- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Традиция при туркините
Значи един приятел ме помоли да ви попитам ... запознал се с туркиня а той е българин и иска да ви попита понеже разбрал от негов приятел че има традиция при тях .. кат я наебеш и да се оженят .. Той не вярвал но тя му казала ще скъсам чаршафите .. или нещо за чаршафите при традицията на туркините.. мн го е страх и се чуди дали да я наебе или не
;дд
dd
щом си има традиция момичето...да даде отзад..там няма да е проблем..
Колко ясно обяснен проблем - приятел на моя приятел,та на неговия ....
Той ще се жени ли за нея или само ще я ебе?![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
брутално, но факт!Първоначално написано от ef4etyYy
пфф .. чакай малко бе толкова ли свършиха хубавите българки та се е метнал на няква туркиня ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Имам приятелка,която е туркиня,но ако я видиш на живо Н-И-К-О-Г-А не би казала,че е такаваПървоначално написано от Hilary_
Нито прилича на туркиня,нито има акцент,нито нищо ... Хах тя даже езика не знае (е знае там някой друг израз заради баба си ама).Да не говорим,че е по-красива от доста голяма част от момичетата тук
По темата:Това с чаршафа не е ли при циганите?!
А иначе твоя приятел най-добре да не прави нищо с нея,защото малко ме съмнява,че тая е циганка ... А ако баща й разбере няма да се оттървеАз лично познавам момче (айде знаем се ... не,че сме няк'ви приятели),който ей така сгафи на един купон и после бащата на момичето такъв скандал завъртя
На края даже момчето отнесе няколко тупаника от циганина
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Такаааам няма никакав приятел тва е парвото ... тва си е той обаче не си признава => (тоя знак значи "от което следва"),че го е срам от самия себе си ,че излиза и иска да са ебе с туркиня => по-добре не се еби с ней....Първоначално написано от 3oPuTy
Второто което е тая твойта приятелка дет е циганка ли туркиня ли кват и да е познайте коя е???? МИ ТИ СИ пак са крииш явно и ти се мразниш,че си туркиня...![]()
![]()
![]()
Допълнение: Или пък се хвалиш???
Кажи му да не са излага,ми да почва да пере българки вместо туркини!
Така е.Пич,хвани се с ХилариПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
Westside rollin' all day, every day
1.Хах спокойно в мен няма нищо турскоПървоначално написано от Anarchya2
2.Като гледам,колко грамотно пишеш май циганина си ти
3.Я ми преведи думата "мразниш"![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
За пръв път чувам такова нещо..Иначе съм чувала,че това с чаршафите е при циганите..Не знам..
Иначе трябва да се говори с момичето,но не ми се вярва да се оженят..
1. - малки сте /предполагам/
2. - днешно време спазват ли се някакви традиции ? /от която и религия да е/
Не знамм..НЕ мога да кажа - дали да го правят или не..Най-добре те да решат заедно
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
+1Първоначално написано от Hilary_
взе ми думите от устата![]()
От мен да му е честита сватбата![]()
п.п. и да пази чаршафи /особено ако са нови /
Still not the pointПървоначално написано от Zaritu
Всеки може с който си иска да се занимава,свободна държава сме ако не греша,не това е въпросът в темата.
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
не ..не е при циганките..имам мн туркини в класа си..Първоначално написано от c0ci
някой си се шибат ,защото техните не са каквито са били преди и нямат тези традиции..
други си се пазят девствени..макар и да имат желание (все пак 12 клас..а още нямат опит хъх)
трети пък само анален ...за това по-напред казах,че отзад не е проблем при туркините...
така е..поне тка ми е казвал едн приятел който ходи с една туркиня,,,,,,,,след 2 години взе че му пусна... едвам едвамама няма да се женят хаха така , че почвай я..
При туркините и ромите е традиция да практикуват аналния секс преди сватбата. Времената станаха други, но все още има такива, които си спазват традицията,…… момичето да бъде девствено преди сватбатаТази традиция, според мен спазват повече турците, които се към азиатската част. ;]
Попитах го защо го прави, а не съм му казала, че не може ..Първоначално написано от SoStarstruck
![]()
![]()
Колкото до жизненоважния въпрос в темата .. не знам, не се интересувам от турски обичаи .. всъщност ги мразя! happy now?
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
пфф .. чакай малко бе толкова ли свършиха хубавите българки та се е метнал на няква туркиня ..