.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Традиция при туркините

Значи един приятел ме помоли да ви попитам ... запознал се с туркиня а той е българин и иска да ви попита понеже разбрал от негов приятел че има традиция при тях .. кат я наебеш и да се оженят .. Той не вярвал но тя му казала ще скъсам чаршафите .. или нещо за чаршафите при традицията на туркините.. мн го е страх и се чуди дали да я наебе или не

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    щом си има традиция момичето...да даде отзад.. там няма да е проблем..

Град
    Roma, Italia
    Колко ясно обяснен проблем - приятел на моя приятел,та на неговия ....
    Той ще се жени ли за нея или само ще я ебе?
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Той ще се жени ли за нея или само ще я е**?
    второто кажи му на тоя фр да не рискува, че за едното ебaне ше го оженат после има достатъчно непретенциозни българки

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Традиции....едно време, сега пукаш яко

Повече от фен Аватара на Nich
    Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Той ще се жени ли за нея или само ще я е**?
    второто кажи му на тоя фр да не рискува, че за едното ебaне ше го оженат после има достатъчно непретенциозни българки
    брутално, но факт!

Мега фен Аватара на Hilary_
    пфф .. чакай малко бе толкова ли свършиха хубавите българки та се е метнал на няква туркиня ..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    пфф .. чакай малко бе толкова ли свършиха хубавите българки та се е метнал на няква туркиня ..
    Имам приятелка,която е туркиня,но ако я видиш на живо Н-И-К-О-Г-А не би казала,че е такава Нито прилича на туркиня,нито има акцент,нито нищо ... Хах тя даже езика не знае (е знае там някой друг израз заради баба си ама).Да не говорим,че е по-красива от доста голяма част от момичетата тук

По темата:Това с чаршафа не е ли при циганите?!
    А иначе твоя приятел най-добре да не прави нищо с нея,защото малко ме съмнява,че тая е циганка ... А ако баща й разбере няма да се оттърве Аз лично познавам момче (айде знаем се ... не,че сме няк'ви приятели),който ей така сгафи на един купон и после бащата на момичето такъв скандал завъртя На края даже момчето отнесе няколко тупаника от циганина
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на Anarchya2
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Имам приятелка,която е туркиня,но ако я видиш на живо Н-И-К-О-Г-А не би казала,че е такава Нито прилича на туркиня,нито има акцент,нито нищо ... Хах тя даже езика не знае (е знае там някой друг израз заради баба си ама).Да не говорим,че е по-красива от доста голяма част от момичетата тук

А иначе твоя приятел най-добре да не прави нищо с нея,защото малко ме съмнява,че тая е циганка ... А ако баща й разбере няма да се оттърве Аз лично познавам момче (айде знаем се ... не,че сме няк'ви приятели),който ей така сгафи на един купон и после бащата на момичето такъв скандал завъртя На края даже момчето отнесе няколко тупаника от циганина
    Такаааам няма никакав приятел тва е парвото ... тва си е той обаче не си признава => (тоя знак значи "от което следва"),че го е срам от самия себе си ,че излиза и иска да са ебе с туркиня => по-добре не се еби с ней....
    Второто което е тая твойта приятелка дет е циганка ли туркиня ли кват и да е познайте коя е???? МИ ТИ СИ пак са крииш явно и ти се мразниш,че си туркиня...
    Допълнение: Или пък се хвалиш???

Повече от фен Аватара на SkylineDrift
    Кажи му да не са излага,ми да почва да пере българки вместо туркини!

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Така е.Пич,хвани се с Хилари
    Westside rollin' all day, every day

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Anarchya2
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy

Такаааам няма никакав приятел тва е парвото ... тва си е той обаче не си признава => (тоя знак значи "от което следва"),че го е срам от самия себе си ,че излиза и иска да са е** с туркиня => по-добре не се е** с ней....
    Второто което е тая твойта приятелка дет е циганка ли туркиня ли кват и да е познайте коя е???? МИ ТИ СИ пак са крииш явно и ти се мразниш,че си туркиня...
    Допълнение: Или пък се хвалиш???
    1.Хах спокойно в мен няма нищо турско
    2.Като гледам,колко грамотно пишеш май циганина си ти
    3.Я ми преведи думата "мразниш"
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    За пръв път чувам такова нещо ..Иначе съм чувала,че това с чаршафите е при циганите..Не знам..
    Иначе трябва да се говори с момичето,но не ми се вярва да се оженят..
    1. - малки сте /предполагам/
    2. - днешно време спазват ли се някакви традиции ? /от която и религия да е/
    Не знамм..НЕ мога да кажа - дали да го правят или не..Най-добре те да решат заедно
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

+1
    взе ми думите от устата

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    От мен да му е честита сватбата

п.п. и да пази чаршафи /особено ако са нови /

Повече от фен Аватара на c0ci
    Тва за чаршафите май беше ори циганите??

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от Zaritu
    +1
    взе ми думите от устата
    Still not the point Всеки може с който си иска да се занимава,свободна държава сме ако не греша,не това е въпросът в темата.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от c0ci
    Тва за чаршафите май беше ори циганите??
    не ..не е при циганките..имам мн туркини в класа си..
    някой си се шибат ,защото техните не са каквито са били преди и нямат тези традиции..
    други си се пазят девствени..макар и да имат желание (все пак 12 клас..а още нямат опит хъх)
    трети пък само анален ...за това по-напред казах,че отзад не е проблем при туркините...

така е..поне тка ми е казвал едн приятел който ходи с една туркиня,,,,,,,,след 2 години взе че му пусна... едвам едвам ама няма да се женят хаха така , че почвай я..

При туркините и ромите е традиция да практикуват аналния секс преди сватбата. Времената станаха други, но все още има такива, които си спазват традицията,…… момичето да бъде девствено преди сватбата Тази традиция, според мен спазват повече турците, които се към азиатската част. ;]

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Всеки може с който си иска да се занимава,свободна държава сме ако не греша,не това е въпросът в темата.
    Попитах го защо го прави, а не съм му казала, че не може ..

Колкото до жизненоважния въпрос в темата .. не знам, не се интересувам от турски обичаи .. всъщност ги мразя! happy now?

Голям фен Аватара на SWT

:):):)

Та искам да ти кажа,че п0л0вината туркини са по-хубави 0т тебе като те гледам (нищо лично)

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Кво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си