- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ?
Здравейте ... моят въпрос е по-скоро от общата култура [ която нямам ]. Та значи : 1. аз съм момиче
. Когато се погледна отдолу по-подробно около клитора виждам нещо като .... налепи, които са с бяло-жълт цвят . Откакто се помня съм ги виждала все . Ммм ... как се нарича, нормално ли е?
П.С. Без обиди
По-добра лична хигиена и ще изчезнат![]()
Това сигурно е като смегмата при мъжете,просто се мии по-честичко и по-добре отдолу и няма да ги имаш тия налепи.![]()
Kolkoto pove4e,tolkova pove4e!!!
Няма да кажа нищо по-различно от всички други. Повиши си личната хигиена и ориди на лекар да ти предпише хапчета против бяло течение. Проблемите ще изчезнат![]()
Да обичаш значи да страдаш!
Да,найстина повиши личната хигиена и ще видиш резултати..
И според мен е от личната хигиена , но ако не помогне отиди на гинеколог![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Как решихте, че момичето трябва да пие хапчета? Нито споменава оплаквания, нито нищо. Споменава един гол налеп и се втурвате да й обяснявате, че трябва да й изпишат хапчета.
Моме, бръснеш ли триъгълника? Мирис/цвят това чудо има ли? Интимната ти козметика каква е?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ето един последовател на batkodoki.Първоначално написано от kalpazanka
Тааа по темата - аз също смятам, че ако няма неприятна миризма и други съмнителни признаци - просто се измивай по-дбре.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
+1Първоначално написано от Passi0n
Просто аз
Земи я измий тая п*тка че скоро време и животинки може да почнеш да виждаш![]()
Както казаха и преди мене - "Повиши личната си хигиена"..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мии се сурин като станеш и вечер като си лягаш![]()