.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: Днес..

Днес..

Днес, денят в който щяхме да навършим нашия 4-ти месец..

Ходихме 3 месеца и 2 седмици..

Сега ще поразкажа как всичко се случи..

Запознахме се в сайт за запознанства,съвсем случайно,аз не съм много привърженичка на тях и влизам когато ми падне.. и съвсем случайно на 1 март влизам и гледам.че имам съобщение ии викам пфф.. поредния .. Постепенно започнах да си пиша с него, и все се разминавахме в съобщенията.. например той ми пише днес аз го виждам утре и му отговарям,после и скайп си взехме и така.. Започнах малко по – малко да го опознавам,просто наистина не ми се стори като другите,беше различен.. В течение на 1 месец ние общувахме по скайп , смс-и , и излизахме.. и на третата среща стана всичко..просто като си тръгвахме и като ме изпрати,просто го целунах,без да съм го планирала и беше прекрасно..
    Тръгнахме вече,бяхме заедно.. Просто прекараните моменти с него бяха перфектни,чувствах се щастлива,обичана,закриляна ,просто се влюбих и беше прекрасно,едно много хубаво изживяване.. начина по който ме гледаше,погледът,който ми показваше колко ме обича..всичко беше прекрасно.. Просто толкова забавни и хубави моменти сме имали.. не мога да ви ги опиша.. само ще ви разкажа за един по – забавен : когато сме се целували на някоя пейка или ако той ме носи на конче, и като минаваха възрастните,само ни викаха : „ абе вие срам нямате ли ” .. просто ние изразявахме любовта си,ноо беше много забавно,а моето момче,само им се дразнеше и се заяждаше с тях .. Може да сме се сдърпвали за нещо,да сме се карали,ама винаги е било за глупости, ии просто щастливите моментии,заменят тези лошите.. Той винаги знаеше начини -как може да ме разсмее,да ме разплаче,да ме ядосаа и какво ли още не.. Свикнах с него,с характера му, с всичко и винаги съм се борила за тази връзка,защото исках да му покажа,че винаги може да разчита на мен,че ще съм до него и ще го обичам, защото той наистина заслужава да бъде обичан и да види нещата от хубавата им страна,независимо какво ще се случи с нас след това..Просто винаги искам да съм до него!..

И ето, че нашата вълшебна приказка свърши с лош край.. за жалост..

Изведнъж започнахме,да се караме почти постоянно,какви ли неща не ми говореше.. беше ужасно .. някак си се промени.. и дойде денят, в който той просто направи една глупост, и тогава пак ме нарани с неговите думи, и просто не издържах повече,не можех да се боря,исках да видя какво ще направи той,но тогава не направи нищо, и се сети да се извини,тогава,когато беше късно..
    Поиска ми втори шанс,но просто не можах да му дам, колкото и да ми се късаше сърцето,колкото и да го обичам,просто не можах.. и му предложих моето приятелство,въпреки и че на двамата нямаще да ни е лесно,но все пак,все пак щях да го виждам и да си комуникираме,а не като сега.. той отхвърли това мое предложение..
    Ако съм сгрешила в това мое решение,рано или късно живота ще ни събере, ако не съм,значи не съм.. просто времето ще покаже всичко..

Сега все още пазя всички негови снимки, и наши снимки заедно, едни клипчета също.. и като ги погледна си спомням за предии.. за нашите моменти.. и плача,като ги гледам..като си спомням за нашите мигове.. колко щастливи бяхме тогава..
    Толкова много искам да го видя,толкова много ми липсва,дори просто,само да го зърна и това ще ми е достатъчно,просто някаква връзка с този човек,защото за мен той е изключителен и много важен!!..Винаги ще го пазя в сърцето си,което сега е разбито,но просто винаги ще е там.. Аз знам,че той ме обича,казвал ми го е, както и аз него,но се дразня,че просто прекрати всякакви връзки с мене,но той каза,че така ще му е по – лесно да ме забрави.. даа разбирам гоо, но просто искам да ме потърси,да приеме това мое предложение.. и ще чакам този момент,независимо кога ще е!..
    Както каза той – „ за мен има кой да се погрижи и за това продължавам напред ” .. явно е намерил неговото момиче.. , но за мене той си остава моето момче! .. и просто му пожелавам да е щастлив с нея,ако има такава..абе просто с която и да бъде,само да е щастлив,защото аз явно не съм го направила достатъчно щастлива!.. и щом той е продължил значи и аз мога,въпреки че ще ми е МНОГО трудно!..

Просто исках да споделя..

Благодаря на тези, които са го прочели..! = )
    Ако поне за миг мислиш за мен така, както аз мисля за теб, то бъди сигурен, че ще се срещнем отново !

Поискал ти е втори шанс,като толкова си го искаш,защо не се съгласи?
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Супер фен
    ДАЙ му го.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Според мен не си му дала шанса не защото не си искала, а защото по-скоро си искала да видиш, че той ще се бори за теб въпреки всичко. Искаш някакво доказателство, че няма да те нарани, защото си изгубила доверието в него.
    Според мен си постъпила правилно. Сега единствено мога да те посъветвам да стискаш зъби и да гледаш напред. Запази снимките ви заедно, но не те съветвам да ги гледаш точно в този период. Намери си някакво друго занимание, което да отнема вниманието ти и знай, че всичко ще се оправи. Въпрос на време е, а и ще срещнеш някого. Успех
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Според мен не си му дала шанса не защото не си искала, а защото по-скоро си искала да видиш, че той ще се бори за теб въпреки всичко. Искаш някакво доказателство, че няма да те нарани, защото си изгубила доверието в него.
    Според мен си постъпила правилно. Сега единствено мога да те посъветвам да стискаш зъби и да гледаш напред. Запази снимките ви заедно, но не те съветвам да ги гледаш точно в този период. Намери си някакво друго занимание, което да отнема вниманието ти и знай, че всичко ще се оправи. Въпрос на време е, а и ще срещнеш някого. Успех

+1 , щом не си сигурна в него...няма смисъл да го чакаш,продължаваш напред колкото и трудно да е , сигурен съм че и на него му е трудно,всеки е бил в такава ситуация ...

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Разума,сигурно....

ДАЙ му го.
    щом ти се е молил да му го дадеш,явно наистина го е желал,но ти с думите си , си го убедила че няма смисъл да има някакъв контакт с теб защото спомените ще изплуват един след друг и ще ви мъчат доста дълго време....

Въпрос на време е, а и ще срещнеш някого.
    колежката е права , рано или късно ще срещнеш някого и той ще заличи тези спомени!Но ако наистина се обичате опитайте се,или му дай шанс да оправи нещата.Успех !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Какво толкова е направил, че да не си могла да му простиш?
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    Варна
    Взимаш си поуката от тая връзка и продължаваш напред! И не си мисли, че изведнъж и случайно безпричинно е почнал да се държи така, причина винаги има, просто ти не я знаеш.

Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Еми за пореден път като се скарахме, той пак почна да ми говори такива думи,които не искам да споменавам,които просто ми се забиваха с нож в сърцето и ме болеше.. и преди го е правил и просто някак си съм ги понасяла, но почти всеки ден да се караме за глупости и да поставя връзката ни ей така на съдбата и винаги ти да се бориш за неч?! .. няма ли да се умориш.. няма ли да искаш да разбереш,колко е държал на тебе и в същото време не направи нищо.. каза ми : обичам те,но не искам така връзка" и аз му казах ок.. просто при всяка наша караница аз съм се борила докрай,толкова неща съм му говорила.. и не си мисли,че е един или два пъти.. просто исках да видя дали ще се бори,но тогава не каза нищо,отказа се и чак на другия ден,му светна в главата и осъзна,че ме губи .. затова казах в начало,че като сме се карали,просто хубавите моменти,махат тези спомени,но нали знаеш " тежка дума не се забравя" .. и общо взето така..
    Ако поне за миг мислиш за мен така, както аз мисля за теб, то бъди сигурен, че ще се срещнем отново !

Цитирай Първоначално написано от postmortem
    Взимаш си поуката от тая връзка и продължаваш напред! И не си мисли, че изведнъж и случайно безпричинно е почнал да се държи така, причина винаги има, просто ти не я знаеш.

Еми то във всяка връзка си има поука, и винаги търсиш в другата да избегнеш това.. Не знам каква може да е причината.. сам ми каза,че има неща,които не ми е казвал и то само или само да не се стресна.. , но аз така и не научих какви са тези неща.. колкото и да настоявах да ми ги каже.. ама това той ми го каза вече след като скъсахме и уж тогава бяхме приятели,ама ми каза,че не може така и надеждата пак ми угасна.. и до сега се чудя,какво е било това,което не иска да ми каже..

Ама ти го казваш все едно е толкова лесно.. просто не си била/бил на моето място,за да знаеш точно какво е било..не ис го изпитала ти.. Колкото и да го обичам,колкото и да искам да му простя.. просто не мога,просто вече не мога,за това му предложих моето приятелство,което ще е трудно и за двамата..и когато е готов за него (приятелството) да ме потърси,защото аз винаги ще съм тук и ще го чакам..Той много добре знае,че може да разчита за всичко на мен,въпреки обстоятелствата..

Град
    Цитирай Първоначално написано от Smile91
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Еми за пореден път като се скарахме, той пак почна да ми говори такива думи,които не искам да споменавам,които просто ми се забиваха с нож в сърцето и ме болеше.. и преди го е правил и просто някак си съм ги понасяла, но почти всеки ден да се караме за глупости и да поставя връзката ни ей така на съдбата и винаги ти да се бориш за неч?! .. няма ли да се умориш.. няма ли да искаш да разбереш,колко е държал на тебе и в същото време не направи нищо.. каза ми : обичам те,но не искам така връзка" и аз му казах ок.. просто при всяка наша караница аз съм се борила докрай,толкова неща съм му говорила.. и не си мисли,че е един или два пъти.. просто исках да видя дали ще се бори,но тогава не каза нищо,отказа се и чак на другия ден,му светна в главата и осъзна,че ме губи .. затова казах в начало,че като сме се карали,просто хубавите моменти,махат тези спомени,но нали знаеш " тежка дума не се забравя" .. и общо взето така..
    Според мен си постъпила правилно. Сега единствено мога да те посъветвам да стискаш зъби и да гледаш напред.
    K O 6 M A R A

Ми да наистина може да се каже,че си прави и то много..
    Благодаря,че ме подкрепяш.. = )
    Колкото и да се опитвам и да правя нещо друго ,или нещо просто ще ми напомни на него , или просто ще е в главата ми..случваше ми се дори да не мога да заспя и само да мисля за него.. не знам кое занимание,би премахнало спомените ии всичко друго..

Град
    Ми да наистина може да се каже,че си прави и то много..
    Благодаря,че ме подкрепяш.. = )
    Колкото и да се опитвам и да правя нещо друго ,или нещо просто ще ми напомни на него , или просто ще е в главата ми..случваше ми се дори да не мога да заспя и само да мисля за него.. не знам кое занимание,би премахнало спомените ии всичко друго..
    Разходки с приятели...
    K O 6 M A R A

Цитирай Първоначално написано от Valento

+1 , щом не си сигурна в него...няма смисъл да го чакаш,продължаваш напред колкото и трудно да е , сигурен съм че и на него му е трудно,всеки е бил в такава ситуация ...

Аз никъде не съм казала,че на него му е лесно.. и да всеки е бил в такава ситуация,но не може ли поне един път да не съм наранена..?!

Разума,сигурно....

Мии явно.. ако бях послушала сърцето,вече да съм с него,но просто казах.. не могаа.. колкото и да ме боли просто,не мога да преживея това отново и може би, не знам.. просто приятели..след време.. ама това само той си го знае..

ДАЙ му го.
    щом ти се е молил да му го дадеш,явно наистина го е желал,но ти с думите си , си го убедила че няма смисъл да има някакъв контакт с теб защото спомените ще изплуват един след друг и ще ви мъчат доста дълго време....

Да може да го е желал,не го отричам!!..
    Аз просто искам да имам контакт с него,когато и да е,когато е готов!.. Спомените винаги ще ги има,дори сред време да сме приятели,тях пак ще ги има,независимо дали си обвързан с някой или не..

Въпрос на време е, а и ще срещнеш някого.
    колежката е права , рано или късно ще срещнеш някого и той ще заличи тези спомени!Но ако наистина се обичате опитайте се,или му дай шанс да оправи нещата.Успех !

Еми според мен и да срещна някой.. аз просто винаги пазя спомените с предишния човек.. с времето се забравят някои,но пак ги има.. простоо ако се появи човек,който може да ги заличи ще е наистина добре,ама ми звучи невъзможно.. но пак ще имам няква надежда,че ще го срещна.. Защо все добрите страдат.. ?!

Град
    Еми според мен и да срещна някой.. аз просто винаги пазя спомените с предишния човек.. с времето се забравят някои,но пак ги има.. простоо ако се появи човек,който може да ги заличи ще е наистина добре,ама ми звучи невъзможно.. но пак ще имам няква надежда,че ще го срещна.. Защо все добрите страдат.. ?!
    Както казваше една позната "Съдба !" , всичко ще е наред,няма да се притесняваш от нищо след всеки край се крие едно ново начало,просто трябва да си сигурна че си заслужава!
    K O 6 M A R A

Разходки с приятели...[/quote]

Еми просто и да се разхождам с тях.. пак си мисля за него.. Не е толкова лесно.. и не можеш да забравиш човека , с когото до вчера сте си казвали " Обичам те " ! .. Не знам как е при теб, но при мен е така.. = )

Град
    [i]Разходки с приятели...
    Еми просто и да се разхождам с тях.. пак си мисля за него.. Не е толкова лесно.. и не можеш да забравиш човека , с когото до вчера сте си казвали " Обичам те " ! .. Не знам как е при теб, но при мен е така.. = )
    При мен ли ?...когато бях в такава ситуация винаги имаше с какво да се занимавам,но с времето ... т.е като търсех смисъла във всичко се усетих че всичко е изгубено и погледна напред .... и ти трябва да направиш така,миналото си е минало ..
    K O 6 M A R A

Както казваше една позната "Съдба !" , всичко ще е наред,няма да се притесняваш от нищо след всеки край се крие едно ново начало,просто трябва да си сигурна че си заслужава!
    Еми да ти кажа,то си е до това.. просто ние вървим по един път, в което всичко е неизвестно.. и малко по - малко го разкриваме,със всяка крачка.. Знаеш,че има такъв тип момчета,които тръгват с други,само и само за да забравят момичето,за тях това ново начало ли е?! .. Еми аз си мисля,че всичко преживяно с този важен човек за мен си е заслужавало! .. а за него не знам как е било.. = )

Град
    Еми да ти кажа,то си е до това.. просто ние вървим по един път, в което всичко е неизвестно.. и малко по - малко го разкриваме,със всяка крачка.. Знаеш,че има такъв тип момчета,които тръгват с други,само и само за да забравят момичето,за тях това ново начало ли е?! .. Еми аз си мисля,че всичко преживяно с този важен човек за мен си е заслужавало! .. а за него не знам как е било.. = )

Няма смисъл да го мислиш...продължавай напред,ако те интересува той дали е с друга провери...но едва ли ако те "обича" както казваш че той го е казвал,ще може да е с друга ....
    K O 6 M A R A

При мен ли ?...когато бях в такава ситуация винаги имаше с какво да се занимавам,но с времето ... т.е като търсех смисъла във всичко се усетих че всичко е изгубено и погледна напред .... и ти трябва да направиш така,миналото си е минало ..

Еми както той каза,че е продължил.. така и аз по някакъв начин,който ще е многооо труден,ще трябва да го направя..Защо всичко е толкова сложно.. пфф ..

Няма смисъл да го мислиш...продължавай напред,ако те интересува той дали е с друга провери...но едва ли ако те "обича" както казваш че той го е казвал,ще може да е с друга ....[/quote]

Еми не знам, не знам как се чувства,заяото не подържам контакст с него.. не по мое желание.. но просто може чрез някакво момиче дори и да не ходят да се опитва да ме забрави.. Не съм от този тип дето проверявът, но въпреки,ако разбера съвсем случайно,че е с друга,ще ме заболи.. нормално,няма да е лесно, но поне ще се радвам,че някой отново го прави щастлив, по - щастлив дори от самата мен,защото той го заслужава,въпреки всичко..!! = )

Град

Еми както той каза,че е продължил.. така и аз по някакъв начин,който ще е многооо труден,ще трябва да го направя..Защо всичко е толкова сложно.. пфф ..
    Дано успееш да продължиш,изисква много воля и усилие !
    K O 6 M A R A

Дано успееш да продължиш,изисква много воля и усилие ![/quote]

Не знам дали ще успея,това само времето може да покаже.. , но знам няма да е лесноо..

Град
    Дано успееш да продължиш,изисква много воля и усилие !

Не знам дали ще успея,това само времето може да покаже.. , но знам няма да е лесноо..[/quote]

Ще успееш,вярваме в теб !
    K O 6 M A R A

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ми... хубаво. Ние какво да направим?

Като е сгафил и те е наранил.. резачката и напред. Няма какво да се чудиш и маеш в сълзливи истории и филмирани сапунки.

Втори шанс се заслужва, а не се дава. В случая май не го е заслужил, съдейки по коментарите ти. Така че.. няма какво да го мислиш толкова.

И преди да ми кажеш че не знам какво ти е и не съм минал през подобно кое те кара да си толкова убедена?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си