Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Според мен не си му дала шанса не защото не си искала, а защото по-скоро си искала да видиш, че той ще се бори за теб въпреки всичко. Искаш някакво доказателство, че няма да те нарани, защото си изгубила доверието в него.
Според мен си постъпила правилно. Сега единствено мога да те посъветвам да стискаш зъби и да гледаш напред. Запази снимките ви заедно, но не те съветвам да ги гледаш точно в този период. Намери си някакво друго занимание, което да отнема вниманието ти и знай, че всичко ще се оправи. Въпрос на време е, а и ще срещнеш някого. Успех

+1 , щом не си сигурна в него...няма смисъл да го чакаш,продължаваш напред колкото и трудно да е , сигурен съм че и на него му е трудно,всеки е бил в такава ситуация ...

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
Поискал ти е втори шанс,като толкова си го искаш,защо не се съгласи?
Разума,сигурно....

ДАЙ му го.
щом ти се е молил да му го дадеш,явно наистина го е желал,но ти с думите си , си го убедила че няма смисъл да има някакъв контакт с теб защото спомените ще изплуват един след друг и ще ви мъчат доста дълго време....

Въпрос на време е, а и ще срещнеш някого.
колежката е права , рано или късно ще срещнеш някого и той ще заличи тези спомени!Но ако наистина се обичате опитайте се,или му дай шанс да оправи нещата.Успех !