- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ако имаш добър английски, може да си заинтересован...
Десет статии означават 10лв всеки ден, 70лв. на седмица, ако пишеш всеки ден! Ако си добра ще има и бонус от 10-15%, което означава, че ще получиш още 10-11лв без да напишеш никаква статия- това е просто БОНУС за добри писатели!Първоначално написано от adelina1996
Не знам какво очакват всички тук, но някои хора си мислиха, че давам 15лв на статия! Повярвайте ми това е просто невъзможно- всеки може да провери във freelance сайт, че статията е 1.5 долара /най-много до 2, но много рядко/ за Американци! А тук имах един човечец, който очаква 15лв на статия т.е ок 10 долара на статия! Шок и Ужас..бих казал Аз!
Все пак не искам да има някой, който да не ме е разбрал и затова пак обръщам внимание на това!
А относно за статията- 1 статия се пише за 15-20 минути, което означава ок 3-4 лв на час, тъй като на час следва да се пишат 3-4 статии при този темп на писане! Разбира се, скоростта се придобива с течение на времето, но например 30 минути за статия все още е добре като начало!
Това е всичко- дано на всеки му е ясно вече!
Благодаря за вниманието!
Този пост не се отнасяше само за Аделина, а и за всички, които се интересуват! Дано условията са станали напълно ясно вече! Благодаря още веднъж![]()