- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Велик спортист
Кой според вас е най-великият спортист?
Тоя на снимката от долу
Ланс Армстронг
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Майк Тайсън,Мохамед Али,Ленъкс Люис хърватската машина Мирко "Кро-Коп"-а и още други.Мноого велики спортисти има!
Болт, Тоти, Фелпс, Малдини, Пеле, Брус Лий.. много са.
България също е дала много велики спортисти на света - Дан Колов, Таня Богомилова, Стоичков, Стефка Костадинова, Петър Стойчев.. и още.
Няма смисъл да се изброяват всички защото са много.
Ернесто Хуус, Флойд Мейледър, Kосей Иное, Майкъл Джордън, Бас Рутен, Федерер, Андерсън Силва, Джо Формън, Рой Джоунс, Ленърд Луис, Рей Робинсън, Зидан, Валентин ЙордановПървоначално написано от fatrat
Велики спортисти колкото щеш :Д
Стефка Костадинова
Христо Стоичков
Зинедин Зидан
Роджър Федерер
Пийт Сампрас
Ерик Кантона
...
Уважавам много всеки боец, но този, който ми е направил най-голямо впечатление и е породил много уважение е Antonio Nogueira
Факта,че е преживял изключително тежка катастрофа, след която лекарите не са му давали шанс да проходи отново, а впоследствие е станал един от най-добрите бойци наистина заслужава респект.
Този който не пада, не се изправя.
Аз по тази причина уважавам Ланс Армстронг, преживял е рак на тестисите, докторите са му давали малък шанс да оцелее, правил е химиотерапия и е загубил цялата си мускулатура... После започвайки от 0та за 1 година влиза във форма и печели Тур джо франс и общо 7 години подред. После се отказа за 2 години, върна се миналата и стана 3ти на Тур Дьо франсПървоначално написано от smeshnik
![]()
Армстронг е един от най допингираните спортисти.За мен най великите са Федерер,просто защото прави всичко да изглежда лесно,другият е Сергей БубкаПървоначално написано от vaseto0o
Почти всички професионални спортисти са допингирани
Колоездене-Бодибилдинг-Вдигане на тежести (класическо, пауърлифтинг и трибой) са спортовете където се взима най-голямо количество стероиди заради естеството на състезанията... Просто е невъзможно без допинг да караш по 170км всеки ден в продължение на 2 седмици и да си възтановен за следващия ден.
И все пак Армстронг е печелил само една от трите триседмични класики.
Ицака Стоичков
Христо Стоичков
Алберто Контадор
Ланс Армстронг
Майкъл Фелпс
Михаел Шумахер
Айртон Сена Да Силва
Роджър Федерер
Пожелай невъзможното,направи необходимото и ще получиш максималното!
за мене най-великия спортист е Аертон Сена.
просто вижте 1вата обиколка на Донингтън 1993.
Райън Гигс! поклон пред тва БОЖЕСТВО.
глупостта около мен ме уморява
оооу аз забравих Питър Шмайхел
Велик е няма спорПървоначално написано от 00kk11
![]()
Пожелай невъзможното,направи необходимото и ще получиш максималното!
Майк Тайсън!
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN