- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо ми закаснява?
Здравей Докторе,правих секс за последен път на 10ти юли направих си тест на 22ри юли и беше отрицателен , не бях правила секс от почти 3 месеца.въпроса ми е защо ми закаснява вече с 3 дена след като теста беше отрицателен?вазможно ли е да ми закаснява защото не съм правила 3 месеца секс? Благодаря ти предварително ! Надявам се да ми отговориш бързо![]()
Не винаги теста може да даде точен отговор! Ако се съмняваш си направи пак тест. Може да ти закъснява от много неща:
- ако си пила наскоро противозачатъчни, антибиотик или други медикаменти;
- от смяна на сезоните
- ако попринцип ти е нередовен...
И аз съм на същото мнение...а ако много се притесняваш и искаш да си сигурна отиди на гинеголог...всичко хубаво..Първоначално написано от LipSy
![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Благодаря ви момичетаа ! Днес пак ще си направя тест и ще видим![]()
Айде стискаме ти палци дано всичко е ок!![]()
Теста не е ли е точен чак след 14 дена от рисковия полов акт ?
Иначе може да има безброй много проблеми:
- смяна на климата
- нередовен цикъл
- стрес/нерви..
- ако си приела лекарства
И т.н..Ако искаш отиди на гинеколог или си направи още един тест..
Успех..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Е? Направи ли си?Първоначално написано от slun4iceto0o
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Да направих си тест вчера точно 16 дена бяха минали.Теста е отрицателен.Явно от претеснение и от времето което постоянно се сменя за това ми закъснява.
Здравейте отново момичета вече 10 дни ми закъснява двата теста бяха отрицателни но не ми идва....незнам какво да правя кажете ми моля вииии![]()
![]()
![]()
гинеколог.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
не мога да отида няма начин....нещо друго да направя![]()
![]()
успокой се.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
10 дена?!![]()
Я вземи направи още един тест. В случай, че и той е отрицателен по-добре потърси помощта на специалист.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Защо да не можеш..Първоначално написано от slun4iceto0o
Отиди и се консултирай със специалист,а не да се притесняваш излишно какво ти е..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Най-вероятно е на 15-16 години и майка й не знае, че тя води полов живот. А една разходка до гинеколога ще изисква алиби.![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Не съм нито на 15 нито на 16 ... Мисля че този форум е създаден за да си помагат потребителите един на друг а не за подигравки защото е много грозно това подиграване.На всеки може да се случи това което на мен. :X