- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- nemoga da go razbera. pomognete mi
zna4i vliubena sam v edno mom4e (liobov ot prav pogled) ve4e se poznavame ot 6 meseca i sme priqteli, no az imam 4uvstva kam nego i mu priznah za tqh. toi ot svoq strana me otrqza kaza mi 4e v momenta ne mu e do vraska ;( no ot dryga strana se darji osobeno seki boji den me kara da se vijdame prekarvame po 6-7 4asa zaedno zvani mi pone po 3 na den da si govorime i postoqno mi pi6e po skype, a onzi den dori mi dade qketo si za6toto mi be6e studeno.vie kak smqtate az ne moga da go razbera spored vas tezi ne6ta ozna4avat li ne6ty
Кирилица?!![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
може да те чувства като приятелка,но нищо повече,а може и да има някви симпатии.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Слад като ти е казал, че не иска връзка, не настоявай. Излизайте си, говорете си, прекарвайте си добре... Това трябва да те удовлетворява доста.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
харесва му усещането, че го харесваш и не, определено не прави тези неща, защото те чувства като приятелка, а просто си играе с теб. пробвай нещо- дръпни се от него, почни да се правиш на заета, като те вика да излизате, не му отговаряй всеки път в скайп, а като го правиш- нека е по- лаконично, не му вдигай всеки път телефона и приключвай по- бързо разговора, и гледай какво ще стане! гарантирам ти, че ще хукне след теб моментално.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
хей, не знам на колко години си, но явно си доста объркана! вариянтите са няколко - подиграва се с теб, иска да те опознае за да прецени и последният е , че иска да има връзка с теб, но още не е сигурен!