- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършване=Оргазъм???
Абе бях чела някъде,че някфа свършила ма не стигнала до оргазъм...Някой може ли да ми обясни кфа е разликата и има ли изобща????
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
Не, няма разлика. Да свършиш означава да достигнеш до оргазъм. Освен ако в случая не се говори за друго свършване, например "свърших храната/ свърших си работата" и подобни.
Може да е имала предвид, че е приключила със секса, но не е изпитала оргазъм. Иначе между свършване и оргазъм няма разлика, едно и също е.
Свършване и оргазъм не е ли едно и също нещо?!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Поне за момчетата не винаги се припокриват, за момичетата...те ще си казват...
да има течност при момичетатаПървоначално написано от Rza
Спирачна течност!Първоначално написано от betibarclay
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Възможно е да свършиш (да има мускулни контракции, повишен пулс, потене и всички физиологични неща), но да не изпиташ оргазъм (в смисъл на удоволствие. На мен лично ми се случва при мастурбиране. Удоволствие понякога изобщо няма, а реално съм изпитала оргазъм. При мъжете е възможен оргазъм без еякулация. Но аз под оргазъм разбирам - върховно сексуално удоволствие+физиологична реакция.
Първоначално написано от Valento
![]()
![]()
![]()
При момчетата е рядко да не са по-едно и също време.
И да свършването=оргазъм!
Ти като свършваш получаваш ли оргазъм ?![]()
Зависи, има няколко типа оргазма : Вагинален.. Душевенама при душевният няма течност, пот..
![]()
Сега сериозно, както вече казала оргазъм=свършване...ако разбира се, не си нещо дефектен![]()
"Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи вярвайки,че няма да го направи" ....
Аз пък винаги съм си мислила, че можеш да свършиш, без да изпиташ оргазъм, но нямам опит, че да споделя.
Някой по-вещ да се изкаже, че ми стана интересно.![]()
Винаги съм мислила, че като получиш оргазъм вече си свършила, но не винаги когато си свършила, получаваш оргазъм. Is it true?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Напълно съм съгласна!Първоначално написано от krem4et0
И аз не изпитвам оргазъм при мастурбиране,но свършвам.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!