Днес, денят в който щяхме да навършим нашия 4-ти месец..

Ходихме 3 месеца и 2 седмици..

Сега ще поразкажа как всичко се случи..

Запознахме се в сайт за запознанства,съвсем случайно,аз не съм много привърженичка на тях и влизам когато ми падне.. и съвсем случайно на 1 март влизам и гледам.че имам съобщение ии викам пфф.. поредния .. Постепенно започнах да си пиша с него, и все се разминавахме в съобщенията.. например той ми пише днес аз го виждам утре и му отговарям,после и скайп си взехме и така.. Започнах малко по – малко да го опознавам,просто наистина не ми се стори като другите,беше различен.. В течение на 1 месец ние общувахме по скайп , смс-и , и излизахме.. и на третата среща стана всичко..просто като си тръгвахме и като ме изпрати,просто го целунах,без да съм го планирала и беше прекрасно..
Тръгнахме вече,бяхме заедно.. Просто прекараните моменти с него бяха перфектни,чувствах се щастлива,обичана,закриляна ,просто се влюбих и беше прекрасно,едно много хубаво изживяване.. начина по който ме гледаше,погледът,който ми показваше колко ме обича..всичко беше прекрасно.. Просто толкова забавни и хубави моменти сме имали.. не мога да ви ги опиша.. само ще ви разкажа за един по – забавен : когато сме се целували на някоя пейка или ако той ме носи на конче, и като минаваха възрастните,само ни викаха : „ абе вие срам нямате ли ” .. просто ние изразявахме любовта си,ноо беше много забавно,а моето момче,само им се дразнеше и се заяждаше с тях .. Може да сме се сдърпвали за нещо,да сме се карали,ама винаги е било за глупости, ии просто щастливите моментии,заменят тези лошите.. Той винаги знаеше начини -как може да ме разсмее,да ме разплаче,да ме ядосаа и какво ли още не.. Свикнах с него,с характера му, с всичко и винаги съм се борила за тази връзка,защото исках да му покажа,че винаги може да разчита на мен,че ще съм до него и ще го обичам, защото той наистина заслужава да бъде обичан и да види нещата от хубавата им страна,независимо какво ще се случи с нас след това..Просто винаги искам да съм до него!..

И ето, че нашата вълшебна приказка свърши с лош край.. за жалост..

Изведнъж започнахме,да се караме почти постоянно,какви ли неща не ми говореше.. беше ужасно .. някак си се промени.. и дойде денят, в който той просто направи една глупост, и тогава пак ме нарани с неговите думи, и просто не издържах повече,не можех да се боря,исках да видя какво ще направи той,но тогава не направи нищо, и се сети да се извини,тогава,когато беше късно..
Поиска ми втори шанс,но просто не можах да му дам, колкото и да ми се късаше сърцето,колкото и да го обичам,просто не можах.. и му предложих моето приятелство,въпреки и че на двамата нямаще да ни е лесно,но все пак,все пак щях да го виждам и да си комуникираме,а не като сега.. той отхвърли това мое предложение..
Ако съм сгрешила в това мое решение,рано или късно живота ще ни събере, ако не съм,значи не съм.. просто времето ще покаже всичко..

Сега все още пазя всички негови снимки, и наши снимки заедно, едни клипчета също.. и като ги погледна си спомням за предии.. за нашите моменти.. и плача,като ги гледам..като си спомням за нашите мигове.. колко щастливи бяхме тогава..
Толкова много искам да го видя,толкова много ми липсва,дори просто,само да го зърна и това ще ми е достатъчно,просто някаква връзка с този човек,защото за мен той е изключителен и много важен!!..Винаги ще го пазя в сърцето си,което сега е разбито,но просто винаги ще е там.. Аз знам,че той ме обича,казвал ми го е, както и аз него,но се дразня,че просто прекрати всякакви връзки с мене,но той каза,че така ще му е по – лесно да ме забрави.. даа разбирам гоо, но просто искам да ме потърси,да приеме това мое предложение.. и ще чакам този момент,независимо кога ще е!..
Както каза той – „ за мен има кой да се погрижи и за това продължавам напред ” .. явно е намерил неговото момиче.. , но за мене той си остава моето момче! .. и просто му пожелавам да е щастлив с нея,ако има такава..абе просто с която и да бъде,само да е щастлив,защото аз явно не съм го направила достатъчно щастлива!.. и щом той е продължил значи и аз мога,въпреки че ще ми е МНОГО трудно!..

Просто исках да споделя..

Благодаря на тези, които са го прочели..! = )