- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам и аз да споделя
Добър вечер,първо.
Така.........историята ми е следната........
От отдавна си харевам 1 мой много добър приятел,и той уж ме харесваше.Какво ли не правих да го сваля и да тръгнеме,уж се натискахме,той ме харесваше,целувахме се итн...сичко си беше ОК,до момнта ,в който снощи той ми писа по skype ,и ми каза ''имам си гадже,трябваше да ти кажа,защото си ми много добра приятлка.''
След,което му казах ,че ме е наранил много и излязох от skype.След като влязах пак около 2 часа,той ми каза,че трябвало да ми каже щот' ме уважава.
Исках да споделя просто...
А и да ви питам според вас след толкова от негова страна ''аз те харесвам,искам да сме гаджета'' целувки итн,после да ми каже една хубава сутрин или вечер ,че си имал ново гадже и как подяволите ще идва някв'a си мърла там и ще ми го отнема? (headbang)
може да е видял, че го харесваш и да не е искал да те нарани .. затова да сте се забили ...
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Намерил си е някоя , която му харесва повече сигурно .
И де го проблема?
Сама си се набутала в шамаритеИли е момче-пчеличка, или просто не си задоволила очакванията му. И в двата случая си стой на гъза и не се бутай там, където вече си нежелана
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
valdesbg ,проблеми е ,че идва някваква си пикла там и ми го отнема....са' се чудя кв'o да правя ,защото той много ме засегна,мога да ида ,да му дигна скандал,но по -простата,причина,че много го уважавам ще си замълча и ще отмина все едно нищо не се е случило.Или пък да спра всякаква връзка с него,за да го забравя по-лесно, и за да не се изкуша да не направя някоя глупост от рода на (скандали и побоища с мацката),че съм адски луда и ревнива най-вече.
valdesbg,кажи си мнението.?
^^вече и в повече
Еми уж и той ме харесваше пък сега друго се оказа..
Момент!
Ти си бременна?!
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Като прочетох първите постове мислех, че става дума за поредната история на объркана 15 годишна, готова на ПОБОЙ заради някакъв пикльо...
А ти чакаш дете? ....
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
^^ Да точно така.
"извинявай", ама да вдигаш скандали на човек с който не си, и да обиждаш приятелката на уж" много добър приятел " е леко казано смешно...
И това момче НЕ е бащата на детето ти?Първоначално написано от mincheto
nakadax,знам че си прав.
Отказах се да правя каквото и да било, ако искате може да връзвате катинара.
Тои не еПървоначално написано от LadyDi
Ба6та е 1 негодник които отдавна не съм с него.
Извинявай, че ще ти го кажа така, може и да ми се обидиш, но...
Никак не е редно да се сърдиш на момче, че не иска да се обвърже с бременно момиче. На тази възраст те едва се обвързват, когато напрвят собствено бебе, какво остава за чуждо.
Колкото до малката "мръсница", дето ти го е "отнела" - тя в случая (според мен, което не е задължително вярно) не е виновна. Видяла е момче, харесала го е. Вината е в него, че ти е давал някакви нишани и после те е сменил...
Но... бременността плаши.
![]()
Бременна си ?!?! Тогава защо ще се сърдиш на момче ,което не иска да е с теб ??
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Съгласна съм с Лейди. Немислимо е да търсиш връзка (сериозна) с човек, който не е баща на детето ти, а ти си в НАПРЕДНАЛА бременност. След 2-3 месеца ще родиш. Детето трябва да ти е приоритет. Не знам за много мъже, които биха гледали чужди деца по принцип, а какво остава за тийн. Обърни внимание на себе си и на бъдещото създание и не се занимавай с любовни истории. Въпросният знае ли за бременността ти и аджеба с какъв акъл ти е давал каквато и да е надежда?
^^ 3нае ,но 6том до момента не се е върнал явно няма и да г остори...
а и такива нгодници и безотговорници като него НЕ ми трябват.[/b]
Мисля, че кремчето питаше за СЕГАШНИЯ възлюбен.
На колко години си?
И аз смятах да и кажа че бременноста плаши, ама викам си затрая...
Та по въпроса, ти трябва да се радваш че този "добър приятел" е бил честен с тебе и ти е казъл че си има нова приятелка, и че те чувства близка... Не си заслужава да си разваляш приятелството заради 1 афера...
Съгласна съм, че бременността плаши много мъже (както и детето после), но не я изкарвайте негодна за връзка/брак.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
^^ a3 съм на 20
ина4 другия незнае то много много н ми ли4и а и аз без това съм си пълни4ка попринцип...
О, не. Никой не е казал, че е НЕГОДНА за връзка/брак. Казваме само, че не е сега момента и че няма право да се сърди, ако й откажат.Първоначално написано от Violenza
Човекът ще дойде, когато му е времето.
До тогава детето й трябва да й бъде приоритет![]()
Добре де, той не знае, но ти знаеш. ти на какво се надяваш? Да ходите 2-3 месеца и изведнъж да излезеш с бебе на ръце. Нали ти е много добър приятел? Как си крила от него това? Възможно ли е да е научил от друго място и за това сега да е взел такова решение?
Гледай си детето, а за мъж помисли, когато поотрасне малко. Явно обаче това дете не ти е изобщо приоритет, а връзки, гаджета, любовни драми. На 20 не си малка за отговорността, която следва от бременността ти. Не я прехвърляй на друг, който в случая не е отговорен. Явно човекът е сгрешил, че ти е дал надежди. Може би те цени по друг начин, но не и любовен. Остави го и гледай себе си и детето си.
извинявай, може да ти се стори малко нахално, но писала ли си тема тук с историята си? бих искала да я прочета, ако има такава, а ако не- би било интересно да разкажеш, ако искаш, разбира се, но виждам, че не ти е рпоблем да разказваш. казваш, че бащата на детето е някакъв негодник, би било поучително и интересно за много хора. (:
иначе по тази тема- това момче според мен просто си е губило времето с теб, докато станат нещата с другата. и не, не тя ти го е отнела, защото това, че сте се целували няколко пъти не означава, че някога е бил твой. обективно мнение.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)