Само за случаи,и от време на време когато ми влезне муха в главата и слагам една спирала,ама и тя е рядко.
Когато съм на училище се гримирам всеки ден.През ваканцията се гримирам винаги,когато излизам....Естествено,че мога и без грим,но обичам да се гримирам![]()
Първоначално написано от titinkaa
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Когато ми скимнеИначе, когато излизам слагам спирала, молив и гланц/балсам за устни. На училище само глнац и спирала по-рядко.
*сън*
и аз такаПървоначално написано от Biskfitka
![]()
Не мога да посоча точен отговор от анкетата. Слагам спирала и гланц всеки ден, от време на време сенки и коректор. Това е![]()
слагам наи вече сенки и спирала... да са ми очите големи
всеки ден
ккато сьм на село или вкъщи не слагам нищо
![]()
рядко се гримирам![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Слагам само спирала и черен молив..От време на време и очна линия..Но рядко..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
на мен ми е много хубаво да си стоя пред огледалото и да правя нещо по лицето ми не,че ми харесва самия грим просто заниманието![]()
иначе като излизам слагам спирала,молив,червило и сега лятото една бронзираща пудра,че ми харесва как блестя на слънцето![]()
Гримирам се, само ако ще излизам някъде. Вкъщи не обичам да стоя с грим.![]()
Гримирам се, когато ми е кеф, примерно когато излизам с приятели може да се гримирам, но ако ме мързи не се... но иначе доста често... макар че и без грим също се харесвам ...![]()
Почти винаги когато излизам съм с нещо по мен (било то само спирала).Обикновено слагам (спирала, светли сенки и сенки за вежди). Предпочитам да залагам на добра основа на лицето и свеж вид, отколкото много силен грим на очите.![]()
Просто аз
Добра забележка, добре че поне един го забеляза...Само като чуя "думата" гримирвам и ми става лошо...Първоначално написано от zoreto
По темата: Всеки ден.
Уф, майко....
не се гримирам
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ох боже!!пак някакви тъпи лапета /не искам да обиждам/ кат е малоумна недей гласува,недей пиши !! ПРОСТ ЛИ СИ ????????Първоначално написано от KoRnFlAkE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аве путко шибана къф ти е проблема на тебе ма курвалеткее ???Първоначално написано от elito0o0o0
сакън да не направя някоя тема и точно ти elito0o0o0 почва да офка абе мила мнг си жалка ко си изкарваш срамотиите на покас?ей начи такива като вас най мнг ги мразя!!!
гримирам се рядко само за специални случаи , а на училище една спирала и то рядко и гланц или балсам за устни![]()
Тъпа, проста и грозна в едно!Първоначално написано от rozovka
![]()
Пише се "показ", не стига че обижда, ами го прави и неграмотно!И аз в тая тема по-голяма срамотия от малоумната ти грозофилска мутра с гадно оформен нос и дребни устнички не видях!
Гримирам се като ми се гримира! Само без червило не мога, напоследък се ориентирах и към балсам за устни със spf.
Das Feuer liebt mich