.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    Варна

Защо той се държи така?

Моля ви за съвет. Има едно момче , аз съм влюбена в него и той го знае много добре. Откакто разбра за чувстава ми постоянно ме целува , прегръща ме и дори искаше да прави секс с мен , но аз му отказах а дори и не сме заедно. Защо ми се натиска толкова много въпреки , че не иска да е с мен? Само ми дава напразни надежди и ме дразни. Не мога да си обясня това негово поведение. Моля ви дайте ми някаквъв съвет
    Expres feat. Bensa - Харесвам те (music) (h)

Проблема е много сложен и комплексен , малко хора биха отгатнали истинските му намерения но ето ме тук да те просветля Ще се опитам да го обясня по просто ---> Той те използва....иска да те чука.

Звучи кофти но си е истината.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Masari90
    Проблема е много сложен и комплексен , малко хора биха отгатнали истинските му намерения но ето ме тук да те просветля Ще се опитам да го обясня по просто ---> Той те използва....иска да те чука.

Мисля , че до сега трябваше да е разбрал , че няма да стане. 4 пъти му отказвах , но той продължава с тези действия |-(
    Expres feat. Bensa - Харесвам те (music) (h)

Цитирай Първоначално написано от Maggie12

Мисля , че до сега трябваше да е разбрал , че няма да стане. 4 пъти му отказвах , но той продължава с тези действия |-(
    явно има неква надежда момчета...ако някоя му пусне ще те зареже споко

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Според мен го прави за забавление. Махни се от него, защото няма да тръгне с теб, а само ще направи, така че да те боли много.

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Според мен го прави за забавление. Махни се от него, защото няма да тръгне с теб, а само ще направи, така че да те боли много.
    Демек,ще си играе с чувствата ти !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Голям фен Аватара на Phobiaa
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Супер фен
    чисто и простo защото иска само да те вкара в леглотo си.

Това е цялата философия

Мега фен
    Град
    Earth...
    На 12 ли си?

Цитирай Първоначално написано от Maggie12

]
    E той не случайно продължава да те тормози -знае много добре,че си влюбена в него и за това се възползва смята ,че по този начин ще те вкара най -бързо в леглото ,ама явно не е уцелил човека !
    Е*и му майката !
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Щото е боклук.НЕ му позволявай да се държи така.
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Остави го или по-добре му давай и ти напразни надежди и когато отново ти предложи секс или нещо такова, го отрежи с пълна сила - тва вече ще е яко...

Защо се държи така? - защото е първобитен,дребен плъх!
    Защото си мисли,че може да се възползва от хората.Защото мисли,че щом си влюбена в него ти е нещо като господар.
    Защото е загоряло копеленце,което само дебне няккаква невинна,тъпа,наивна и незряла девойка,която да го помисли за 'готин'(не визирам теб) и да си легне с него,само 'щото е големия пич и много 'модерен'.
    идиот.

- извинявам се,но все някой трябваше да го напише!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

не го познавам момчето, но сън съгласен с колегите. По-скоро внимавай да не е само за секса и квото и да ти говори не забравяай че чуваме това което искаме

Мега фен
    самоуважение нещо нямаш ли? я се стегни! иска само да се възползва- независимо дали ще му пуснеш или не, той се забавлява, като вижда колко си зависима.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Знае, че си влюбена и ще му е лесно с теб. Чисто и просто те използва. Отказвай му и целувките, и преградките, а не само секса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си