.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Йога

Йога

Има ли хора харесващи и практикуващи йога?Аз мисля да започна от септември,но искам да навляза мако в нещата преди това,така че давайте отзиви

Аз също се интересувам. Би било полезно и ако споделите къде ходите и колко ви струва това?

Супер фен Аватара на Exothermic
    Няма да съжалявате!
    За цени не мога да кажа, тъй като практикувам сама,
    но в югоизточните софийски квартали има богато разнообразие от центрове.
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    На мен миналата седмица очната лекарка ме изпрати при едни много добри теньори по йога и цените са 5лв на посещение с карта и 6лв без карта,дори ме насочи към точния треньор и сега след 15-20 дена ще ходя да се пробвам и ако ми допадне ще продължа да ходя редовно.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    От йогата човек се разтяга и плюс това тялото се поотпуска. Така че няма да съжеляваш, а просто ще мине определено време докато научиш упражненията. Е, все пак си е полезно. Запиши се!

Голям фен
    страхотно е, няма да съжалявате
    Трудните неща постигам с лекота. Невъзможните малко ме забавят.

Ами аз не съм от София,но предполагам и при нас цените са така.А колко пъти в седмицата е добре да се ходи и понеже аз искам да се стегна до колко време ще проличи желаният резултат Или за стягане е по-добре тай бо,защото и за него съм мислила

Aз ходя вече 1 година...няма да съжаляваш..Майка ми е инструктор ии тренировките са с различни цени зависимост от мястото но най-много 5 лева...Отслабнах с йогата..освен това ставаш страшно гувкав..почиваш си зареждаш се много е хубаво...а и освен това се отразява много добре за сексуалната енергия хахаха

Супер фен
    Град
    София
    Аз също съм от София и ходя в "Спортен комплекс Дема" в Младост, ако го знаеш! За цени, немога да ти кажа, но съм много доволна при това треньорките са много добри! Малко ще ти е трудно да свикнеш първоначално с натоварването, но е много отпускащо! Аз ходя вече от 2 години и съм много доволна от резултатите!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си