Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
ceci, не че нещо, ама човекът каза без грешки. А при теб не са само времената объркани, на практика си е всичко...

И може би щях да искам, ако а) не бях мързел и б) имах пейпал.
Права си, че в текста на Цеци има доста и сериозни грешки. Но след малко по-цялостна граматическа корекция, дори и този текст би могъл да е от достатъчно добро качество, за да бъде приет и заплатен!

Аз съм приложил текст от един от хората, които пишат статии за мен- може и да не е перфектен, но качеството е повече от достатъчно за мен! Ето защо казах, че дори и хора, които смятат, че не могат да пишат толкова добре, също са добре дошли! Общо взето, най-цялостно се разбира дали човек става или не, когато напише пробна и кратка статия на определена тема!

А относно твоите причини да не се захванеш, ето какво бих казал. Първо, относно Пейпалът- регистрацията е напълно безплатна! И можеш да си я направиш дори и в този момент. А относно мързелът- не мога да ти помогна, за съжаление

Иначе аз мисля, че съм чел твои постове в теми, касаещи английския и наблюденията ми са, че нивото ти е повече от достатъчно Но щом нямаш време и желание, няма какво да се направи..