- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ако имаш добър английски, може да си заинтересован...
мн ясноПървоначално написано от adelina1996
аврора си в свьрши работата и изчезна![]()
![]()
по точно вие я свършихте![]()
благодаря много на автора, че се помъчих да му съдействам а той се оказа това, което си мислех - измамник.
това за който го мързи ,да бе
Един въпрос към ЛеДа, тоя пише ли? Ако верно е измамник, мога само да му пожелая няколко неща. Ще изчакам до утре.
...
Авторът не спи във форума.
Както се видя е плащал за написани статии.
Изчакайте да влезе, за да ви прочете ЛС-тата.
Тези, които твърдят, че е измамник, в частност - dan40123 да поясни какво има предвид.![]()
Мод, до утре ще го изчЕкам пича, ако не дойде ще ме извиняваш, че го псувам. Верно, една статия съм му пратил, ако ми я плати-добре, ако не-не е толко важно.Първоначално написано от amk933
...
Mога да кажа че преди 3 дни автора беше в форума. Видях го случайно online в раздела и като се вижда на никой не отговаря нито пише в темата
още в началото писах че е измамник ама никой невярва
Първоначално написано от xxKiFlA
^Преди 3 дена е 6 август, постовете с оплаквания са от 7.
Разбрахме ти позицията. Не е нужно да я натякваш 185 пъти. Както се видя авторът и плаща.
По темата: Ще помоля да ме държите в течение пишещите какво става. Може човекът и на море да. Казвайте ми как се развива случая - плаща ли ви се, ако не се - защо. Малко странно на един да плати и да седне да обяснява, а на другите не...Ако няма отговор, ще видим какво ще правим.
![]()
Темата беше върната като го видях в форума. Mоже и преди два дни да е било..а тои не писа
Като излеза права накрая ще видим дали ще пише някои против мен. може и тема за мен да пуснат![]()
![]()
...
...
Модераторееее, можеш ли да познаеш к'во имам от тоя човек, след като му изпратих статиитееее??? А модераторееее...
...
Аз му писах любезно ЛС, в което обяснявам, че искам да се пробвам и така нататък. Бях го помолила да ми изпрати 10 заглавия на статии, които щяха да са готови след 2 дни. Е, не ми отговори. А беше на линия. Беше на линия и доста дълго след това - може би половин час.
Добре де, ама няма логика да плати само на Леда, а на останалите да не обърне внимание...нали?
...
...
^ Хаха, за това не бях се сетила.Хитро... ама добре, че не ми отговори тоз' човечец, че да не си губя времето с него. Не знам защо не го е направил, ама няма значение вече, и сега да ми прати теми за статии, нямам намерение да се връзвам.
Айде, Ryapoff - чакаме да стане 12.![]()
I wanna be a billionaire so fucking bad
Buy all of the things I never had
I wanna be on the cover of Forbes magazine
Smiling next to Oprah and the Queen!
...
...
Да ви е за урок. Мижави пари, несигурни, за доста труд. То и аз мислех да се вържа и да копвам/пействам статии от нета ама имам късмет, че съм мързелив![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Ами отначало беше платил на разни хора за това му оставих темата.
За сега ще я заключа докато решим какво ще правим.
Ако авторът или някой от вас има ново инфо да ми пише на ЛС.
Едит: Отключена е по молба на Ryapoff.
...
...
Виждате ли,например на пича му трябва да му напишете 200 статии навивате му се 30 човека пишете му по 3 статии,казва,че ше ви плати утре и ви бие шута,утре му се навиват още 30 и докато разберете,че е измамник вече лъже в друг сайт![]()
И така някой ден ще се натъкнеш на някой ненормалник,дето ше отиде и ше те изсели от селото ти!
Получих мейл от него в четвъртъка (5 юли) . Прати ми инструкции. Попитах го да ми разясни, понеже нищо не разбрах. Не пожела. Спряхме комуникацията на 0 равнище. Не ми е писал повече да ме пита защо не съм му пращал нищо. Не го обвинявам в нищо, тъй като нито му дължа нещо, нито той на мене. Но е много пошло така да се експлоатира детският труд![]()
Ryapoff, лесно е да проследиш IP-адреса, от който е пратен мейлътДруго е, ако имаш връзки и може да питаш тук-там.
Давай го по-спокойно, не ти е изял попарата. Кофти е, че така ни мятат по върбите, ама и ние сме си тъпи и сме качваме сами![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Ехх, Радостинчоо, криеш се яко бате, ама пича от Хасково нещо ти е много надъхан и май е изключително сериозен. За едните сто долара, дето искаш статии от тука, а ги пускаш във фрийлансъра без да платиш, сега требва да бягаш у чужбина, че не ти завиждам. Дано да си размислил вече, че тясна е България.
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
...
...
^ Не беше ли осем утре вечер?![]()
I wanna be a billionaire so fucking bad
Buy all of the things I never had
I wanna be on the cover of Forbes magazine
Smiling next to Oprah and the Queen!