Вчера в 2 и 10 вечерта ми предложиха да пушим масе холандец а аз мн мн не пуша но приех и пафкахме.. в последствие аз се филмирах чувах как сърцето ми биеше после почна силно и силно и напрао имах чувството че ще се пръсне бягах към болницата но се спрях не исках да ме разберат наще но влязох и ми казаха за 60 лева че ще ми помогнат аз викам не не ше проам самичък и те добре успокоявах се от време на време и изядох един шоколад но пак биеше силно стана 5 часа позамаля малко прибрах се изсрах се :Д илегнах да спя сега ставам и имам чувството че пак бие по силно от нормалното ?! хелп

и къв ти е въпроса?

как да ми спре сърцебиенето

1.Дишаш бавно и дълбоко. 2Поемаш въздух, запушваш си носа и устата и се мъчиш да издиваш. 3. Повече не се правиш на"мнооо як" и пушиш боклуци.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Самоубий се!Първоначално написано от silvermoon

Сърцебиене, след като продължава толкова много време, би трябвало да отидеш при личният си лекър, той ще те насочи към кардиолог и най-вероятно ще ти направят ЕКГ ( електрокардиограма) плюс някой друго безобидно иследване.Стягай си парцалите и отивай на лекър! Гледай това да не се повтаря, следващият път може да не се оттървеш със сърцебиене!!!

Първоначално написано от silvermoon
Нищо ти няма
За всичко си има сефте
3а някои работи сефтето е по-страшно за други...не

ima mi to ama
Другия път внимавай, историйката ти не звучи правдоподобно ;dd
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!