.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Град
    Nowa Zagora

осиновяване

Извинете..Някой знае ли начин как да накарам наще да си осиноват бебе..искам много да имам брат който да е все още бебе..опитвах с това колко ми е самотно и че ще се грижа перфектно за него ама не става..майка има проблем с забременяването и за тва искам да осиновят..благодаря предварително
    AdIдАс пУmЪ нIkЭ

Супер фен
    Леля ми и 4и4о ми 4акаха 3 -4г за дете на 3 а за бебе нз как 6те е..

Ами..вече е доста трудно да се осинови дете а пък бебе сиг. още повече..както каза mincheto....поговори с ваще кажи им,че много искаш братче и ако са съгласни нека опитат да си осиновят....Успех.. [/u]
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ами седни и поговори с тях. Току виж са се съгласили!

Ами ти хубаво говори с тях,ама само едно не ми хареса-" и че ще се грижа перфектно за него ама не става.." да ме прощаваш ама това не ти е куче,,котка,хамстер или каквото и да е животинче,пък дори и животно да беше...нз на колко си,но това е въпрос до родителите ти,и дали те го искат...все пак не е същото като да нахраниш домашен любимец,да го изведеш за да се изходи,да го прибереш и т.н. ...бебето има нужда от майчина грижа все пак...

Голям фен Аватара на notlike
    Трябва вашите да са готови за това начинание, а и освен това в шибаната ни държава е 100 пъти по-лесно да го изхвърлиш, отколкото да го осиновиш, трябва много пара да оставиш по някакви пътеки (наречи го "доене", българска му работа) и докато се добереш, то може да стигне и до 5-6 години. Ако искаш сериозно задвижване, консултирай се с някой адвокат, който може по-бързо да намери дупка в закона. Слушай какво ти казвам - не е толкова лесно, колкото изглежда.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си