- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Impala ??
Момичета помагайте !
Понеже гледам, че сте доволни от Импала и била страшно евтина марка се позаинтересувах и ми се иска да я пробвам. Никъде до сега не съм я срещала, затова много ще съм ви благодарна ако ми кажете, къде в София мога да намеря продуктите им ?![]()
![]()
Писането на кирилица е задължително!
Punisherrr
Бедна ти е фантазията колко ми е болен мозъка....
Пробвах вече, но на контактите ми излизат само сайтове и то дори не се отнасят за Б-я.. някой случаино, ако е ползвал фдт, руж или пудра и помни от къде си ги е купил ?Първоначално написано от slancety18
Във всеки магазин за козметика. По подлези ала-бала..
Във всеки магазин за козметика,както казаха по-горе. На всякъде се продават. Аз им ползвам молива за очи и фдт им е супер![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ииии последнофдт-а какви пари е ?Първоначално написано от LadyV
мс мн, че отговорихте бързо![]()
около 4-5 лвно може и по по-малко да го намериш
В сайта си пише http://beautycosmetic.biz/impala-imp...ten-p-916.html
Аз си го купих за 4,70лв.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Мс мн на всичи ..след малко излизам да го търсаПървоначално написано от LadyV
:P
Е*аси тарикатите,при нас е 6 лвПървоначално написано от LadyV
![]()
Първоначално написано от CupcakeMonster
Аз на морето по толкова го гледах и се хванах за главата![]()
как ще си слагате impala по лицето ;X
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
Защо да не си слагаме? Ползвам го от януари тази година и досега нямам никакви проблеми.Първоначално написано от Nadunda
![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Ако ти го слагаш на други места,си е твой проблемПървоначално написано от Nadunda
![]()
фдт е уникален..Първоначално написано от Nadunda
п.с - а ти къде искаш да си го слагаме?
Момичето по-горе го каза с ирония....Фон дьо тенът е от много нисък клас,но всеки си решава сам за себе си.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
момичета взех си го за 5лвмного му се раздвам
П.П. Като го гледам си е най-обикновен фдт ! Не виждам какъв беше зора Nadunda да се "изцепи" такаСъжелявам КРИЗА е ! Ако ти можеш да си позволиш нещо от 30лв, запази го за себе си
Ние се радваме и на евтното и гледаме веднага да си го намежем на лицето
![]()
(не ти го казвам с лоши чувства, ама това прозвуча мааалко обидно)
ми то не е въпроса цената,а да е качествено,защото и аз не съм чувала много добри отзиви за този фтд, на хора с чувствителна кожа може и да не им повлияе много добре-обриви и т.н..Но все пак от другите продукти на марката съм доволна.
Така е! Това е най- голямата гадория, която може да си сложите на лицето.. хем изглежда като маска, хем ти запушва и пори и всичкоПървоначално написано от rachel_billson
![]()
Просто аз
Аз попринзип ползвам фдт само на Виши.Един път се наложи да ползвам този на една приятелка,който беше Импала.Вечерта лицето ми под брадичката и на челото беше цялото в малки пъпчици.Още като го сложих тоя фдт,усетих,че някак си ми тежи на лицето.
Ползвам ФДТ-то от година и повече и нямам абсолютно никакви проблеми .. Аз си го вземам за 4,15Стои си доста хубаво, покрива.. При положение че съм ползвала и ФДТ за 40 лева, този е далеч по хубав и на малка цена
![]()
Първоначално написано от YourBlackDahlia
И аз съм така. Нито ми запушва порите,нито ми седи тежко,като маска.
На всеки понася различно.Затова не го наричайте боклук,защото по тази логика и аз мога да нарека Виши така.Ползвала съм я и съм имала обратен ефект.Тогава ме спаси Импала.Но това не означава,че е боклук.Просто различни хора,различни реакции на кожата.
![]()
^ глупаво е това, което казваш... няма как медицинска козметика да се отразява зле на лицето![]()
Просто аз
ае ти къде живееш, че никъде досега не си виждала Импала![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Сигурна ли си,че някога си ползвала Виши ?Първоначално написано от LadyV