- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Цигарите
Здрастии!Имам едно въпросче>Момиче съм на 13 години.Пуша от началото на 6-ти клас,т.е почти една година вече,по 5-6 цигари на ден,понякога по повече.По принцип пуша леки цигари като MM slims или Merilyn slims.Въпросът ми е ако сега ги откажа ще напълнея ли и дали се е отразило на разтежа ми-висока съм 1.62
Еми много ясно, че ще си останеш ниска от тях. А за надебеляването мисля, че няма, защото ти е бърз метаболизма. Спирай ги тия лайна, какво като пушиш някакви леки.. Не ги разбирам леки - тежки, едни и същи боклуци са .
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
^ Подкрепям!
Само не мога да разбера що си почнала да пушиш от 6ти клас?!? Заради газарията сигурно...
Не мисля,че ще напълнееш АКО успееш да ги спреш.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
А уе моето дете ти чуваш ли са ... НЯМА ДА НАДЕБЕЛЕЕШ вярвай ми спирай ги и тва е щом искаш ...
Не няма да надебелееш, да ще си останеш ниска от тях. Спирай ги колкото се може по - бързо!!![]()
Не знам защо вече и 6-токласници започват да пушат. Какво толкова хубаво има?! Аз ще кажа: Единият от тоговорите е гъзарството: " Хе, виждате ли ме аз пуша!" Откажи се няма да надебелееш нищо няма да ти се влоши. По-скоро ще се подобри! Спри да пушиш и няма да имаш здравословни проблеми. Е, ти сега ги нямаш, но когато се пуши много дълго време бъди сигурна, че след години някой от органите ти щи си обади!
По-скоро ще се обади,че вече за нищо не става....Първоначално написано от LipSy
Въх направо да се радвам,че 6ти клас не съм почнал да пуша...8клас съм сега и не съм поглеждал цигара,да се надяваме,че ще си остане така,защото съм виждал последиците.
Защо цитираш и поправяш, като е написано правилно?Първоначално написано от tonkata123
![]()
LipSy баща ми пуши още от младеж, ако мога така да го кажа и сега е на 45 години, виждал съм го как плуе кръв и кашля нон-стоп от тия боклуци .![]()
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Цитирам,за да се разбере КЪМ кого и ЗА какво говоря.Първоначално написано от ibojilow
Допълвам,не поправям,защото на мен ми е по-удобно така.Не виждам нищо лошо.
Ще си останеш ниска, ако пушиш. Няма да надебелееш, особено ако съчетаеш ваканцията с някакъв спорт. Спирай ги! Хем си харчиш парите за глупости, хем вредиш на себе си.
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Пушенето е ТЪПО! Най вече сред 6-7-8 клас... "Вижте ме аз, аз пуша!"
Тъпотиии!!![]()
//Имам 2-3 съученици дето пушат(8клас), и с удоволствие чакам мига в който нещо ще ги тресне...та, от тази гледна точка, пушенето е полезно.
Но все пак!![]()
![]()
Впрочем, 6-7 цигари...това си е доста....по добре спри и започни да спестяваш, тъкмо ще имаш пари за операции след 10на години.![]()
^^Първоначално написано от c0ol133
![]()
БАХ...най-голямата простотия ,която са чували учишите ми....слушам и невярвам на очите си..
![]()
напротив..като пушиш пълнееш.<и мога да ти кажа,че съм го чела.
...така..така..по 5-6 на ден,тая година,след година-2 ще стигнеш до кутия,2 на ден..в 10 клас ще си пробвал всички възможни помии от рода на нарк....
давай в тоя дух..
да и аз пуша,и то като строшен кумин,признавам си,ама аз съм на 20..стара чанта съм вече...и пуша от 5-6 години...по 2 кутии на ден..ти мен,и такива мелези
като мен не ни гледай..гледай си здравето,и спирай тия лайна до като е време,и до като можеш още..
Няма да напълнееш. По бързо спирай, защото след време може да не можеш да спреш. Защо изобщо започвате??? - толкова е глупаво
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.
+1Първоначално написано от ibojilow
Каква е тази мода да пушите на такава възраст?! За готини ли се мислите като пушите? Ами както вече всички казаха и аз невярвам, че ще напълнееш ако спреш. Спри докато не е станало тръвре късно. Баба ми пуши от вече 30 години и преди една година спря, но от цигарите зъбите много грозно пожълтяват ( при много пушачи ес забелязва ) и напълня, но при нея е защото пуши от много време. Е при теб е рано, но спри да не вземеш да се престрастиш и да не можеш да ги спреш. Успех![]()
![]()
Пффф, как можеш да пушиш от 6 клас..егати газарията стана тфа..
А по темата .. някъде бях чела , че се надебелява като спреш цигарите , защото всичко ,за което мислиш са цигарите и вместо да си запалиш цигара .. ти взимаш нещо за хапване .. и така без да се усетиш качваш килограмии![]()
Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.
При спиране на цигарите се получава хормонален дисбаланс .Затова и отказалите цигарите най-често добавят тегло през първите няколко месеца.Спирай ги, за да може организма ти да се пречисти, иначе след време ще имаш сериозни здравословни проблемиВлиянието на пушенето върху организма, дори след като си спряла напълно, продължава още няколко години
+ тва от тея цигари устата ти винаги ще има ужасен дъх.
![]()
I got summer hatin' on me cuz i'm hotter than the sun..!!
Първоначално написано от winterfresh4o
![]()
![]()
![]()
![]()
ще падна от стола....
No komets...![]()
ОЩЕ ОТ 13 си започналаПървоначално написано от c0ol133
ОМГ за кво се тровиш от малка
![]()
![]()
Be yourself !
Колкото до растежа....ако пушиш много и от малкък,няма да пораснеш много да ръст.
Цигарите забавят растежа! Ако ги спреш ще напълнееш...
ММ слимс - леки ..![]()
Дрън-дрън
Първоначално написано от sweetyytweety
Не от 13,а от 12.Просто пояснявам![]()
ooooще по-зле и ся кво хвалиш ли се с тва ?Първоначално написано от c0ol133
![]()
Be yourself !
хаха много добър съвет пич пафкай пафкай ... за*ник ...Първоначално написано от winterfresh4o
Живей така ,че да те е срам да го разказваш , а да ти е кеф да си спомняш !!!
Здравей аз съм на 14 години момче съм. Бях пушач миналата година отказах ги много бързо защото съм спортист.Значи не, не се отразява на разтежа аз съм 175 см. Няма да надебелееш само така се говори това важи за пушачи от минимум 10 години,защото вместо да си купиш цигари си купуваш за ядене така че не се притесняваи отказваи ги бурзо!