.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Любов от пръв поглед, искам го въпреки всичко!!!

Здравейте За мое огромно съжаление в тази гореща лятна нощ съм измъчвана от хиляди терзания, които ми се прииска да споделя с някого. Надявам се на хубави съветчета

Аз съм на 15 години, момиче, от София. В момента съм с нашите на морето. Преди няколко дни стана нещо невероятно!! Беше ми скучно и реших да си направя пясъчен замък Стана много хубав и голям Но по едно време мина момчето, което продава кукуруз по плажа, ритна го и той се разпадна!!! Казах му ''кво си мислиш, че прайш, бе нехранимайко?!?! гледай къде стъпваш!!'', но понеже той ходеше доста бързо и даже не разбра, че гътнал замъка, 1-воначално не разбра, че му говоря на него, а после, понеже беше шумно, явно е решил, че искам да си купя кукуруз. Дойде и ми подаде един мамул, а аз пъ реших, че ми го дава безплатно, за да се извини, взех го и тъкмо да отхапя, той каза ''три лева!!''. Ядосах се и го шибнах с мамула в главата Той ми се развика, че съм истеричка, а аз му обясних какво е направил и колко много е значел за мен този замък Заговорихме се и той дойде да си играем в моя надуваем басейн, в който имаше няколко надуваеми патки но той, непохватника, взе, че спука една Победнях отново, а той, за да се извини, ме заведе в градския лунапарк по- късно вечерта. Там се качихме на виенското колело, беше приказно, поне в началото, после малко се поизложих :s Когато то тръгна ме побиха тръпки и се разпищях истерично, мамо помощ спри го, а тя дори не беше с нас . След това той ми купи захарен памук за да ме утеши, с този жест наистина докосна сърцето ми, толкова е мил... Беше вълшебно.... сякаш цял живот съм търсила момче като него, той е толкова чаровен, макар и леко странен Това което толкова ме измъчва е, че аз и родителите ми сме от София, сравнително заможни сме, а той е от Резово и е от ромски произход. Желая го въпреки всичко, искам да го изкрещя така, че целият свят да ме чуе. Моля посъветвайте ме как да постъпя, искам да съм с него повече от всичко, обстоятелствата са срещу мен, но аз ще го имам на всяка цена!!!!!! Утре ще го срещна на плажа, и искам да му призная чувствата си, цялата горя само като си помисля за него, ще му кажа всичко, което чувствам, но не знам как да го направя. Посъветвайте ме! Очаквам сериозни отговори

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Бе, ти сериозно ли?

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на vagarious
    И аз се питам - ти сериозно ли !?
    Big or small, lies are lies!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Абе ти сер ли си на 15???Както го описа аз си мисля че си на 9 мах 11 ти давам Момиченце,ако това е истинска история(много силно се съмнявам) то по добре се върни на плажа и си прави замъчета и не се излагай моля те
    >>DjBelev<<

Да напълно сериозна съм, очаквам същото и от вас, това е важно за мен моля без иронични подмятания!!!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Аз бях абсолютно сериозен,отиди и си играй н апясака прави си кулички или си припкай в надуваемото басейнче...не вярвам да си на 15 така че направи това което ти казах !
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Да ти имам проблемите. Ще порастеш и ще разбереш няколко истини за живота.

засега - играй си в пясъка

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на FuckedUp
    ЛОЛ. Поредната забавна тема D
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Мамула в главата това ме разби признавам !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Искаш сериозно мнение,ще бъда сериозен доколкото мога,но твоята исторя ми звучи като част от приказката за малката рускалка.. както и да е та
    1.Малака си (е иам познати момичета на 15 год дето вече по 2-3пати са ги минали но това е др тема)
    2.Живете на 500 гм разтояние--както искаш го мисли
    3.Пясачни замъци,надуваеми басейни,кокурус както и да е...
    4.Това е циганин(неискам да прозвоча като грубо и расистко изказване ) ама това чудо ще те мине 1-2 и тва там къса да изчезне по-далече
    5.99.9999.999% шанс,че утре няма да е на плажа.

Незнам колко сериозно звуча,ама ти давам доколкото може да бъде обективно 1 мнение при подобне случай,дано съм ти помогнал.

Супер фен Аватара на Bianc0
    Хахаххахахха

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    хахахахааааа, мамула в главата ;д глей, ся аз смятам, чееее мноо яко пишеш, давай още ;д
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Супер фен
    Топли гевреци, айде на геврецитеее...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си