Вчера в 2 и 10 вечерта ми предложиха да пушим масе холандец а аз мн мн не пуша но приех и пафкахме.. в последствие аз се филмирах чувах как сърцето ми биеше после почна силно и силно и напрао имах чувството че ще се пръсне бягах към болницата но се спрях не исках да ме разберат наще но влязох и ми казаха за 60 лева че ще ми помогнат аз викам не не ше проам самичък и те добре успокоявах се от време на време и изядох един шоколад но пак биеше силно стана 5 часа позамаля малко прибрах се изсрах се :Д илегнах да спя сега ставам и имам чувството че пак бие по силно от нормалното ?! хелп
и къв ти е въпроса?
как да ми спре сърцебиенето
1.Дишаш бавно и дълбоко. 2Поемаш въздух, запушваш си носа и устата и се мъчиш да издиваш. 3. Повече не се правиш на"мнооо як" и пушиш боклуци.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Самоубий се!Първоначално написано от silvermoon
Сърцебиене, след като продължава толкова много време, би трябвало да отидеш при личният си лекър, той ще те насочи към кардиолог и най-вероятно ще ти направят ЕКГ ( електрокардиограма) плюс някой друго безобидно иследване.Стягай си парцалите и отивай на лекър! Гледай това да не се повтаря, следващият път може да не се оттървеш със сърцебиене!!!
Първоначално написано от silvermoon
Нищо ти няма
За всичко си има сефте![]()
3а някои работи сефтето е по-страшно за други...не![]()
ima mi to ama
Другия път внимавай, историйката ти не звучи правдоподобно ;dd
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
az se 4udih dali sam jiv ti :dПървоначално написано от BigFakeSmile
Аз пък се чудя тва кво общо има със секса![]()
![]()
![]()
иначе по темата: Ще ти спре сърцебиенето ;д
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
mersi na all dai si skpe paramourПървоначално написано от Paramour
![]()
Грешен раздел.
Грешен шрифт. -> Пиши на кирилица.