- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ако имаш добър английски, може да си заинтересован...
Не знам даже какво да напиша в отговор на това...Първоначално написано от Nakadah
Първо- тази статия не е моя. Просто копирах част от статия на някои от хората, които пишат за мен.
Второ- мисля, че за хиляден път казвам, че НЕ трябва работата да е БЕЗ грешки. Просто нивото на английския трябва да е прилично като дребни грешки са допустими! Тази статия съм я пуснал точно затова- да се ориентират хората какъв стил писане ми трябва и на какво ниво, поне горе-долу!
За колко дълги статии става въпрос? По колко на ден горе-долу? Защото не мисля, че ще имам възможността да пиша по 10 на ден, а английският ми е на достатъчно добро ниво.
Как става плащането чрез Пейпал, че не съм много наясно?И по колко пари на статия, от какво зависи заплащането?
Това исках да знам.![]()
![]()
Десет статии означават 10лв всеки ден, 70лв. на седмица, ако пишеш всеки ден! Ако си добра ще има и бонус от 10-15%, което означава, че ще получиш още 10-11лв без да напишеш никаква статия- това е просто БОНУС за добри писатели!Първоначално написано от adelina1996
Не знам какво очакват всички тук, но някои хора си мислиха, че давам 15лв на статия! Повярвайте ми това е просто невъзможно- всеки може да провери във freelance сайт, че статията е 1.5 долара /най-много до 2, но много рядко/ за Американци! А тук имах един човечец, който очаква 15лв на статия т.е ок 10 долара на статия! Шок и Ужас..бих казал Аз!
Все пак не искам да има някой, който да не ме е разбрал и затова пак обръщам внимание на това!
А относно за статията- 1 статия се пише за 15-20 минути, което означава ок 3-4 лв на час, тъй като на час следва да се пишат 3-4 статии при този темп на писане! Разбира се, скоростта се придобива с течение на времето, но например 30 минути за статия все още е добре като начало!
Това е всичко- дано на всеки му е ясно вече!
Благодаря за вниманието!
Този пост не се отнасяше само за Аделина, а и за всички, които се интересуват! Дано условията са станали напълно ясно вече! Благодаря още веднъж![]()
Не са само времената. Като цяло глаголната рекция ти е зле и регистърът е мноооого нисък. А1-А2 някъде....От последното ти изречение нищо не се и разбира. Освен това има проблеми в правописа, пунктиацията (но това хайде пак по минава, защото немного са хората с добра пунктуация в английския), съчетанието на глаголни перифрази, времевата рамка, разбирането на разликите между do-make, adjective-adverb и т.н. и т.н...по начина, по който пишеш, не ти давам повече от 11-12 години. Познах ли? Ако да, има още много хляб да изядеш.Първоначално написано от ceci
Сори, че се намесвам с малко офф. Пишете си в темата спокойно. Кажи ми само като е приключила на ЛС или пусни тук един пост да я локна.
Лека вечер.
Ако един от този форум потвърди тук,че е написал тема и си е получил парите го признавам,защото до сега не видях такъв.И да не е автора на темата,само с различен ник..В България на такива работи не вярвайте.Лесни пари се изкарват,ама не като пишеш теми,а ако станеш политик или катаджия.Тая тема трябва да се махне от тоя форум.Кво е тва експлоатиране на децки труд.
Писах ЛС. Чакам темите и ще пиша статиите. 10 лв. на 10 статии по 300 думи е добре.
...
Как му викахме на това "българско мислене"- и пари от това се изкарават! Иначе на мен за какво ще ми е някой да ми пише статии- да си ги принтирам и слагам в рамка???Първоначално написано от remix1912
Или може би намекваш, че аз ще си взема статиите и няма да платя! Това няма как да стане просто, защото на мен ми трябват хора, които да работят дълго време, а не някой за 10 дни- така че въобще и на мен не ми е изгодно да го правя това, а и просто не мога да си представя как някой ще върши работа за мен, а аз ще го "изиграя". Явно е въпрос до манталитет, както и да е...
Същност за 400 думи, вкл. бонуса...Първоначално написано от Ryapoff
Много глупави коментари правите.Аз ще се пробвам и специелно ще ви кажа дали ми е платил.
Чакам темите на ЛС.
Метни няколко теми и на мен да се пробвам.![]()
Поне да направя някаква работа в сравнително скучната ми лятна ваканция.Не се хваля, но 400-500 за мен не са особен проблем..Тъй че предполагам,тази занимавка ще се окаже прятна и донякъде доходна..![]()
Would you kindly ?
Радвам се, че имаше не-малък интерес към работата!
Все още не съм сигурен дали някой ще остане дълготрайно за работа, но силно се надявам. Всичко зависи от уменията Ви да схващате.
Например, не беше рядко срещано хора с доста добър английски да не могат да спазват елементарни инструкции. Дори имаше такива, които вместо 400 думи, написаха тема от 100!! Съжалявам, но с колкото и добър английски да сте, при такава несериозност няма как да стане...
Иначе проектът остава отворен т.е още набирам хора, но сериозни и "схватливи"..
Всъщност не е така.Вече написах 6 статии и след всяка една следваше доста дълъг имейл с разяснения,поправки и тн.Не мисля,че ако лъжеше,щеше да си прави труда да ми пише и такива имейли.Парите все още не съм получила,но със сигурност и това ще стане в скоро врме.Първоначално написано от xxKiFlA
И аз съм заинтересуван от това. Преди всичко обаче искам да знам дали ще получавам парите редовно, какво точно се иска от мен и в какъв срок.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
...
...
Всъщност... http://prikachi.com/images/946/2379946E.jpgПървоначално написано от xxKiFlA
Явно "колежката" блесна с тъпотия. Отново.Първоначално написано от LeDa
...
Всъщност точно тя мисля, че вчера ги получи!!! Не разбирам от къде го вадите този песимизъм и тази съмнителност- не всеки иска да лъже и мами!!!Първоначално написано от xxKiFlA
Може и още на някого да съм платил от писалите в този форум, но не съм сигурен- пуснал съм обяви и на други места и не помня вече! Но дълбоко се надявам, че ще разберете, че никой тук не иска да ви лъже- трябват ми добри писатели за дълъг период, така че...сами си вадете изводите!!
Така, сега пускам и друг пост, свързан с набирането ми на добри писатели.
Наистина виждам, че доста хора имате интерес, което е чудесно! Но моля когато пращате ЛС, че сте заинтересовани да включите и кратък текст- около 10 изречения, на избрана от Вас тема.
Целта ми е да видя на какво ниво е английският. Ако е добро, ще можем да продължим с писане на вече реални статии! Но там също може би ще ви отнеме време /2-3дни/ да свикнете с особеностите.
Въвеждам тази промяна, защота вече на 2-3 човека дадох истински статии да напишат като за "проба". Но резултатът беше ужасен- някои статии бяха с невиждани грешки, други- с неспазени прости инструкции, а дори имаше една статия, написана с 100 думи при поискани 400. А за моите статии дори ако са 390 пак е фатално, а какво остава за 100...
Така че да знаете, че освен хора с добър английски, ми трябват и такива, които са схватливи и спазват инструкции. Аз имам търпението да кажа на всеки един от Вас, какъв е стилът, който ми е нужен, тъй като не очаквам да имате опит в областта.
Благодаря за вниманието!!
Така, сега пускам и друг пост, свързан с набирането ми на добри писатели.
Наистина виждам, че доста хора имате интерес, което е чудесно! Но моля когато пращате ЛС, че сте заинтересовани да включите и кратък текст- около 10 изречения, на избрана от Вас тема.
Целта ми е да видя на какво ниво е английският. Ако е добро, ще можем да продължим с писане на вече реални статии! Но там също може би ще ви отнеме време /2-3дни/ да свикнете с особеностите.
Въвеждам тази промяна, защото вече на 2-3 човека дадох истински статии да напишат като за "проба". Но резултатът беше ужасен- някои статии бяха с невиждани грешки, други- с неспазени прости инструкции, а дори имаше една статия, написана с 100 думи при поискани 400. А за моите статии дори ако са 390 пак е фатално, а какво остава за 100...
Така че да знаете, че освен хора с добър английски, ми трябват и такива, които са схватливи и спазват инструкции. Аз имам търпението да кажа на всеки един от Вас, какъв е стилът, който ми е нужен, тъй като не очаквам да имате опит в областта.
Благодаря за вниманието!!
Надявам се днес или утре да ми изпратиш теми, за да пиша вече реални статии.Първоначално написано от rado0201
...
Ryapoff Всъщност доколкото разбрах в момента са изчерпани,но се очаква в най-скоро време да има нови теми.И аз чакам следващите!![]()
Аз едни статии изпратИх, сега чЕкам един отговор.
Нали нема да си правИм номера?
...
То и аз писах ЛС, ама отговор нЕма..![]()