.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Моля Ви за помощ?

Здравейте на всички , ще се радвам ако можете да ме посъветвате какво да направим в нашия случай, ето го и него:
    Вчера по време на половия ни акт аз усетих как тъкмо ми идва и го изкарах , след което потече предекулационната течност , изтисках члена си, като разбира се изтече малко течност, след което изчаках 2-3 минути преди да го вкарам обратно. Така или инъче акта не продължи много , тъй като се притеснвявахме да не направимм бебо. Това е и моят въпрос , има ли такава вероятност, ако има да ходим до аптеката? Благодаря ви предварително!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    А вие защо правехте секс без презерватив след като се притеснявахме да не направите бебо?! Има вероятност да е направен бебо, следващия път просто помислете малко, а не си направете експерименти с изваждания, бърсания и накрая пак аптека. Няма логика. И иначе хапче е много вредно да се пие.

минали са 23 часа, дали ще помогне , Ужас!!!

Повече от фен Аватара на StoooYo0
    Град
    Пазарджик
    Ти да не би да си втори клас и да ти е забранено да гледаш реклами за възрастни ? Сигурно не си чувал за Ескапел,който действа 72 часа след секс.
    И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Това, което е станало не е по-различно от това да свършиш в нея. Взимайте ескапел и следващия път умната.

Благодаря на всички , изпихме хапчето , дано помогне. Успешен ден

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Прецакай ти хормоните на момичето и после дано помогне, следващия път направо се запасете с хапче, да не се разкарвате излишно до аптеката... Изумена съм от безотговорността на хората.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ами Ескапел ще е добре да си вземе твоята половинка, обаче ако е малка (на 14-15) такова силно хапче не се знае как ще й подейства на половата система! В тези хапчета си има и риск. Не знам, защо отначало не сте отскочили до аптеката за някой друг презерватив!

Град
    На стадиона за бягане.
    USE CONDOMS
    Running is my drug and I am overdosed ..

Мега фен Аватара на t0d1t0
    wow,приятелката ти 9 месеца е годна за всякакъв секс
    Станислава

.....................

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си