Мила, и аз бях като тебе преди няколко години. Все се притеснявах от непознати и ми беше трудно да се отпусна. Даже и сега по някой път ми е трудно, но се научих да не ми пука. Трябва да се отърсиш от всякакви комплекси. Явно ти самата не се харесваш и оттам тръгва всичко. Хората сме различни, а грозни няма. Всеки си има някакъв чар. Не трябва да гледаш на себе си по този начин и да се съдиш толкова строго. В крайна сметка приятелят ти си те е харесал такава, каквато си нали? Тогава какво ти пука за мнението на останалите? Трябва да отидеш на рождения му ден, защото ако не го направиш това ще е наистина доста обидно за него. Отърси се от вясакви предрасъдъци и лоши мисли - тръгни с нагласата, че всичко ще бъде повече от перфектно. Като отидеш там недей да се скътаваш в ъгъла като мишка, а го карай по-спокойно. Включвай се в разговорите и недей много много да обмисляш какво да кажеш и какво не... Дори да пуснеш неща не на мястото си не е смъртен грях. Ако не друго поне ще се посмеете. А и щом казваш, че са "луди" това го разбирам като че са някакви по-отворени към живота и купонджии - такива хора изобщо не обръщат внимание на външния вид на останалите и т.н. Те се забавляват и това, което ще забележат в теб е дали и ти си като тях или не. В смисъл такъв дали си отпусната, дали не се притесняваш да си правиш купона... За това давай малко по-смело и изобщо не го мисли какво ще е и що ще е. Съветвам те като отидеш там да оставиш настрана всякакви задръжки и да си направиш луд купон. Сякаш ти е за последно