Цитирай Първоначално написано от Smile91
Цитирай Първоначално написано от Valento
Цитирай Първоначално написано от Smile91
Еми според мен и да срещна някой.. аз просто винаги пазя спомените с предишния човек.. с времето се забравят някои,но пак ги има.. простоо ако се появи човек,който може да ги заличи ще е наистина добре,ама ми звучи невъзможно.. но пак ще имам няква надежда,че ще го срещна.. Защо все добрите страдат.. ?!
Както казваше една позната "Съдба !" , всичко ще е наред,няма да се притесняваш от нищо след всеки край се крие едно ново начало,просто трябва да си сигурна че си заслужава!
Еми да ти кажа,то си е до това.. просто ние вървим по един път, в което всичко е неизвестно.. и малко по - малко го разкриваме,със всяка крачка.. Знаеш,че има такъв тип момчета,които тръгват с други,само и само за да забравят момичето,за тях това ново начало ли е?! .. Еми аз си мисля,че всичко преживяно с този важен човек за мен си е заслужавало! .. а за него не знам как е било.. = )

Няма смисъл да го мислиш...продължавай напред,ако те интересува той дали е с друга провери...но едва ли ако те "обича" както казваш че той го е казвал,ще може да е с друга ....