- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Що за постъпка !?
Днес приятеля ми има рожден ден. Каза ми,че ще се видим вечерта след 10. Преди това се е видял с приятелите си от квартала,а каза,че вечерта ще е с мен,но ми се обади и каза,че ще е с родителите си за вечерта и че утре цял ден ще сме заедно. А аз цял ден го чакам-не мисля,че е справедливо и най-малкото уважително. Може ли приятелят ми да постъпи така !?
Чак неуважително...
Така се е получило просто. Утре ще сте заедно.
The blood that binds us ..till death unites us
Еми неуважително за мен е,че не ме покани по-рано,като беше с приятелите си. Аз си мисля,че е знаел,че ще стане така. Просто ми е адски абсурдно в последния момент да се откаже. ....
От колко време сте заедно? Излизали ли сте преди с приятелите му? Защото има шанс и да не те приема на сериозно.
The blood that binds us ..till death unites us
Ходила съм на купон с приятелите му веднъж,запознавала съм се с част от тях,ходила съм му на гости в квартирата и по стечение на обстоятелствата съм се запознавала с един от тях и т.н. Просто някак си ми изглежда тъпо от негова страна,той си е разпределял времето и т.н. Въпреки че ми казва,че утре цял ден ще сме заедно продължава да ми е странно...и аз му се разсърдих по телефона,просто това ми беше естествената реакция. ..
Не се впрягай,утре като се видите го попитай защо така е постъпил!
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Вие на колко сте? Може в последния момент неговите да са настоявали да празнува с тях, а ако още е ученик сигурно не е имал избор![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Студенти първа година сме ...
Утре ако не ти се обади да се видите имаш повод да се дразниш.
Е,той каза,че цял ден утре ще сме заедно. Дълго време настоявах да дойде тази вечер,но той упорито не и не,заради родителите си... сигурно не му харесва,че се цупя,но и на мен не ми харесва,че ме отмята просто за по-късно,едва ли не като по-малко важна..все ми е тая.... вече оставям всичко в негови ръце....каквото реши...само да му дам подаръка поне...другото вече и да го мисля,и да му се сърдя,той постъпи глупаво за мен и му го казах.......да се спасява..!
По телефона ли ? хаха?!
Не, а нима трябва да го направя ?
И аз смятам , че е малко несправедливо спрямо теб. Трябвало е да съумее да разпредели времето си правилно за всички , не мисля , че си по маловажна от когото и да е било. Много детинска постъпка от негова страна или по - скоро не си толкова важна за него , дано греша.От скоро ли сте заедно ?
Ми и аз съм ученик и рд си го изкарах първо няколко часа с роднини и наще и после с приятелката ми и приятели даже приятелката ми беше с мене когато бях с наще и с роднините те се познават
++Първоначално написано от Valento
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Аз не се сдържах и му се обадих и казах,че утре ще отида,но....може би всъщност ще се откажа. Не съм сигурна,че сега искам да го виждам.
Кифла-пауър уил рул дъ уърлд!
Докога ще сте толкова егоцентрични?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Егоцентрична съм,защото съм искала да съм с любимия си човек ?? Защото съм искала да прекарам времето си от любов към него ? А той даже да не ме покани за малко на рождения си ден !? Не знам, не мисля,че е породено от егоцентризъм. Цял ден се занимавах с подаръка му-ръчно изработен е,цял ден си мисля за него,а накрая...
Мисля,че тя има право да се сърди и това няма нищо общо с кифлите и егоцентризма.Все пак казваш на някой "Обичам те" и после..."ъъ айде утре да се видим,че сега на рождения ми ден нямам време".Първоначално написано от valdesbg
Е, ще му го дадеш утре? От това няма да стане по-малко ръчно-изработен.Първоначално написано от make_you_mine
Тъпо и егоцентрично е да правиш филми и драми, и да сдухваш човека на рожденния му ден.
Остави му малко свобода. Големия праз: видял се е с приятели, после е искал с тебе, ама родителите му са настояли. Случва се и на мен ми се вдига мнението за момчето щом не е запсувал техните като всеки втори вече, ами ги е уважил. Естествено е да избере семейството си пред теб. Не можеш да си му най-най-най-номер 1 в живота. Семейството е преди всичко.
Не го обвинявам,че реши да остане с родителите си, а ми е странно,че не ме покани преди това. Аз мисля,че не беше редно ...
Гледайте душици батини, ако дори за секунда допуснете че света не се върти около Вас и допуснете че.. няма да получите така жадуваното одобрение от огромните ви усилия точно сега а.. примерно утре, ще разберете че авторката просто е искала да се зарадват на подаръка и. Затова споделя колко много усилия е положила и как цял ден го е гласяла, как ТЯ искала нещо си, как той не поканил НЕЯ . Което в голяма степен изглежда като желание да си получи дневната доза душевен оргазъм. А това пък ми изглежда...точно като чикията.... да ми е хубаво на менКоето ни връща към първоначалната ми идея - егоцентризъм.Да вярно че и той получава облаги и хубави емоции, обаче не те са основата на действията ти. Обясних защо.
Проблема е че той се е видял с всички ОСВЕН нея на рд-то си. Което само по себе си нищо не значи. Има още 364 дни, които можете да си ги направите специални и да сте само двамата, нали авторке? Защо точно рождения му ден е центъра, около който се върти твоята вселена?
А защо е кифла ли - щото вдига врява до бога за глупости.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
^^ Според мен просто е мислел, че ще успее и с теб да се види и после са се променили плановете. Случва се. А и за едно момче компанията му със гаджето и компанията без гаджето се различават ужасно много. За повечето момичета това е непонятно, защото ние сме навикнали да си взимаме гаджетата без значение дали сме с приятели или не, но за тях си е друг свят просто. Момчетата имат нужди от време с приятелите си без гаджето наоколо. За това не те е взел с тях. После просто се е провалил плана с теб. А той не може да обърне гръб на семейството си и да ги зареже, за да не му се сърдиш ти. По-добре се усмихни и не се филмирай, защото тая караница 100% ще ви е отминала и на двамата до 2 дена, ама той ще запомни, ако му се разсърдиш баш на рожденния ден.