- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов.. може би?!
Така с момичето сме приятели от 3-4 години, но аз я харесвах, после спрях, НО сега тя е нещо с най-добрият ми приятел, не знам точно какво са. Знам, може би, че нямам никакви чувства към нея, но някакси я ревнувам искам да я защитя от всичко и всички, който я застрашават по някакъв начин. Дори и с приятеля ми да станат нещо, аз съм решен да не предприемам нищо, дори това да ме наранява, както досега. И двамата не знаят за това което може да се каже, че чувствам.
благодаря
![]()
току що открих по-объркан чеовечец от мене![]()
![]()
![]()
Сигурен ли си, че я ревнуваш, защото наистина те е грижа за нея или просто ти е гадно, че друг я е спечелил, а ти не си я имал ?
Има различни видове ревност според мен.Но, ако наистина искаш да е щастлива, остави я. А и все пак щастливи ще са двама човека - важно за теб момиче и най-добрият ти приятел, нали така ?
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Не ме е просто грижа. Имам приятелки от повече от 10 години за който НАИСТИНА ме е грижа, но не е същото. В никакъв случай не е Завист както намекна. И не няма да са щастливи, поне според негоПървоначално написано от Smrazqvashta
О , никъде не съм говорила за завист, нито съм намеквала за нея.Първоначално написано от WrongLife
![]()
Но това,че си я харесвал,а изведнъж си спрял,а сега тази ревност говори,че пак я харесваш. Мисля,че чувствата са ти объркани. Щом твърдиш,че си спрял да я харесваш не би трябвало фактът,че е с друго момче да те дразни или да те кара да ревнуваш.
Защо мислиш,че няма да е щастлива, нима най-добрият ти приятел не е добър човек или просто искаш да е щастлива с теб ?
Ами той казва, че не се интересува от нея. По-голям е от нея, но признавам, че е по-добър човек от мен. Просто той има друга приятелка, която твърди,че обича. Може би го виждам именно като заплаха за нейното щастие. Но не изключвам дори малката възможност да я харесвам и заради това да искам да я пазя...детинско може би е това закрилническо поведение, но..Първоначално написано от Smrazqvashta
Объркан си,но крайната ти мисъл е ,че я искаш за тебе.Замисли се хубаво и ще стигнеш до този извод!
Виж разбирам те, но се замисли, че не може постоянно да си до нея и да се опитваш да я предпазиш от всеки. Не и,ако наистина не е един от най-ценните ти хора. А относно това,че приятелят ти се занимава с нея докато си има приятелка можеш да поговориш с него,знам ли. Някак си ми се струва,че си по средата на цялата тази история. Най-добре изясни със "себе си" какви чувства имаш към нея и до колко удобряваш постъпката на приятелят си.Първоначално написано от WrongLife
Не искам да ставам уязвим... Един път вече изложих душата си и какво стана, нараниха ме. Вече се държа повече като камък, не показвам чувства такива неща, това е нещо като моята защитна реакция. Може би я обичам като брат или нещо подобно, но и данякъде я искам за себе си.
Всеки минава по-този път,въпросът е да не те е страх,пак да минеш..Първоначално написано от WrongLife
Минах вече два пъти.... но мислиш ли че имам чувства към нея... и сега какво?Първоначално написано от VinDiesel
Ти все едно си женен с деца и се развеждаш,не го вземай толкова навътре,майната му,продължаваш напред,тряя се забавляваш докато си млад,не да страниш от момичета/жени.Първоначално написано от WrongLife
За последем път ще разкрия това което чувствам, пред приятеля ми .
Ще помоля модератор да заключи и изтрие темата.
благодаря предварително
След като взех решение темата се обезмисля и се превръща в излишна.
Благодаря отново
![]()