- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Днес..
Първоначално написано от valdesbg
Аз не говорех за теб,говорех за друг коментар,от друг човек..
Почти всеки е преминал през това,някои лесно,други трудно..
Еми просто си премислям нещата винаги,но нормално,че така ще бъде в началото..!
Както казах с времето, се надявам всичко да се оправи.. и да се чувствам по - добре.. = )
Ако поне за миг мислиш за мен така, както аз мисля за теб, то бъди сигурен, че ще се срещнем отново !
Ахаа.. ми премисляй...не знам защо обаче. В смисъл.. то няма нещо за мислене в случая.. щото всичко е станало вече.
Нещата ще се оправят.. ако не се навиваш за дивотии.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Еми просот си мисля за много неща,за преди,спомени.. това общо взето..Първоначално написано от valdesbg
"ако не се навиваш за дивотии...?! " - тоест.. на кой на дивотиите да не се връзвам.. на неговите ли.. ?!
Ако поне за миг мислиш за мен така, както аз мисля за теб, то бъди сигурен, че ще се срещнем отново !
Ми да..примерно на неговите дивотии. Или на разни истории от типа "какво щеп равя сега, как ще го забравя, той е единствен, уникален" и т.н.
Общо взето нищо специално не ти се е случило, нито той е толкова неповторим че да си заслужава страданието, нито ти си толкова уникална че да се смяташ за жертва и че съдбата е била несправедлива.
Било, каквото било - заключваш спомените и моментите в няке шкафче в главата ти, отваряш нова страничка и си продължаваш весело и безгрижно живота![]()
Dr. Gregory House
И не само! Освен разходки с приятели, можеш да започнеш да се занимаваш с някакъв спорт. Слушай забавна музика, гледай комедии. Въпрос на нагласа е. Не си внушавай, че винаги ще ти бъде гадно за него. Няма да ти е.Първоначално написано от Valento
Живеейки в спомените за него, не си даваш шанс да видиш, че всъщност животът продължава. Ясно е, че си имаш чувства към него, но ги остави в миналото. Не ги подхранвай, а ги игнорирай. Отдай се на нещо друго и нещата ще се оправят.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Еми аз не се мисля за уникална,дори не се мисля за жертва,просто споделих.. нищо повече.. = )Първоначално написано от valdesbg
В повечето неща си наистина прав.. и благодаря за мнението ти = )
Супер.
Значи ще минат няколко дълги за теб дни, в които няма да си на тоя свят и след това нещата ще се нормализират.
Успех ти пожелавам. Ако имаш някакви други въпроси - на ЛС![]()
Dr. Gregory House
Благодаря = ) , ако има нещо ще питам..явно си преживял много неща.. = )Първоначално написано от valdesbg
ПРОЧЕТИ ТОВА- ЗА ТВОЕ ДОБРО Е![]()
Фактът, че ти мислиш толкова задълбочено ми показва, че наистина той значи много за теб и наистина можеш да го обичаш с цялото си сърце. трудно ми е да ти дам точен съвет, защото не знам подробностите за това как стоят нещата между вас. Но ще ти кажа това: Любовта може да е неописуемо красива и да заличи всичко негативно на света, когато е взаимна- тоест, трябва и тои да те обича истински и ти-него. аз мразя идеята да се предаваш или да чакаш да видиш кво ще стане с времето, ти знаеш, че няма да намериш покой докато не стигнеш съвсем до края на нещата. естествено- вариянтите ти са два- да се опиташ да го забравиш или да се бориш за да направиш така че любовта да победи.
твоята задача е да се замислиш добре- точно какво той изпитва към теб (много хора постоянно си казват"обичам те", но не винаги това е истина). помисли много добре- ако той не те обича с цяло сърце, по-добре запази своята любов за някой който я заслужава; ако пък той те обича и мисли постоянно за теб и си сигурна, че можете да сте истински щастливи заедно- не се предавай- иди и му го обясни. за някои неща получаваш само един шанс, и ако го изпуснеш- ще съжаляваш цял живот.
затова- помисли сама- можете ли да сте ИСТИНСКИ щастливи заедно във всяко отношение. отговорът на този въпрос няма да намериш във форума, сама трябва да стигнеш до него. но мисли и със сърцето си и със разума си, не само с едното. И трябва да знаеш, че много неща не са такива каквито изглеждат- ако не си абслютно сигурна в нещо, знай, че може да се заблудиш.
тежката задача се пада на теб, никой не може да я реши вместо теб, но знай- стигнеш ли до правилния отговор- всичко си е заслужавало![]()
Успех!
Всеки човек умира, не всеки истински живее.
Щом си решила да не му даваш втори шанс, хубаво. Само да не съжаляваш след това, защото понякога гордостта и болката ни пречат да видим какво изпускаме![]()
Животът е адът описан в Библията!