- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Джъстин Бийбър прическа
Здравейте , да не си мислите ,че съм някакъв фен на ДБ или нещо такова , просто той е идеален пример за прическата която искам ,да ми е прилепнала и етц не знам как да го обесня,но не знам точно как да я направя така,защото моята хвърчи на всички посокии и няма нищо общо ;Д , като цяло ако нищо не сте разбрали от темата може да я пропуснете,лично аз не разбрах какво писах,но пък дано да сте ме разбрали и някой да може да помогне :Д
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Ами като начало трябва да си пуснеш малко по-дълга коса след това отиваш на фризьор...и ти я постригват настрани като на ДЖБ...след това почваш секи ден яко лак за да не хвърчи
аз друг начин не знам! Дано съм ти помогнала...
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Ами пускаш си по-дълга коса. Или по-скоро на бакенбардите си пусни повече коса. И така си я вчеши както него напред ли се казва и аз не знам точно. Щом ти стърчи косата на всички страни първо я изправи с преса и така!![]()
ето едно клипче как си суши косата... нз дали ще ти помогне http://www.youtube.com/watch?v=fq9Iu640hy4![]()