.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Повече от фен Аватара на SladkotoPoly
    Не се притеснявай мила,както казаха по-горе:нагласи се,пийни малко водка за отпускане,отиди забавлявай се.Щом казваш, че приятелите му са луди значи ще се забавляват и ще говорят някакви глупости,и предполагам че от това ще се отпуснеш.БЪДИ СМЕЛА !!!
    Мразя очите си,защото те видях.
    Мразя устните си,защото те целувах.
    Мразя ръцете си,защото те докосвах.
    Но мразя и себе си,защото те обичах!

Все някога ще ти се наложи да се запознаеш с приятелите му. Какъв по-добър вариант за това от купон. А и не можеш цял живот да се срамуваш и да се криеш. Можеш все пак да кажеш на момчето, че си изнервена по-повод партито и да го помолиш, когато е възможно да се говори по теми, по които можеш да се включиш и ти. Каза, че познаваш две момчета от компанията му. Поговори и с тях. Нека ти разкажат как минават тези празненства попринцип. Айде, ще се справиш. Успех!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Единият приятел сигурно не ме помни,а другият е печен,обаче с него едва ли има какво толкова да си говорим.Според вас дали ще е прекалено ако накарам брат ми да дойде с мен? Гаджето ми каза,че ако искам и 10 човека мога да си доведа.А и не знам дали майка ми ще ме пусне ако купона е късно вечерта...

Супер фен
    Защо не го помолиш да те запознае с приятелите си преди да рождения ден? (ако трябва един по един..) Така няма да те е срам и няма да ти пука кво си мислят за теб на рд-то защото вече ще ги познаваш)

Нищо бе, вземи го като искаш! А пък и така майка ти ще е спокойна, че някой ще те "наглежда".

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Отиди по-рано и удари 1 чашка,да се развеселиш .Те няма да те изядат,нито ще те бият с пръчка през краката,все ще намериш как да се включиш в разговора им...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Отиди за час-два, кажи че не те пускат за повече, и се оттърваш
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ох и аз имах такава ситуация преди доста време,само,че най-добрия ми фр ме бе поканил,но аз отказах и такива скандали и работи и до момента не сме си говорили,даже,като ме види,се прай,че не ме познава,дано и с теб да не стане същото
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Pernik
    само ти ли ще си момиче ?
    ALL-In

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ами щом приятелят ти е казал, че няма проблем да си викнеш познати вземи брат си и ако намериш и приятелка си вземи, за да ти е малко по-спокойно. Но пак ти казвам - не го мисли толкова. Каквото стане. Няма да легнеш да умираш я. Но знай, че в крайна сметка все някой ден ще ти се наложи да пребориш този срам и да общуваш по-свободно с хората. Колкото по-рано, толкова по-добре
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен Аватара на Yancheto
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Отиди за час-два, кажи че не те пускат за повече, и се оттърваш
    Точно така. А и не се знае, като отидеш, може да ти хареса.

Град
    Цитирай Първоначално написано от messi1919
    Не...ако бяха само момчета нямаше да ме е толкова срам,но знам,че ще има и момичета...а попринцип ние жените сме си клюкарки.

Град
    Pernik
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Не...ако бяха само момчета нямаше да ме е толкова срам,но знам,че ще има и момичета...а попринцип ние жените сме си клюкарки.
    наистина не те разбирам.За какво те е срам след като ще има и момичета такмо ще има с кои да си говориш.
    ALL-In

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Полу4ава се малко кофти,все пак си му гадже.Приятелите ми знаят,4е той си има гадже и какво ще помислят като те няма на рожденият му ден и ще го питат.Ти не живееш за хората,оба4е помисли,4е на него ще му е гадно,все пак приятелите са приятели,но той е с теб,ти си му най-важна!Не го оставяй на неговият празник,срам не срам,все някога ще трябва да се запознаеш с приятелите му.Отиди,макар и за малко и ще видиш как се развиват нещата и после си тръгни,но трябва да отидеш

Ако ще да не се забавляваш изобщо, да не говориш с никого и да умреш от срам под масата, ти ТРЯБВА да отидеш, защото го правиш заради гаджето си, а не заради неговите приятели.Пък и виж колко много иска той да отидеш.Прощавай, но на колко години си ?
    Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    наистина не те разбирам.За какво те е срам след като ще има и момичета такмо ще има с кои да си говориш.
    От опит: с момчета се говори много по-лесно. Дори, когато си момиче.
    И те не те оценяват така детайлно и определено не са толкова критични, колкото е едно момиче.

Авторке, стига си се панирала. Успокой се. Настрой се сякаш вече познаваш всички. Все едно купона е минал и всичко е минало чудесно. Все едно излизаш с твоите приятели. Тва дали еди кой си/коя си ще се хване да те преценява си е тяхна работа или проблем. Едва ли ще се хванат да си шепнат на ушенце , сочейките и гледайки в теб, тъй че да не ти дреме.

Знам,че не искаш да ме чуваш,виждаш и тнт,но както и да е .Поговори с него,той ще разбере.И дава смело кво ти пука нищо не губиш .

пп.Спри да пускаш такива теми,защото ако ги прочете никак няма да му хареса ( и там какво бихте казали на гаджето ......) и тнт .Хайде успехи и умната

Мега фен Аватара на mynichka
    От какво толкова се притесняваш, не е като да не познаваш никого- самата ти каза, че познаваш 2ма. Каза, че го обичаш и ако искате да сте заедно и понататък няма винаги да сте само двамата ще се срещате и с други хора, няма нужда да се панираш чак тоолкова. А за това какво ще си кажат за теб приятелите му, да си кажат ..помислят каквото искат.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Момиче, стягай се и без такива черни мисли спрямо теб самата. Ти си с него и най-логичното нещо е да присъстваш на рождения му ден. Да не ти пука колко от присъстващите няма да познаваш, колко ще те обсъждат. Ти си с него, на НЕГОВИЯ рожден ден и това трябва да ти е достатъчно. Ако ще ти е по-спокойно вземи брат си или някоя приятелка, но в никакъв случай не мисли колко ужасно ще бъде.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

Оле, не! Тва просто не е истина!!! 3 страници тема хората те убеждават да отидеш, а ти - не и не. Ми като си толкова тъпа, че да оставиш гаджето си да празнува рождения си ден без теб, прави каквото искаш... Той човекът сигурно те е умолявал, дори ти е казал да вземеш някой със себе си и пак не!!! Вземи най-накрая решение и ако не отидеш на празника на този важен ден, дано пък те зареже - той не е длъжен да ти търпи номерата! Щели да говорят за теб... не, тва просто е най-тъпата тема, която досега съм чела.

Ще се запознаеш с хората, ще се опиташ да се преобщиш към тях, всеки е минавал по този път със запознаването на приятелите на гаджето си.Неудобно е, но се свиква.Не трябва да си толкова песимистично настроена.А и представи си убидата, ако не отидеш на рождения ден на ПРИЯТЕЛЯ СИ.Преглътни си срама и отиди, ако толкова много се притесняваш поискай да заведеш твоя приятелка, че да не се чувстваш толкова неловко.Но в никакъв случай не прави така нещата, че да не отидеш.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Blondityy
    Оле, не! Тва просто не е истина!!! 3 страници тема хората те убеждават да отидеш, а ти - не и не. Ми като си толкова тъпа, че да оставиш гаджето си да празнува рождения си ден без теб, прави каквото искаш... Той човекът сигурно те е умолявал, дори ти е казал да вземеш някой със себе си и пак не!!! Вземи най-накрая решение и ако не отидеш на празника на този важен ден, дано пък те зареже - той не е длъжен да ти търпи номерата! Щели да говорят за теб... не, тва просто е най-тъпата тема, която досега съм чела.
    Бях взела решение да отида още на 2та страница ;] Просто не исках да помоля модератор да я заключи,защото още кураж ще ми дойде добре...Не е нужно да ме обиждаш по такъв начин.

Супер фен
    Заключена по желание на автора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си