- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Impala ??
Добър е ФДТ за цената си
Даже страхотен!
Аз го използвам също и покрива добре,не ми се получават обриви или пъпки от него и прави кожата мека
Да!Сравнявам го с нещо,което ми действа добре.Първоначално написано от LeDa
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Много задълбахме.Ако говорим за медицинска козметика има хиляди марки и примерно,ако имате розацея една Виши на едни помага,на други-не. Пред нея поне за мен Klorane и Bioderma са за предпочитане.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
щом искате след 10 години да приличате на баба си слагайте УНИКАЛНИЯ фдт на Импала.. просто изразих мнение![]()
Просто аз
уникален е за цената си,вие не можете да ми кажете какво да си слагам и какво не...айде гледайте си вашата кожа![]()
всеки си има мнение нали така?Първоначално написано от 987654
Просто аз
Добър е , но има много по-добри.
На всяка кожа действа различно , всеки с мнението си.
ФДТ на Импала е добър за цената си, за 4 - 5 лева си е добър.
Използвала съм , не е зле , но не бях особенно очарована. За тази цена .. толкова!
Всеки сам решава какво да слага на лицето си , така че .. няма нужда от излишни коментари. (:
Съществува нещо наречено мнение.Защо не признаватв чуждото не проумявам.Причината,поради която не го харесвам е ниския му клас,както казах в началото.Фон дьо тенът може да стои добре,да не създава кожни проблеми,но последствията,които ще окаже на кожата ще си проличат след години.Когато вече сте на 20-21 ще изглеждате като лелки,защото некачествената козметика ще ви е съсипала епидермиса.Тогава няма да ви оправят кремчета срещу бръчки за по 15 лева...или по-ясно казано:Евтиното излиза скъпо.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Напълно съм съгласна.. И за какво подяволите всички скочихте така изведнъж?!Първоначално написано от rachel_billson
Гледайте си фдт и не се заяждайте! Всеки си има мнение! Този фдт е отвратителен! Повече няма какво да говоря ,rachel_billson ви каза всичко
!
Аз само нея ползвам и съм адски доволна от Импала 3 ..
Иначе я има в повечето бутки за козметика![]()
Аз лично си я купувам от Дружба ,че там ако в единият магазин няма на 10 метра ми е другият ..![]()
ла-ла-ла
а какво ще кажете за пудрата и ружа ?
като цена.. покрива ли добре?
ружа подчертава ли ?
а за четките отзиви ?![]()
Руж не знам,но пудрата е много хубава и покрива много добреПървоначално написано от shmyshi
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
а пудрата с гъбичка ли е или аз трябва да си докупя ?Първоначално написано от Biskfitka
![]()
Аз съм ползвала ФДТ на Импала и смея да твърдя, че съм доволна.Не е лош.Е вярно е, че има и по-добри, но като за цената му е идеален.
Е,тя пудрата си имаПървоначално написано от shmyshi
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
суперПървоначално написано от Biskfitka
мерсии
![]()
Първият ми фдт беше Импала.. преди..нз там колко години.. повече не бих се изгаврила със лицето си по този начин..
Покривност- Да.
Но всичко друго е под всякаква критика..остават линии..цветовете на Импала са АБсолютно несъвместими с човешкия пигмент: или стои твърде светло или твърде тъмно и оранжево..
Консистенцията също не е добра..
ФДТ за по-малко от 10-15 лева.. не си купувайте просто.
Ам аз също ползваХ на IMPALA молив,пудра,фон дю тен.. само моливите ползвам вече![]()
-пудрата ми стоеше като прахсупер грозно
![]()
-от ФДТ пък почнаха да ми излизат пъпкиспрях го и сега лицето ми се изчиства
ами не са много качествени .. но това е мое мнение :P
Продавам гердани,гривни,обециhttp://www.teenproblem.net/f/viewtop...677400#8677400