )

Пробвайте да излизате по-често .. ама само двамата.. опознай го ама не на външен вид (къде имал пъпка, къде бил плешив, кое ухо му е по-голямо и така нататък ) Разбери какъв човек е.. какво обича , интереси.. Все ще намерите обща тема и евентуално може да ти стане забавен ( "евентуално" не знам защо го използвах ) И така.. Успех мацка.

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Какво те интересуват другите,имаш си глава на раменете можеш сама да решаваш.Дай шанс на момчето.

"Да ти имам братовчедката......"
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

ако на теб ти харесва бьди с него .....недеи да слушаш другите.Бьди себе си има достатчно други хора...!

само ти знаеш дали го харесваш или не ако го харесваш не слушай кво ти говорят останалите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си