.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Тема: Impala ??

Impala ??

Момичета помагайте !

Понеже гледам, че сте доволни от Импала и била страшно евтина марка се позаинтересувах и ми се иска да я пробвам. Никъде до сега не съм я срещала, затова много ще съм ви благодарна ако ми кажете, къде в София мога да намеря продуктите им ?

Писането на кирилица е задължително!
    Punisherrr
    Бедна ти е фантазията колко ми е болен мозъка....

Цитирай Първоначално написано от slancety18
    ami...poneje nemoga da postavqm linkove.. 6te ti predloja da napi6e6 v google impala..no na bg i da otvori6 pyrviq link...tam ima kontakti i saitove
    Пробвах вече, но на контактите ми излизат само сайтове и то дори не се отнасят за Б-я.. някой случаино, ако е ползвал фдт, руж или пудра и помни от къде си ги е купил ?

Супер фен
    Във всеки магазин за козметика. По подлези ала-бала..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Във всеки магазин за козметика,както казаха по-горе. На всякъде се продават. Аз им ползвам молива за очи и фдт им е супер
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от LadyV
    Във всеки магазин за козметика,както казаха по-горе. На всякъде се продават. Аз им ползвам молива за очи и фдт им е супер
    Ииии последнофдт-а какви пари е ?

мс мн, че отговорихте бързо

Град
    около 4-5 лв но може и по по-малко да го намериш В сайта си пише http://beautycosmetic.biz/impala-imp...ten-p-916.html

Аз си го купих за 4,70лв.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

около 4-6 лв но може и по по-малко да го намериш В сайта си пише http://beautycosmetic.biz/impala-imp...ten-p-916.html
    Мс мн на всичи ..след малко излизам да го търса :P

около 4-5 лв но може и по по-малко да го намериш В сайта си пише http://beautycosmetic.biz/impala-imp...ten-p-916.html

Е*аси тарикатите,при нас е 6 лв

Град
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeMonster

Е*аси тарикатите,при нас е 6 лв

Аз на морето по толкова го гледах и се хванах за главата

Повече от фен
    как ще си слагате impala по лицето ;X
    www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}

Цитирай Първоначално написано от Nadunda
    Защо да не си слагаме? Ползвам го от януари тази година и досега нямам никакви проблеми.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Град
    Ако ти го слагаш на други места,си е твой проблем

I ♥ machoka Супер фен
    фдт е уникален..
    п.с - а ти къде искаш да си го слагаме?

Момичето по-горе го каза с ирония....Фон дьо тенът е от много нисък клас,но всеки си решава сам за себе си.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

момичета взех си го за 5лв много му се раздвам

П.П. Като го гледам си е най-обикновен фдт ! Не виждам какъв беше зора Nadunda да се "изцепи" така Съжелявам КРИЗА е ! Ако ти можеш да си позволиш нещо от 30лв, запази го за себе си Ние се радваме и на евтното и гледаме веднага да си го намежем на лицето

(не ти го казвам с лоши чувства, ама това прозвуча мааалко обидно )

ми то не е въпроса цената,а да е качествено,защото и аз не съм чувала много добри отзиви за този фтд, на хора с чувствителна кожа може и да не им повлияе много добре-обриви и т.н..Но все пак от другите продукти на марката съм доволна.

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от rachel_billson
    Момичето по-горе го каза с ирония....Фон дьо тенът е от много нисък клас,но всеки си решава сам за себе си.
    Така е! Това е най- голямата гадория, която може да си сложите на лицето.. хем изглежда като маска, хем ти запушва и пори и всичко
    Просто аз

Голям фен Аватара на LeDa
    Аз попринзип ползвам фдт само на Виши.Един път се наложи да ползвам този на една приятелка,който беше Импала.Вечерта лицето ми под брадичката и на челото беше цялото в малки пъпчици.Още като го сложих тоя фдт,усетих,че някак си ми тежи на лицето.

Ползвам ФДТ-то от година и повече и нямам абсолютно никакви проблеми .. Аз си го вземам за 4,15 Стои си доста хубаво, покрива.. При положение че съм ползвала и ФДТ за 40 лева, този е далеч по хубав и на малка цена

Град
    Цитирай Първоначално написано от YourBlackDahlia
    Ползвам ФДТ-то от година и повече и нямам абсолютно никакви проблеми .. Аз си го вземам за 4,15 Стои си доста хубаво, покрива.. При положение че съм ползвала и ФДТ за 40 лева, този е далеч по хубав и на малка цена

И аз съм така. Нито ми запушва порите,нито ми седи тежко,като маска.

На всеки понася различно.Затова не го наричайте боклук,защото по тази логика и аз мога да нарека Виши така.Ползвала съм я и съм имала обратен ефект.Тогава ме спаси Импала. Но това не означава,че е боклук.Просто различни хора,различни реакции на кожата.

Град
    [На Метри От Земята]
    ^ глупаво е това, което казваш... няма как медицинска козметика да се отразява зле на лицето
    Просто аз

ае ти къде живееш, че никъде досега не си виждала Импала
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    и аз мога да нарека Виши така.Ползвала съм я и съм имала обратен ефект.Тогава ме спаси Импала.
    Сигурна ли си,че някога си ползвала Виши ?

Голям фен Аватара на LeDa
    Сравняваш Виши с фдт от 4 лева ??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си