Цитирай Първоначално написано от mabimabi
здравейте! приятелят ми е много ревнив! познава хората от моето обкръжение и въпреки това пак ме ревнува! при мен обаче нещата стоят по друг начин! аз не съм ревнива и никога не му правя проблеми относно това с кого и за колко време ще е някъде! и тук се ражда конфликта, защото аз давам пълна свобода, а той до известна степен ме ограничава, като иска да знае за какво време излизам и с кои хора, държи да му се обаждам редовно! има и още една подробност. лъган е от доста момичета преди мен! той е на 28 аз съм на 18! и двамата сме объркани какво да направим за да може ревността му да отшуми! ако някой може да даде съвет нека го направи!
Здравей,лично аз мога да ти кажа...че ревността не може да се заличи от характера на един човек....просто трябва да поговорите и да го убедиш да ти има повече доверие,да му обесниш че от това недоверие към теб той те наранява и ти е болно,поискай да ти има доверие и ще видиш че ще има резултат....ревността е една от лошите черти на един човек , и повечето връзки приключват заради липса на доверие ...