.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Град
    Павликени

Първият път.. след пристигане..

Привет съфорумници.Момичето ми се връща другата седмица от София и съм и навит много искам да правя секс с нея.. До сега само сме имали намеци но нищо не съм правил нея ако не я натисна не става и мислта ми е дали може да се получи нещо.. и как да постъпя как да подкарам нещата? Подчертавам че не съм с нея заради секса!
    Brisco - On The Wall (Feat. Lil Wayne).mp3 (music)

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ти си знаеш
    Станислава

А на колко сте?Ако правите нещо задължително с Презерватив,а ако тя неиска да правите нищо не я притискай

Град
    In Your Mamma's Pussy
    Няма смисъл да я притискаш, ти и да успееш да я вкараш в леглото, едва ли ще се получи нещо ако тя не е готова..

Подкарай нещата като овчар - стадо овце, т.е. заголваш гегата и казваш "рррррр..."

Град
    Павликени
    Ок пичаги на 15 съм и тя е на 15 . Тогава ще я натисна ако неиска няма да правя нищо мерси за съвета

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от LaCritic
    Няма смисъл да я притискаш, ти и да успееш да я вкараш в леглото, едва ли ще се получи нещо ако тя не е готова..
    Съгласна съм..
    И задължително с презерватив
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Не я претискай много , може да сметне, че си с нея само заради секса!

колко време ходите? презерватива е задължителен. вземи си повечко за всеки случай

Град
    Павликени
    Сиг. Вече месец и нещо няма я вече 3-та седмица става и се прибира скоро . Незнам тея намеци как да ги разбирам

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Работата "от вратата за краката" обикновено търпи провал.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Заедно сте от месец и нещо, нея я няма от 3 седмици, значи сте били заедно не повече от 2 седмици физически. И ти искаш за толкова кратко време да правиш секс с нея, ужас. Ако съм аз и съм девствена никога няма да стане толкова скоро, а дори и да не съм девствена пак ми е скоро! Бива ли да си такова дете и да мислиш толкова повърхностно и егоистично? Секса за просто секс отиди да правиш с някоя за една вечер, недей да си хващаш гадже с цел да правите секс, защото после секса никога не е просто секс.

Доста правилно
    Германски форум- задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Тя да не е някво копче,че да я "натискаш"?
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Голям фен
    щом не сте говорили за секс къде се хвърляш ?!ще се удавиш ! момичето не е готово, както и ти .опознай я първо ,след това говорете по темата и нещата си идват с времето. не се прави на гъзе ,щот приятелите ти ,колкото и да се хвалят са виждали циците само на майките си. ако държиш да се получи между тебе и това момиче не слушай никой най-малко приятелете и патката си ,бъди искрен и естествен
    love is gone!

Офф хора има момичета , които знаят че партньора им иска секс и пак нищо няма да направят , та ако момчето не си познава добре момичето може и месеци да не правят секс ...
    Поне според мене пробвай , виж как реагира ако усетиш че трябва я натисни малко повече ( в размките на разумното ). Ако усетиш , че е категорична не се бори - ще трябва да извървиш многооо дълъг път

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Заедно сте от месец и нещо, нея я няма от 3 седмици, значи сте били заедно не повече от 2 седмици физически. И ти искаш за толкова кратко време да правиш секс с нея, ужас. Ако съм аз и съм девствена никога няма да стане толкова скоро, а дори и да не съм девствена пак ми е скоро! Бива ли да си такова дете и да мислиш толкова повърхностно и егоистично? Секса за просто секс отиди да правиш с някоя за една вечер, недей да си хващаш гадже с цел да правите секс, защото после секса никога не е просто секс.
    +1! Това е вярно. Трябва де се отнасяш по-леко към приятелката си. Все пак сте от 1 месец някъде "заедно", така че..., тя ако ти откаже недей да се учудваш!

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Честно ти казвам съжалявам приятелката ти горкото момиче с какъв з*дник се занимава и си губи времето за един месец нито се познавате достатъчно нито нищо ....ясно е ,че само за това си я хванал ;dd
    Hostis Honori Invidia

Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    Честно ти казвам съжалявам приятелката ти горкото момиче с какъв з*дник се занимава и си губи времето за един месец нито се познавате достатъчно нито нищо ....ясно е ,че само за това си я хванал ;dd
    Бе я стига се прайли Нормално е кат си имаш гадже да искаш секс ... ебати. Пробният период е 2-3 вечери ( в които момичето спи у вас или ти у тях както дойде) . След това не виждам какъв е проблема ... ебати то тва е човешко...

Град
    Павликени
    Аиде да се обиждаме.. Не ходя с нея заради секса.. обичам я и несмятам зари секс да скъсам с нея.. не съм такъв такаче..Ще изчакам толкова колкото е нужно и т'ва е..

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Тя да не е някво копче,че да я "натискаш"?
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Павликени
    Е аз изках 1 съвет ако може да направя нещо ако зависи от мене..Ако трябва цял живот ще чакам не ме бърка единственото което ми пука е че я обичам и то много

Град
    Павликени
    АЗ СЪМ ГОЛЯМ ИДИОТ,ТАПАНАР,СМОТАНЯК,И СЪМ НАЙ-СМОТАНИЯ ЧОВЕК НА ТЪПАТА ПЛАНЕТА не пускаите такива шибани пумии кат моите !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си