Цитирай Първоначално написано от Smile91
Цитирай Първоначално написано от Paramour
Какво толкова е направил, че да не си могла да му простиш?
Еми за пореден път като се скарахме, той пак почна да ми говори такива думи,които не искам да споменавам,които просто ми се забиваха с нож в сърцето и ме болеше.. и преди го е правил и просто някак си съм ги понасяла, но почти всеки ден да се караме за глупости и да поставя връзката ни ей така на съдбата и винаги ти да се бориш за неч?! .. няма ли да се умориш.. няма ли да искаш да разбереш,колко е държал на тебе и в същото време не направи нищо.. каза ми : обичам те,но не искам така връзка" и аз му казах ок.. просто при всяка наша караница аз съм се борила докрай,толкова неща съм му говорила.. и не си мисли,че е един или два пъти.. просто исках да видя дали ще се бори,но тогава не каза нищо,отказа се и чак на другия ден,му светна в главата и осъзна,че ме губи .. затова казах в начало,че като сме се карали,просто хубавите моменти,махат тези спомени,но нали знаеш " тежка дума не се забравя" .. и общо взето така..
Според мен си постъпила правилно. Сега единствено мога да те посъветвам да стискаш зъби и да гледаш напред.