Приятелят ми има рожден ден след 10 дена,а от скоро сме заедно.Познавам само 2ма негови приятели. Каза,че ше дойдат около 10 човека...което е ужасно за мен.Той не е притеснителен пред непознати,но аз съм ужасно стеснителна.Покани ме на рождения му ден и със сигурност ще иска да отида,но много ме е срам.Ще кажете "Е какво толкова,отиди все пак го обичаш" да,обичам го,но срама ми е ужасно голям.Ще се притесня много и няма да мога да кажа и една дума.Предложих му да се видим по-рано същия ден преди да дойдат останалите,но той не иска да говори на тая тема,което означава,че твърдо иска да отида.Ох хора...въобще не ми се ходи,не искам да се запознавам с нови хора...Знам,че ще го обидя много ако не отида,но това е много ново за мен...Плюс това там ще се напият...ще си говорят техни неща,само аз ще стоя настрани.Няма да се чувствам комфортно и съм сигурна,че и да отида след това ще се скараме,че ме е накарал да отида.За мен това не е поредния купон за рожден ден на някой приятел,където никoй не познавам.Това е рождения ден на гаджето ми и мнението на хората към мен значи много.Просто се побърквам само при мисълта колко ужасно ще се чувствам... Знам,че ще ме гледат като извънземно и кой знае какво ще си мислят за мен "Ооо ми тя тая е много грозна за него".Кажете какво да направя,какво да му кажа???Заради тва сега няма да спя 3 нощи ебаси...