- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Винг Чун Варна
Някой знае ли за добра школа по Винг Чун във Варна?
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Офф: Във Варна има много добър Киокушин доколкото знам..
Он: Виж Гугъл или Даобг![]()
С Киокушин се занимавам от 7-8 месеца,но просто не ми допада.Имам чувството,че всичко е подчинено на състезателния правилник-без ръце в главата,много ритници,разтягане и т.н.А аз нямам амбиции за състезател.Вече не отивам с желание на тренировки.
Гугъл го претърсвам,обаче нищо няма засега,а Даобг е целият в паяжини,ако ме разбирашима само няколко нови мнения,а те не са особено полезни...
Съвсем скоро разбрах от един пич, че има Винг Чун във Варна, но нямам никаква друга информация, нито координатите на това момче.
Ти да не тренираш при емил костов? 3 години бях тамПървоначално написано от someonerandom
![]()
След състезателния период само ката махахме и ми писна
Ся муай тай маа фака тва е истинатаима добри клубове във варна...
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Точно при Емил Костов съмПървоначално написано от vaseto0o
![]()
Въпросът е,че започвам да се замислям да продължа,защото не мога да намеря нещо,което да ми допада,а и мисля,че киокушинът спомага за сила на удара и т.н.Я като ветеран дай съвет![]()
100 на 100 те познавам дай снимка бе майнаааПървоначално написано от someonerandom
(нз дали оточних, но спрях преди няма и месец)
Ако се запишеш на муай тай не само че ще научиш да удряш силно ми ще се научиш и да се биеш кат хората а не да ми махаш удари блокове и кати майна![]()
След малко ще пусна,че отивам да ямА за муай-тай ще помисля
Аве налично нз ко си ми пратил ама снимка не видехПървоначално написано от someonerandom
![]()
Школата по Wing Tsun във Варна се намира на Ул. “Петър Райчев”, блок 35, студентски общежития на Медицински Университет – Варна (близо до бул. “Левски”, квартал Левски). Тренировките се провеждат от понеделник до петък от 19:30 до 21:00 часа. Треньора се казва Сихинг Иавйло Цоков. За повече инфо на тел - 0894355740 или на E-mail - varna_wt@abv.bg . Може да разгледаш и сайта ни - wingtsun-bg
Еи ши го зарибитИ момчето по тоя винг чун да маха там във въздуха, то щом киокушина му е писнал и винг чуна ще му писне![]()
Треа му нещо по-реално дет има млатене![]()
Ей васе ква я свърши ти...пускам тема за Винг Чун,отивам на Муай Тай![]()
Тъй ше е тя, няма как трябва да се мине на по-горно ниво в еволюцията на бойните спортове а не да се слезе на по-долноПървоначално написано от someonerandom
![]()
Ей затова изказване трениращите Винг Чун ще те убият с камъни...Първоначално написано от vaseto0o
![]()
Иначе съм доволен от залата....атмосферата приятна,работа на чувал,спаринги,практика.Го орих с треньора и той каза,че мога да почна още в петък![]()
П.С:Още чакам снимка да те видя кой си![]()
Най-нацепения в залата след ЗахариПървоначално написано от someonerandom
![]()
Аз още не мога да се сетя кой си![]()
А най-нацепения след Захари съм аз!![]()
То Винг Чуна да не би да няма млатене бе![]()
Как да няма, там ходят с предпазни очила по време на спаринг че нали сте гледали по филмите как разни кунг фу майстори бъркат с 2 пръста в окото на противника и е аут![]()
ZipFail то че има,има,обаче първо,че в моя град не съм намерил информация за добра школа(а съм търсил доволно много),а и си намерих Муай Тай.Ако ми писне,тогава ще мисля![]()
Да не говорим,че аз на 16 като се хвана да уча Кунг Фу,до към 25 някъде може да съм научил нещо![]()
Ти на 16 ли си бе за по малък та смятахПървоначално написано от someonerandom
![]()
Споко единствения начин муай тая да ти писне е ако не ти харесва да ходиш с надута глава![]()
На тоя муай тай гати рекламата дето му направи
Ами няма кво да се лъжем, по-добър избор е ако иска уличен бой а не по някакви правилаПървоначално написано от HHristov
![]()
Тая вечер ми се спами![]()
Муай Тая наистина е супер приложим за уличния бой и вкарва сигурно едни от най-плътните и силни тупалки в бойните спортове...само дето има 3 неща които хич не ме кефят -
1) Яко селски некотролирани ритници
2) Липса на каквато и да е философия или възпитателни принципи
3) Набляга се прекалено много на къндишънинг и силова тренировка, отколкото на мислене и боен дух..което за уличен бой не е зле, ама физиката като спреш да тренираш изчезва, а психиката остава
Аз и затва съм фен на винг чуна като стил и принципи, ама то повече зависи от треньора, така че хубав муай тай е със сигурност по добър от някакъв съмнителен винг чун..![]()
Ако попаднеш на добър Муай Тай треньор може да не сe сблъскаш с тези 3 досадни неща :>
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.